Навряд чи щось зміниться, бо так є вже багато років (десятиліть!). Так, мені було душно і дурно, але діти були в захваті. Пичому всі. То ж не для нас свято, а для дітей, а їх таке лаштовує. Їм смішні жарти цього чорта, вони в захопленні, що вони бачили справжнього живого Миколая. В костюмах я нікого не бачила, але подарунки давали діткам, які пісеньки-віршики розказували. То нам дістався питний йогурт. Тому і цього року йдемо. Квитки купили у середу -- то вже на 20 грудня, черга була, тому їх розкуповують. Дуже хочу відвести дітей у Заньковецької. Там дві казочки йде: "По щучому велінню" і якась вроді "Чарівна квітка". Ну і перед виставою -- у коридорі свято Миколая. Я собі так подумала, що то, певно, цікавіше, ніж у Ляльковому, бо місця більше, і ялинка там велика. Хоча, якщо взяти до уваги розміри Заньковецької театру, то коли всі спустяться в хол -- така ж буде товкучка, що і в ляльковому... Але що там думати -- квитків немає вже аж до 19 січня. Сказали в касі -- жодного Але я планую десь на початку січня в якийсь день вибратись із дітьми (сильно їм не обіцяти, щоб потім розчаувань не було) в центр і, можливо, безпосередньо перед виставою купимо (ну бронь зніметься, чи хтось здасть), бо наперід нічого немає
Так, я вже потім дивилась репертуар на січень, то там ще і цю казочку додали, в грудні немає. А коли ви купували квитки і на яке число? І скільки коштують (бо в Заньковецької ще ніразу із дітьми не були)
тому то їх у касі і немає -- на підприємства, у школи, певно, взяли... Бо я теж не думаю, що ото прям люди все до одного в касі розкупили. Їх у касу, напевне, і не давали.
підкажіть, будь ласка, з якого віку дітям потрібен окремий квиток на відвідання циркової вистави? чи, може, існують дитячі квитки? в цирку буваю дуже рідко, тому й не орієнтуюсь
З 5 ти років. А до 5 без квитка треба при собі мати копію свідоцтва про народження, щоб не було запитань. Але тоді дитина на руках. То не дуже зручно з майже 5тирічкою, особливо, коли то великий хлоп.
Дівчата, зараз проходить виставка дитяча в південний-еспо. Дуже багато мк для діток від 8 міс. і далі. Нам сподобалось.
На Південному взагалі багато цікавого для діток. Ми на днях ввечері там гуляли ззовні між ТЦ, просто супер! Величезна ялинка, олені світяться, ліхтарики, гірлянди - краса! А далі оті всі вуличні забавки, будиночок, каруселі, а карета - то хітяра, моя мала (2р) не хтіла з неї вилазити! І це я ще їй не все показала Пс. Ще хочемо якось попасти там у Веселку, у розважальний центр, працює до 20 год. Якщо хтось хоче кумпанію, можете нас кликати
наша група з садочку їздила 5 грудня. ми нажаль не змогли, бо в похресниці ДН в цей день, а їхали дуже рано (в 5:30) щоб встигнути на якийсь ярмарок, який там проводився. Іздили з ночівлею. Діти всі дуууже задоволені. перепрошую, не дочитала, що це у Львові.... це наші їздили сюди У гостях у Маєтку св. Миколая в українських Карпатах
там сьогодні та вчора в ярмарковій зоні виступи гуртків районів Львова, ми там сьогодні також виступали, однак враження що дітей використали в якості реклами, навіть той Миколай цукерка малечі не дав, яка так старалися. Приходьте 10-13 грудня на Виставку-ярмарок та грандіозне Свято "Дитячий світ" «Дитячий світ-2015» це великий супермаркет, де за цінами виробника можна буде придбати найрізноманітніші товари для дітей та безкоштовний навчально-розважальний центр з різноманітними студіями, ігровим майданчиком, розвагами, радістю та сміхом, які перетворять Ваше перебування на виставці у казкову пригоду. Не пропустіть! Де: Виставковий центр "Південний-EXPO", вул. Щирецька 36 Коли: 10 грудня з 12:00 до 19:00 год. 11-12 грудня з 11:00 до 19:00 год. 13 грудня з 11:00 до 18:00 год. Святкова програма для дошкільнят на виставці-ярмарку Дитячий світ
А куди можна піти з дитинкою 1,5 р, щоб вона там полазила по батуті якомусь м'якому, якісь кнопочки понатискала? Але щоб я там могла бути поряд. Чи то ще зашвидко для такої дитини, буду вдячна за поради.)) Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Ми в півтора роки якраз вперше в Скай-парк пішли. ІМХО, не зарано - там для малявок є гірки, басейн з кульками, лабіринт, коники-машинки всякі. Моїй було цікаво, ну ми вже в тому віці і в батутній зоні стрибали. Менше приміщення є в Ігроленді в ТЦ Форум, теж для таких малявок непогано. Тільки в такі заклади з малявкою краще йти якнайраніше, бо після обіду зазвичай набігають школярі, то вони часто навіть мене мало з ніг не збивають.