Відповідь: Куди піти з малечею Маю питання до відвідувачів Жевжика. На Вашу думку, від якого віку варто ходити туди, бо щось в мене закрадається хробак, що треба пару місяців нам почекати (нам зараз 10 місяців).
Відповідь: Куди піти з малечею І мені теж цікаво почути вашу думку,шановні форумчанки . Ми, правда, трошки "старіші" , нам вже 11 місяців.:p
Відповідь: Куди піти з малечею Для тих, хто любить собак. 10 серпня у Львові буде відбуватися 1-ий національний чемпіонат України по породі бігль. Ми дуже хотіли такого песика, але він досить дорогий, тому ми ще трохи почекаємо. Хто не знає, що то за порода. Тут можна прочитати. А ось так він виглядає:
Відповідь: Куди піти з малечею Приєднуюся до запитання . Я помітила, що малий любить баватися в розвивалки різні, а от ліпити чи малювати нам явно зарано, все іде тільки до рота .
Відповідь: Куди піти з малечею В нас тут дітей приблизно однакового віку на цілу групу назбирається,може б там для найменшеньких заняття придумали..?
Відповідь: Куди піти з малечею Про малювання в Жевжику. Як на мене, малювання як один з елементів заняття є потрібен, але: - трохи скоротити час на нього - і малювати все-таки соком з бурячка, бо коли переглядаю фото, де Захар весь в чорній гуашевій фарбі - то мурашки по спині бігають... (хоч було дуже весело) Я думаю ми можемо зібрати наші пропозиції і обговорити їх з Христиною. Додано через 9 хвилин Створила нову тему про Жевжик, щоб тут інформація не губилася про інші заходи Додано через 3 години 9 хвилин Мамусі! Хочу запитати про театральну форумівку з дітлахами: Чи не потрібно квитки завчасно купувати? to Katrin Може ви собі в підпис поставите інформацію про театральну форумівку. Може ще хтось приєднається...
Відповідь: Куди піти з малечею Читаєш думки, якраз про це думала. Сьогодні таки хочу сходити в розвідку в театр і тодіф докладніше вже можу розказати і про зал і про квитки, ну і звісно чи вдалось нам виставу подивитись
Відповідь: Куди піти з малечею Отож звітуюсь. Зал Місць 40, не темно, світла вистачає зі сцени і є вікно, але душно, тобто бажано мати якусь футболку (я з розрахунку на сьогодняшню погоду). І ще один нюанс, але його легко виправити- батьки сидять разом з дітьми, тобто на ряд попереду може сидіти дорослий перед вашою дитиною, але батьки трохи попереміщались, так що діткам все було видно. Квитки Як виявилось, треба замовляти хоча б по телефону наперед, бо ми чуть не пролетіли, прийшли, а всі квитки зарезервовані, то чекали початок вистави, щоб знати може хтось не прийде. Правда дуже наполегливим доставили пару крісел. Ціна квитка:10 грн і 5 грн дитячий (якщо на руках сидять дітки), діти до 1,5 року безкоштовно. Вистава, реакція дітей і т.д. Ми були самі маленькі, до нас аж потім режисер підходив, питався як ми і чи нам було цікаво. А так то вікова категорія сама різна. Сама вистава тривала 35 хвилин. В малої було щось пару раз, що вона трохи починала нудитись, то я 1 раз цицю дала, а 2 раз печенько, то вона печенько хрумала і дивилась виставу. А на початку, то емоції аж зашкалювали і все, що відбувалось на сцені супроводжувалось Катрусиними "УУУУУУ". З нами була дівчинка 1р 3міс, то вона всю виставу дивилась як заворожена, ще краще ніж старші дітки. Час від часу по залу проносились якісь дитячі плачі, вередування, але то якось припильновувалось батьками. Загалом я задоволена. Ну що,хто надумав йти, зголошуйтесь і резервуйте квитки
Відповідь: Куди піти з малечею А після вистави що плануєте? Ми з Назарчиком прийшли би після вистави на вас всіх подивитися, бо ми замаленькі йти до театру. Додано через 3 хвилини P.S.Бачу Іспанка найбільше хоче до лялькового театру піти з карапузами
Відповідь: Куди піти з малечею Це все буде залежати від погоди і від настрою і ідей батьків. Підтягуйся, а там придумаємо.Минулого разу вистава почалась в 12,10 і тривала 35 хвилин P.S.я скину свій телефон в ПП на всякий випадок
Відповідь: Куди піти з малечею Ой, и мы тоже 2 числа пойдём, только переживаю хватит ли нам билетов с такими темпами Нужно нашего папу попросить купить заранее..
Відповідь: Куди піти з малечею Пропоную якось конкретніше домовитись про зустріч: Давайте перед театром орієнтовно на 11,30-11,45 і зголосіться якщо можна хто буде присутній і на кого чекати після, можливо контактами обміняємось. З того, що я зрозуміла то: Горобчик, Annjutka, Olenka, Ольга, mayscream, S-Irine, ой Katrin (тобто себе) забула Галинка, Зорянівонька приєднуються після Нікого не забула? P.S. Не забудьте зарезервувати квитки 274 00 25.
Відповідь: Куди піти з малечею Будемо сподіватися, що зможете. Дуже хочеться познайомитись з людиною, яка врятувала стількох мам від помилок в ГВ, і мене в тому числі.
Відповідь: Куди піти з малечею Катрін, терміново видаляйте цей допис:o:shy: , бо доведеться нам іти інкогніто ))
Відповідь: Куди піти з малечею Країна має знати своїх героїв в лице Як ви відноситесь до прогулянки по Стрийському парку?
Відповідь: Куди піти з малечею Мы заказали уже билеты, в первом ряду, и если малая не сбежит раньше времени, то тоже с вами всеми где-нибудь погуляем. Ксюшка ложится в три спать, так что времени немного есть. На всякий случай мой телефон 8097 289 73 59
Відповідь: Куди піти з малечею дівчата, підкажіть, де саме знаходиться театр, бо ніколи там не була. Тільки не кажіть, шо біля шахового клубу, бо не знаю де він. А ще маю питання чи хтось буде з візочками, чи всі дітки пішки або на мамах?