Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

хто вже катався - чи в поїзді холодно?
    і чи не планують ще продовжити дату хоча б до закінчення канікул?

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В поїзді дуже жарко, навіть попри те, що верхній одяг висить на вішаках, і ці два дні наплив пасажирів значно менший.

• Подобається Подобається x 1
  3. In4a

In4a Well-Known Member

Ми були 8 січня, то в вагоні було дууууже тепло. Малий поїхав з бабусею, а я дивилась як відправляється потяг - дуже цікаво, стільки пари і такий гучний гудок)

• Подобається Подобається x 3
  4. Ari

Ari Well-Known Member

а квиточки в касах можна придбати?

5. In4a

In4a Well-Known Member

Так, в тому залі, що справа від основного. Там на касі об"ява, що саме в них можна придбати квитки на ретро-потяг. 10 грн. з дорослого, діти - безкоштовно.

• Подобається Подобається x 2
  6. silvia

silvia Well-Known Member

дівчата, а в театрах холодно? не знаю як вдягати...

7. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

залежно в якому, в "І ляльки і люди" дуже тепло, бо мале приміщення, а наприклад в театрі Лесі Українки прохолодно.

8. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Куди взагалі в таку погоду з дітками меншими подітися (2р)?

Під ногами - бяка, з неба - бяка, на всі майданчики зась...

9. Netty

Netty Well-Known Member

А з якого віку краще йти? Я дуже люблю коней)) сама в дитинстві займалася...а от малечу коли краще почати водити?

Були сьогодні в Ігроленді, в зоні для найменших. Перед обідом були одні)) в кінці ще одна дівчинка прийшла. І мені, і донечці сподобалося! Все таке новеньке, чистеньке)) ще й виграли 50 грн на картку)) ( там якщо в дитини чи батьків ДН, то безпрограшна лотерея) платили за пів години 35 грн (цілий день 50 грн). Автомати нас не зацікавили зовсім))
    А в Лис Микита і в ТЦ Роксолана теж такого типу дитячі центри? Для найменших?

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Лис Микита і Дивокрай за рахунок лабіринтів орієнтовно до 6-7 років. Але в останньому менше приміщення і розваг, тому мій школяр за півгодини вже знудився. Я б сказала, в ідеалі на 2-5 років.

11. Lemeshchuk

@Krosha читала тут що ви були на попелюшці в Оперному, скажіть як ви брали квитки (онлайн чи в касі) і які місця брати щоб дитина 5 років добре бачила?

12. silvia

silvia Well-Known Member

для старших дітей і самих дорослих буде цікаво. Сьогодні нарешті побачила)
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  13. Osya

Osya Active Member

Ми були на попелюшці, брала електронний квиток на другий поверх балкон 13 класно все видно

14. Lemeshchuk

а можете дати посилання на сайт де ви брали квитки, бо щось не можу знайти його?

15. Osya

Osya Active Member

16. Lemeshchuk

бачу що там є 1-й, 2-й і 3-й балкон, то в вас було 13-е місце на якому балконі? ви брали 1 чи 2 квитки?

17. Osya

Osya Active Member

В нас було балкон 1 ложа 13 місце 1. для дітей до 5 років безкоштовно, на руках тримати.

18. Lemeshchuk

дякую, а якось перевіряють чи є вже 5 років?

19. Osya

Osya Active Member

ні ніхто не перевіряв.

20. silvia

silvia Well-Known Member

" і люди і ляльки" - "Тото відважний" - чи хтось був і чи цікаво і динамічно? ( чи є багато звірят)