Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Tanju

Tanju Well-Known Member

Відповідь: Куди піти з малечею

Ми були. Враження так собі. Досить багато екзотичних тваринок, але більшість з них це павуки, ящірки якісь, тобто дітям не дуже цікаво спостерігати. Ціну як на мене загнули занадто, 50 грн дорослий квиток, 40 грн дитячий. Літом в інтерсіті подібна виставка мавпочок була в 2 рази дешевше були квиточки.

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Маю вже враження - сподобалось, особливо Ярці, сиділа майже дві години не поворухнувшись, класична музика, гарні барвисті костюми ну і дитячий сюжет зі звірятками, грибочками, гномиками, для діток саме то! Але цього разу мали бокову ложу і мені було дуже зле видно, дитині трохи краще.
    А ще були в театрі Л.Українки на виставі "Вінні Пух" театр просторий, дууже привітний персонал, показує діткам (а не батькам) де їх місця,на противагу гавкаючим тіткам з цирку. Але от вистава - дуже нудна, ледве висиділи першу частину - величезний дядько в костюмі Вінні з Поросям годину ходять туди-сюди, вирішуючи до кого піти в гості... Можливо меншим діткам цікаво буде, а для нас задитяча.

3. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Ми теж на ній були. Лілі теж було не цікаво. Думаю ця вистава цікава лише дітям до 3-х років, які більше реагують на барвисті костюми. Бо логіки та розвитку подій там зовсім мало...

4. irushka

irushka Well-Known Member

О, а якраз питала ваші враження в іншій темці ;). І теж прийшла своїми поділитись.
    Дуже-дуже гарний балет, такий яскравий, видовищний, гарні костюми, живий оркестр, сиділа і думала весь час чому ми так рідко ходимо на балет, доці теж сподобалось дуже. От тільки коліжанка Катина, яку ми взяли з собою, нудилась весь час, бо для неї виявилось сюрпризом, що в балеті ніхто нічого не говорить, а тільки танцюють :). Ми теж в боковій ложі були, але найближчій до сцени, то досить нормально було видно.

5. Latane

Latane Well-Known Member

А яка приблизно цiна на Бiлоснiжку в Оперному - партер, перший балкон?

6. Diana

Diana мрійниця

і ми були, нам сподобалось, але сиділи в центральній ложі, однак останній ряд та мішала колона, але враження позитивні.

7. Latane

Latane Well-Known Member

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дитині скільки? до 5 років на колінах безплатно
    ну і крім перших рядів є ще місця)))

9. Latane

Latane Well-Known Member

ну це вже тішить))))) нам майже 4-ри
    нормально видно діткам?

10. Corena

то вже хтось інший мабуть скаже)
    я з дитиною ще не була в оперному. а дорослим нормально)

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Так, ціни в оперний недитячі, але з дітками до 10 років пускають лише в неділю на денну виставу на 12.00, а на неї ціни нижчі, ніж на сайті на вечірні . Минулого року брала на двох квитки в ложі за за 160-200 гр. цього року на роботі дали.Так що питайте в касі або телефоном.
    Щодо місць -мені партер не дуже пасує,хіба 1-3 ряд,бо я низька, люблю балкон,або ложі,але не бокові.
    Доречі, звернула увагу, що за квитками заходить менше, більшість за запрошеннями / контрмарками які може взяти кожен працівник і дати знайомим, можливо через це і ціни високі.

12. Corena

трохи більше деталей відносно цін на квитки - я нині взяла в партер на 2 ряд квитки по 100 грн, що вдвічі дешевше, ніж заявлено на сайті. можливо є різниця в ціні на денні і вечірні сеанси...
    на балкони і ложі були квитки по 50 грн теж гарні місця.
    а ще театральна каса на проспекті свободи - дуже зручно, абсолютно без черги, коли в той самий час в касі оперного черга була ледь не надвір.

13. Talya

Talya Well-Known Member

і я нині взяла квиток на суботу. бокова ложа, 1 ряд. але ціна також 100 грн.

14. Corena

15. Corena

Білосніжка і семеро гномів - ми в захопленні, і дитина і дорослі. враження чудові, декорації, костюми, музика, балет - як неземні істоти. рівень дуже і дуже!

16. Talya

Talya Well-Known Member

Навіть моя малеча, яка не всидить перед мультиком і 15 хв без претензій витримала 2 год балету, правда потім був плач, бо хотіла ще. я навіть не помітила, як минув час. все настільки вражаюче!

17. Sonne

Sonne Well-Known Member

Классс! Я так давно хочу з малими в оперний і ось, нарешті, вистава доречна. Ще трішки сумнівів залишилося розвіяти. Дитина 3,5 р. думаєте всидить?

18. Corena

моїй катрусі 2,5 р. - висиділа преспокійно, лише саме закінчення, коли вже довго плескали і артисти ходили кланятись, то вже нудилась, але той час був вже на обідній сон.
    а для 3,5 - то мають бути супер враження. вистава така принцесна))) там такі костюми, що ні одна дівчинка байдужою не залишається :)

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

А коли ще така вистава буде?

20. Corena

2 лютого, неділя 18.00.
    але на вечірні сеанси просять не приходити з дітьми менше 10 років. потім в лютому мають бути ще в репертуарі, треба слідкувати за афішею.