Відповідь: Куди піти з малечею вул.Валова 27. Якщо обійти церкву Андрія (вона знаходиться навпроти Галицького базару) зліва, там зараз паркан стоїть, скверик з лавочками і попадаєш на вулицю Валову і десь передостанній будинок (навпроти будинку якраз смітники стоять), треба зайти у браму,вона вся рясно обвита виноградом,відразу натикаєшся на якусь старезну машину і по дуже нерівних сходах направо на 2 поверх, а там на дверях написано "Жевжик". Або за пам.Данилу Галицькому починається вул.Валова і по ній йти.
Відповідь: Куди піти з малечею Отож, фоторепортаж з дит.форумівки продовжуємо: Прошу звернути увагу на кришку. Почалось все з Захара Mиросі (Mirka) Біля них сидли Оленка з Тимофієм, отже пацани вирішили поділитись по-братськи: Тимофій знайшов що ж таки можна робити з кришкою поки це не побачила моя Катюшка
Відповідь: Куди піти з малечею Судячи з цих хитрющих очей, вона знайшла де заникати кришку що підтверджується діями Софійка пильність не втрачала Але сон зморив всіх по черзі Додано через 16 хвилин Левко причарував всіх Не знаю, як Вам дівчата, а мені дуже сподобалось. Находились, насміялись..хочу ще
Відповідь: Куди піти з малечею У меня такой впрос. Хочу малую отвести поплавать в бассейн. Но смущает то, что бассейн в школе. Моя малая часто болеет и ей конечно полезно поплавать, но как там плавать если посути вся школа проходит через этот бассейн? И врятли туда никто не писяет. Знаю как выдаются справки в бассейн, сама такую брала, и это меня останавливает. Не хочется принести домой очередную каку. Что посоветуете?
Відповідь: Куди піти з малечею Если не сложно, подскажите, где находится Дельфин? Разве аквапарк ещё не работает? Уже нашла, но там с трёх лет http://www.delfin.lviv.ua/ua/dytbas.php
Відповідь: Куди піти з малечею Можна вважати, що дитяча форумівка відбулась. З рекомендованих дитячих вистав нажаль не лишилось вже нічого, хіба в кого дітки старші то можуть відвідати інші вистави. Зі свіжих ідей, це прогулянка по Стрийському парку, якщо когось зацікавлять також качелі в парку культури або просто зустрітись в центрі посидіти (доколупати такі камінчики на пл.Ринок).Можна на Володимира Великого є Рошенівська площадка і поруч парк досить нормальний, можна набрати дітям забавок і там щось придумати. З більш серйозного, то хтось мені говорив, що маленькі діти дуже добре реагують на картинну галерею. Загалом усьо, що спало наразі на думку, може хтось ще щось підкаже?
Відповідь: Куди піти з малечею Намагатимусь прийти будь-куди. Хоча мені особисто не дуже підходять дитячі майданчики, бо там ніякого спілкування не буде - буду бігати за дитиною, а вона - по гірках і качелях. Хіба просто побачу інших мамусь і діток. Може у піцерії (типу Челентано), де є дитяча кімната з феєю і де дітки могли б хоча б на короткий час відволікатись від мам, але бути під наглядом, а мами хоча б трохи вільніше спілкуватись. Хоча, ніколи не була у таких закладах і не лишала дитину на когось чужого. Тому це просто думка вголос.
Відповідь: Куди піти з малечею Вчора там гуляла - супер! Таке свіже повітря як в лісі. Там і качельки є і залізниця і лебеді... Пропоную туди. А ще Ольга писала про аквапарк - можна і туди.
Відповідь: Куди піти з малечею Зоряназірка водить у "Софію". це десь в центрі. у вівторок та четвер там нагрівають воду до 30 градусів. час: на 10.30 та 11.30 я теж дуже хочу піти, але сьогодні вже в "прольоті", може на четвер чоловіка вмовлю. Додано через 3 хвилини я теж за Стрийський парк.
Відповідь: Куди піти з малечею Я б теж з радістю зустрілася десь в парку . Варіант театр/басейн мені не дуже підходить, бо не дам собі ради з двома малявками.
Відповідь: Куди піти з малечею Приєднююсь. Але я так підозрюю, що не в обід (діти сплять) і не в суботу/неділю(сімейні дні). А про аквапарк можете тут глянути, особливо на ціни, хоча ідеї і гуртки для діток досить цікаві www.aqualviv.com.ua
Відповідь: Куди піти з малечею Підтримую. До Стрийського парку нам дорога трохи часу займе,але ненадовго прийшли б.
Відповідь: Куди піти з малечею Пропоную не зволікати, бо наша львівська погода часом може бути занадто львівською. Як Вам в цю пятницю? Наприклад на 16,00-17,00.Або як варіант в тих в кого дітки сплять у візочках ще, то можемо зустрітись раніше, а решта підтягуються???
Відповідь: Куди піти з малечею У цей час вроді зустріч з нагоди закінчення тижня підтримки ГВ. Поправте якщо помиляюсь.
Відповідь: Куди піти з малечею Точно. Дякую, що нагадали. Отже на наступну пятницю якщо погода дозволить