Відповідь: Куди піти з малечею Були сьогодні в цирку, програма "Дивертисмент" досить сподобалась я дивилась з відкритим ротом на пару повітряних акробатів, доні сподобалось коли вони підіймались вгору цікава програма зі звірятками: єноти з кицею, кумедні пуделі, поні - доня дивилась не відводячи очей мені сподобався клоун - три номера з чотирьох були кумедні група повітряних акробатів також заворожила стрибками ми були з дітками постарше - їм усе сподобалось, нудились лише коли жонглювали палками та колами - якось все стандартно, просто загалом дуже задоволені ця програма була цікавіша за попередню в цирку досить холодно
Відповідь: Куди піти з малечею Моя донька теж сьогодні була на "Білосніжці" в оперному. В захваті і мала, і бабуся. Казали, що дуже сподобалось, гарна постановка і надзвичайні костюми
Відповідь: Куди піти з малечею А куди можна піти з малечею, якій близько року, щоб було їй цікаво. Порадьте, пліз
Відповідь: Куди піти з малечею Якісь може дитячі групи, де займаються дітки приблизно такого ж віку. В Мацьопі наприклад. На Сихові знаю теж щось подібне є, наша форумлянка ходить. Чи розважальний дит. центр, де можна побавитися-полазити. У Львові ніби таке є в Бульбашці на Хмельницького. Самі не були ще. Зберешся, маякай
Відповідь: Куди піти з малечею Збираємося га дитячий майстер-клас до Стрітення від Національного музею Початок події:07 лютого 2014 16:00 Закінчення події:07 лютого 2014 17:00 Вартість:20 грн. Телефон:235 88 56, 067 609 75 26 Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує всіх бажаючих в передсвяття Стрітення до музею, де на Вас чекає майстер-клас із виготовлення Стрітенської свічки із воску та Тематична екскурсія на експозиції НМЛ про Свято Стрітеня Господнього в українському іконописі. Адреса:м. Львів, проспект Свободи, 20
Відповідь: Куди піти з малечею Дівчатка, маю на сьогодні на 12 годину квиток на Білосніжку в оперний. гарне місце - ложа партеру недалеко від сцені, за 100грн. Але моя мала сьогодні злягла з температурою, ми не можемо. Віддам квиточок за 50грн, може хтось би швиденько поїхав?
Відповідь: Куди піти з малечею Були ми сьогодні на " Білосніжці", доця просто в захопленні і я в тому числі, діточок було дуже багато різного віку, напевне від 1.5 до 18років. Повністю підтримую думку дівчат, що вартує піти на цей балет, не пожалкуєте.
Відповідь: Куди піти з малечею Ми також відмітились сьогодні на "Білосніжці" - просто чудовий балет! І навіть мій хлопчик був мега-задоволений, хоч і довго дивувався, чого це артисти не розмовляють, а тількі танцюють. Сюжет досить простий і зрозумілий, яскраві костюми, музика гарна і не сильно голосна, бо я переживала, як дитина вперше сприйме таку акустику. Діток було відсотків 90, практично всі вели себе чемно і не заважали один одному.
Відповідь: Куди піти з малечею А ми ходили сьогодні в Скриню. Там на 4-му поверсі є розважальний центр для дітей. Моїм там дуже сподобалося.
Я просто думала, що то не рекомендація, а таке правило щодо дітей. Але ми таки пішли в цю неділю, також приєднуюся до усіх позитивних відгуків і раджу цей балет, навіть не знаю, кому більше сподобалося. Я на деяких моментах і не дихала, а племінниця вже замовила пуанти (гг, а сама така нічогенька пампушка), пачку вже має
Відповідь: Куди піти з малечею Дівчата, а ви з такими як мій малюк по торгових центрах ходите? Чи варто ще почекати? Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Відповідь: Куди піти з малечею Гм, ми з 2 місяців регулярно їздимо на закупи. Малечу в слінг і вперед. Раніше дрихла, потім з цікавістю розглядала. Нині просто в Анаші посадили у возик для покупок (там є таке місце, де можна дитинку посадити). Стільки радості було, годину їздила, все роздивлялася. П.С. Для мене кожна поїздка в ТЦ - то майже свято, особливо зараз, коли через погоду мало де буваємо
Відповідь: Куди піти з малечею А чого чекати? У вас, мабуть, є кому і продукти купити. І дитинка, поки що, одна. А мені іншого виходу і не було: живемо самі, ще двоє дітей в нагрузку. То ми з найменшою з перших днів товчемось по гуртках, школах, на роботу і по торгових центрах звичайно. Тому, не турбуйтесь, дитину в слінг чи у візок і... Вперед!
Відповідь: Куди піти з малечею Ну ми живемо зараз 2 ( тато в лікарні). В магазин, аптеку то проблем нема, та мене цікавлять ТЦ на декілька годин, походити, роздивитись, повибирати і т д. Ото думаю чи малий витримає, я просто не уявляю як його годувати поза домом. Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Відповідь: Куди піти з малечею Виберіть такий час, коли дитина має спати, або, напаки, коли має хороший настрій до забавок. Можна йому щось новеньке купити і дати в руки. Ви краще знаєте свою дитину. Можливо, вперше спробуєте на годину-дві, з часом і на довше вийде. Ну а годувати: сіли і погодували, все просто, чого ви так переживаєте.
Відповідь: Куди піти з малечею Були в неділю на Білосніжці - казкова постановка! Марко сидів майже усю виставу як заворожений (це при тому, що пару місяців тому у дельфінарії вистава зацікавила його раптом 10хв, решту часу лазив по кріслах), лише два рази під час довгого танцю гномиків і королеви поривався бігати. А в кінці, коли Білосніжка цілувалася з принцем, мій 2,11р. Марко цілувався із 4,5р. сусідкою по кріслам Марійкою Вірніше, це вона цілувалася із ним Тому, сходили незле, ледь невістку не заполучили Спитала мужа, чи взяли-б мене Білосніжкою, якби я скинула 10кг.? Сказав, що взяли-б. Тому, дівчата, хто хоче насолодитися високим мистецтвом - поспішайте, поки мене не взяли у труппу
Відповідь: Куди піти з малечею У більших ТЦ буває кімната матері і дитини. Можна десь в кафешці сісти.
Відповідь: Куди піти з малечею а ми сьогодні йдемо в цирк. Навіть не знаю, чи мої мацьопи висидять там хоч 10хв. Але спробувати варто...)