Це треба дивитись по дитині, я з малою вперше була майже в 4 роки і то на мультику з тваринками (назви не пам'ятаю), раніше б вона не висиділа довго.
Я б вже хотіла Катю завести на якийсь мультик але не знаю, як вона себе поведе, бо впринципі, мультики стараюся обмежувати вдома....вона в мене до цього непривикша...
Від 50 грн. (останні ряди в 4 секторі) до 200 грн (перші 5 рядів у 1 секторі). До речі, сьогодні коліжанка хотіла купити квитки на цю неділю, то казала, що вже мало було. Ми брали квитки в кіоску "От-От", що біля пам"ятника Федорову. Ми ходили перший раз в 4 роки на "Літачки", але дивились в звичайному форматі, а не в 3D.
То хіба піти і спробувати. От моя Яна не висиджувала, казала, що їй нудно стільки часу один і той самий мультик дивитись, просила йти. А десь місяць тому вже було їй цікаво. Ще може від мультика залежати, наскільки він зацікавить дитину.
Ну в мене коліжанка дає малому з 5 років мультики в 3D дивитись вдома. Я не знаю, що кажуть на цю тему лікарі, але моя думка - чим пізніше, тим краще. Тому мій не дивився ще, але він би і не витримав з окулярами так довго, вони б йому заважали
Раніше максимальна ціна була 150 грн. Тепер виросла до 200 грн. --- дописи об"єднано, 4 Лютий 2015 --- А де діткам найкраще брати квитки? Може зручніше в ложі або на балконі?
Ми були в партері, в 3-му ряді, там було добре видно . Ну і з дітками краще брати місця біля проходів, щоб в разі чого зручно було вийти.
На скільки мені відомо, що діти просто не бачуть об`ємних зображень (3D), в зв`язку з формуванням ока, воно ще просто не сформоване до кінця.
Дівчата чи знає хтось про зимові розваги у парку б.хмельницького? Зараз трохо снігом притрусло може хтось був, поділіться враженнями.
На Білосніжці були, приєднуюсь до схвальних відгуків. Відносно віку дітей - імхо, висидить-не висидить ще не показник (наш малий певно б і "50 відтінків сірого" дивився))), жартую, звичайно, просто усидчивий) Син перший раз був на мультику в кіно десь в три роки , як на мене, зарано (чоловік іншої думки) Так само, як бачила в "І люди, і ляльки" дитинку, якій тільки минув рік - знову ж таки, імхо - дитина ще дуже мало розуміє в такому віці. І ще, нам рекомендували в цьому театрі - і нам так підійшло - найменші діти люблять дивитись вистави по кілька разів, так само, як читати казки)
Ми були(діти 7 і 4 роки). Нормально, але не фонтан. Але, може, то тільки ми такі "вредні". Просто перед тим як йти ми прочитали казку, переслухали всі мелодії з Лускунчика, передивились купу відео на ютубі (то я так дітей морально до балету готувала))))), коротше... моя мала вже того Лускунчика чуть не напам"ять знала. А тут нА тобі - наші режисери скоротили, не було всіх мелодій, та і постановка так собі(я не експерт, це суто суб"єктивне враження), "Вальс квітів" вкінці танцювали всі хто хочеш, тільки не квіти... Мала моя розстроїлась... Малий другу годину ледве досидів... Я б радила більше для школярів, а для менших "Білосніжка" краще підійде.
Ми минулого року були на Лускунчику і на Білосніжці в Оперному, донечці тоді було тільки, 2,6р.Їй,однозначно, більше сподобався Лускунчик, вона просто в захваті була. Чудова музика, костюми, я б із задоволенням пішла ще.
любителям худ. гімнастики, або майбутнім спортсменам можна в суботу та неділю подивитися Мінародний турнір Кришталеві булави у Стрийському парку, вхід вільний)))
Дівчата, а як вам циркова програма "Кіліманджаро" (та, що зараз йде у Львівському цирку)? Варта уваги? Дитині 5 років буде цікаво? І ще цікавить, чи потрібно для такої дитини окремий квиток?
А вік визначають "на око", чи треба свідоцтво мати? Моя доця досить дрібненька і їй тільки недавно виповнилось 5...Питаю, бо вже маю досвід відвідування дитячих вистав, на які купувала для неї окремий квиток і місце потім пустувало, бо вона просилася мені на коліна...
http://www.lvivcirk.com/index.php?option=com_content&task=view&id=193&Itemid=71 В самому низу все написано
Були минулої суботи. Моїй доні 4р 3міс, а похресниці 3р 6 міс, їм сподобалось. Правда в кінці вже трохи їх крутило. Але це ясно, бо вся програма триває дві з половиною год (з антрактом) і всидіти на руках стільки часу не дуже зручно. Ні цього разу, ні попередні не бачила, щоб просили показати свідоцтво. Тим більше, що там черга, метушня. Але точно не знаю, може комусь і кажуть показувати.
Ми теж були(3,6) сподобалось, але мені так тих левів було щкола вони ледве ходили, зовсім сонні були і майже нічого не робили, сіли посиділи і пішли назад.