Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

Були сьогодні в цирку, програма "Дивертисмент" досить сподобалась
    я дивилась з відкритим ротом на пару повітряних акробатів, доні сподобалось коли вони підіймались вгору
    цікава програма зі звірятками: єноти з кицею, кумедні пуделі, поні - доня дивилась не відводячи очей
    мені сподобався клоун - три номера з чотирьох були кумедні
    група повітряних акробатів також заворожила стрибками
    ми були з дітками постарше - їм усе сподобалось, нудились лише коли жонглювали палками та колами - якось все стандартно, просто
    загалом дуже задоволені
    ця програма була цікавіша за попередню
    в цирку досить холодно

2. OnceInParis

OnceInParis Member

Моя донька теж сьогодні була на "Білосніжці" в оперному. В захваті і мала, і бабуся. Казали, що дуже сподобалось, гарна постановка і надзвичайні костюми

Останнє редагування: 3 Лютий 2014
  3. Людок

Людок New Member

А куди можна піти з малечею, якій близько року, щоб було їй цікаво.
    Порадьте, пліз

4. invisible

invisible Well-Known Member

Якісь може дитячі групи, де займаються дітки приблизно такого ж віку. В Мацьопі наприклад. На Сихові знаю теж щось подібне є, наша форумлянка ходить. Чи розважальний дит. центр, де можна побавитися-полазити. У Львові ніби таке є в Бульбашці на Хмельницького. Самі не були ще. Зберешся, маякай :)))

5. puha

puha New Member

Збираємося га дитячий майстер-клас до Стрітення від Національного музею
    Початок події:07 лютого 2014 16:00
    Закінчення події:07 лютого 2014 17:00
    Вартість:20 грн.
    Телефон:235 88 56, 067 609 75 26
    Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує всіх бажаючих в передсвяття Стрітення до музею, де на Вас чекає майстер-клас із виготовлення Стрітенської свічки із воску та Тематична екскурсія на експозиції НМЛ про Свято Стрітеня Господнього в українському іконописі.
    Адреса:м. Львів, проспект Свободи, 20

6. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Дівчатка, маю на сьогодні на 12 годину квиток на Білосніжку в оперний. гарне місце - ложа партеру недалеко від сцені, за 100грн. Але моя мала сьогодні злягла з температурою, ми не можемо. Віддам квиточок за 50грн, може хтось би швиденько поїхав?

7. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Були ми сьогодні на " Білосніжці", доця просто в захопленні і я в тому числі, діточок було дуже багато різного віку, напевне від 1.5 до 18років. Повністю підтримую думку дівчат, що вартує піти на цей балет, не пожалкуєте.

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми також відмітились сьогодні на "Білосніжці" - просто чудовий балет! І навіть мій хлопчик був мега-задоволений, хоч і довго дивувався, чого це артисти не розмовляють, а тількі танцюють. :girl_crazy:
    Сюжет досить простий і зрозумілий, яскраві костюми, музика гарна і не сильно голосна, бо я переживала, як дитина вперше сприйме таку акустику. Діток було відсотків 90, практично всі вели себе чемно і не заважали один одному.

9. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

А ми ходили сьогодні в Скриню. Там на 4-му поверсі є розважальний центр для дітей. Моїм там дуже сподобалося.

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я просто думала, що то не рекомендація, а таке правило щодо дітей. Але ми таки пішли в цю неділю, також приєднуюся до усіх позитивних відгуків і раджу цей балет, навіть не знаю, кому більше сподобалося. Я на деяких моментах і не дихала, а племінниця вже замовила пуанти (гг, а сама така нічогенька пампушка), пачку вже має :)

11. Amarillis

Amarillis New Member

Дівчата, а ви з такими як мій малюк по торгових центрах ходите? Чи варто ще почекати?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

12. invisible

Гм, ми з 2 місяців регулярно їздимо на закупи. Малечу в слінг і вперед. Раніше дрихла, потім з цікавістю розглядала. Нині просто в Анаші посадили у возик для покупок (там є таке місце, де можна дитинку посадити). Стільки радості було, годину їздила, все роздивлялася. П.С. Для мене кожна поїздка в ТЦ - то майже свято, особливо зараз, коли через погоду мало де буваємо :)))

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А чого чекати? :girl_smile:
    У вас, мабуть, є кому і продукти купити. І дитинка, поки що, одна.
    А мені іншого виходу і не було: живемо самі, ще двоє дітей в нагрузку.
    То ми з найменшою з перших днів товчемось по гуртках, школах, на роботу і по торгових центрах звичайно.
    Тому, не турбуйтесь, дитину в слінг чи у візок і... Вперед! :girl_yes:

14. Amarillis

Amarillis New Member

Ну ми живемо зараз 2 ( тато в лікарні). В магазин, аптеку то проблем нема, та мене цікавлять ТЦ на декілька годин, походити, роздивитись, повибирати і т д. Ото думаю чи малий витримає, я просто не уявляю як його годувати поза домом.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Виберіть такий час, коли дитина має спати, або, напаки, коли має хороший настрій до забавок. Можна йому щось новеньке купити і дати в руки. Ви краще знаєте свою дитину. Можливо, вперше спробуєте на годину-дві, з часом і на довше вийде.
    Ну а годувати: сіли і погодували, все просто, чого ви так переживаєте.

16. Galysik

Galysik Well-Known Member

Були в неділю на Білосніжці - казкова постановка! Марко сидів майже усю виставу як заворожений (це при тому, що пару місяців тому у дельфінарії вистава зацікавила його раптом 10хв, решту часу лазив по кріслах), лише два рази під час довгого танцю гномиків і королеви поривався бігати. А в кінці, коли Білосніжка цілувалася з принцем, мій 2,11р. Марко цілувався із 4,5р. сусідкою по кріслам Марійкою :) Вірніше, це вона цілувалася із ним :) Тому, сходили незле, ледь невістку не заполучили :)
    Спитала мужа, чи взяли-б мене Білосніжкою, якби я скинула 10кг.? Сказав, що взяли-б. Тому, дівчата, хто хоче насолодитися високим мистецтвом - поспішайте, поки мене не взяли у труппу :girl_wink:

17. invisible

У більших ТЦ буває кімната матері і дитини. Можна десь в кафешці сісти.

18. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

А де зула вистава про Білосніжку?

19. arkka

arkka Well-Known Member

в оперному

20. LsP

LsP New Member

а ми сьогодні йдемо в цирк. Навіть не знаю, чи мої мацьопи висидять там хоч 10хв. Але спробувати варто...)