Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

я була на відкритті, але то було якесь їхнє шоу для дорослх на 21.00. Мені не сподобалось-примітивно якось-кілька толкових акробатичних номерів, в другій частині шоу з дикими звірами і все...решту як на мене зовсім не варте уваги. Шатро всередині має доволі зручні крісла, але підбори не варто взувати-можна залишити між дошками підлоги.

2. chunya

chunya New Member

Відповідь: Куди піти з малечею

підкажіть, хто знає, будь ласка - де є чи то виставка кісток динозаврів, чи то дінопарк
    чоловік їхав машиною і побачив рекламу, але підробиць не побачив

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

то певно в цирку приїжджому "кобзов" . шатро стоїть на вул чорновола, і там є динопарк. як на мене ,нічого особливого...

4. silvia

silvia Well-Known Member

пыдкажыть оперативно чи є десь на території Південного дит. майданчик, де можна дитині побавитись поки я буду зайнята ( .веселка не підходить а майданчик садочка Дивосвіт ніби огороджени і туди не пускають...

5. Муська

Муська Well-Known Member

"Манюня" на Південному, відразу при вході ТЦ”Україна”

6. silvia

silvia Well-Known Member

треба звичайний майданчик на вулиці( з дитиною буде тато). ..може десь поруч..

7. portik

portik New Member

Silvia, біля деревяної церкви на Південному є гарний дитячий майданчик і лавочки для тата.

8. chunya

chunya New Member

всередині, здається в тому ж ТЦ, що і Веселка є на першому поверсі ціла купка дитячих магазинів
    там є безкоштовний кінозал з мультиками, хатка пластмасова, рибки
    і ще десь в тому ж районі є невеличкий майданчик - здається домік з місточком (перепрошую за "приблизно", але я в цих переходах на Південному зовсім не розбираюся)
    та і взагалі якщо недовго, можна походити по комплексах - є дуже гарні місця з фонтанами, папугами, квітами
    дуже гарно у Весільному домі (вхід туди біля безкоштовного кінозалу), там при вході фонтан є, а всередині дуже гарно
    мій малий дуже полюбляв туди ходити

9. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

А ми вчора були в театрі "І люди, і ляльки" на виставі "Теремок". Дуже гарна постановка казочки, як на диво, донечка висиділа і їй сподобалось, майже весь час аплодувала.

10. vikad

vikad New Member

У Львові планується проведення еко-фестивалю ECOLEO. 28-29 вересня у парку ім. Б.Хмельницького.
    Більше тут: http://vk.com/club55696907

11. Miki

Miki New Member

Народ, ніхто незнає чи організовуються якісь екскурсії на фабрику морозива чи завод хліба?, все малому обіцяю і неможемо попасти.

12. LVitaliti

LVitaliti Member

Дівчатка, хто був на шоу-програмі від цирку Кобзов у Львові? Поділіться враженнями, будь ласка...:girl_tender:

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Підкажіть, атракціони в Парку Культури працюють в понеділок і будні дні ?

14. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Оооо! Ми були і маю багато вражень. Сама шоу програма - зали напівпусті, тому можна спокійно взяти найдешевший квиток за 160грн і сидіти в перших рядах. Дитину в 3 роки пропустили безкоштовно. Ми мали флаєри, тому ще й на виставки пішли безкоштовно. На сайті зазначається, що шоу триває 2 год+антракт, насправді у нас все разом зайняло 2 години. в принципі шоу досить цікаве, дитині сподобалося, не жалкую за витрачені 200грн на мене і малу. Номер з левами і тиграми теж цікавий, але на початку один лев вдарив, таки досить серйозно, дресирувальника, той у відповідь шмагонув його батогом. Далі все ніби спокійно було, але чесно кажучи я за тих 10хв там чуть не посивіла, бо тварини явно були роздратовані і постійно з відкритими пащами. Так ніби від тої жари ледь дихали і хотіли пити. Потім, коли ми сходили в зоопарк моя здогадка підтвердилась. Сподобалось те, що клітка навколо арени була металева, бо в нашому цирку на Городоцькій взимку був номер з левами, то там сітка була натягнута мотузкова. Але, все-таки програма хороша, головне, що діти були задоволені.
    Потім ходили в тераріум. Там мені сподобалось найбільше) Були змії, ящірки, крокодил, скорпіон, хамелеони, мишки і таракани) Динопарк теж справив враження, нам сподобалось!
    Ну а зоопарк розчарував нажаль. Поні, лама, свинка, та й всі інші тваринки стояли без води. Спека неймовірна, мені їх дуже шкода було. Ведмедів не побачили, бо вони від жари просто лежали на підлозі з задертими догори лапами. Тому їх можливо було побачити тільки високим людям)))) В кінці були 2 тигри. Один лежав у ванні з водою, другий ходив по клітці туди-сюди, не знаю чому - чи від роздратування, чи від спеки, чи можливо просто так. Але одне шокувало - абсолютно ніякого накриття над ними, прямо під сонцем, в другого мабуть і води попити не було.
    По території продають багато всякого добра, зрозуміло що із завищеними цінами. Ходять ростові ляльки - маша і ведмідь, лунтік, фея вінкс і котик) Фотографуватися з ними можна тільки придбавши абонемент за 30грн. Є ще надувний батут діткам поскакати-побігати. 15грн за 10хв.
    В кінці, як вже збиралися додому, при виході зустріли мітинг. Група людей з плакатами по захисту тварин від жорстокого поводження. Не знаю, якась організація мабуть, не придивлялися, бо вже спішили додому.
    Здається все написала)

15. fiesta

fiesta Well-Known Member

Не знаю чи в понеділок, але ми були в середу- всі качелі працювали, хоч на них по 3-4 людини катались. Закриваються в 20-00.

16. Galya

Galya Well-Known Member

Понеділок - вихідний, в інші будні працюють.

17. Diana

Diana мрійниця

хто знає на вихідні якусь програму для діток???

18. Angel

Angel Well-Known Member

дiвчата хто був в Меденичах в зоопарку,як вiн працюэ( чи працюэ в святковi днi,наприклад завтра) i яка вартiсть?

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

http://www.limpopo-zoo.com.ua/

20. puha

puha New Member

ідкриття фотовиставки відбудеться 2 вересня о 18.00 у ресторані «La Piazza», пр. Свободи, 27, IV пов.. На відкритті виступить Оксана Муха, буде проведена безпрограшна доброчинна лотерея від партнерів, відбудеться цікавий мистецький майстер-клас для діток та охочих від БФ «Даймо надію».