Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

1. manka

manka Member

Відповідь: Куди піти з малечею

Ми були в листопаді. Сподобалось і старшому - 5 років, і малому - 2,6 р. Тривалість десь 30-40хв. (точно не пам"ятаю).

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не спробуєте-не взнаєте))) бо те чи чиясь дитина посидюча чи ні не вплине на те як ваша посидюча чи непосидюча дитина зацікавиться виставою чи ні (ото написала ггг)
    ми з синочком вперше були в театрі коли йому було 1,5 рочки на виставі (точно не для такого віку) "по щючому велінню" в недитячому Оперному театрі, він дивився з відкритим ротом, під кінець почав цицятись і заснув:girl_crazy: старші дітки як хто, дехто плакав, дехто просто нудився, хтось уважно дивився, в тім як завжди в кожного свої інтереси)))
    восени малому було десь 2,5 ходили на "Веселих ведмежат" в "і люди і лялки" дитина була в захваті, ну і на Миколая ходили в ТЮГ на виставу "Стежинка до св Миколая" теж синочку дуже сподобалось)

4. Hanny

Hanny Active Member

Ми недавно були в театрі "Люди і ляльки", всі дітки чемно слухали і дивилися, а коли закінчилась вистава (всього 45 хв) найменші дітки плакали і просили ще!!!

5. Rosynka

Та я це усвідомлюю:)
    То, мабуть, мені для самозаспокоєння хотілося почути те, що хотілося :)
    Бо маля наше таки добряче шило має десь - рекорд більш-менш спокійного сидіння складає не більше 15 хв. Будемо пробувати...

6. mpaseflora

mpaseflora New Member

І ми були в неділю у театрі "І люди, і ляльки" на виставі "Хто сказав "Няв". Малому досить сподобалось і висидів до кінця:girl_impossible:!!! Мені також сподобався театр - і вистави короткі, і приємно там (домашня обстановка). Ми були ще в театрі ім. М.Заньковецької на "Телесику", то це для старших дітей. А тут - те, що треба!

7. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

В цю суботу-неділю буде святкування Китайського Нового року.
    Щодо програми свята, то вона наступна:

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

Відправлю старшого з дідом. Він після мультика Кунг фу Панда в захопленні від кунг фу.

8. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Доброго дня, хто був в ЦИРКУ , той що зараз , які враження?

9. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

супер! я про це вже писала сторінкою раніше)

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

яка вартість квитків?

11. Rosynka

Дорослі - 20, дитячий - 10 грн.

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми за дитячий платили 15 грн :girl_sad:.

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

ух ти! :girl_yes:
    я думала дитячі від 50грн))
    а де це вул.Фредра? зал великий чи малий?

14. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

вул. Фредра- це бічна вул. пр. Шевчека (гляньте в гуглі на карті), зал маленький, але дуже затишний, нам подобається!!!

15. Rosynka

Гм... Може, то від віку залежить, чи від вистави... Ненаю...

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Rosynka, ви вже ходили на виставу? Поділіться як синочок то все дійство сприймав? Чи сподобалось? Сидів спокійно дивився, чи довелося розважати трохи?

17. Khoma

Khoma Member

Чоловік з малою(4,5роки) були в неділю в цирку. Досить гарна вистава, дитині дуже сподобалось - особливо леви(правда чоловік казав що вони ледь ходили - якісь втомлені були ) і сподобались акробати. квиток 80 гр.

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Вистави в цирку будуть до 24 лютого, квитки від 40 до 140 грн.
    Ми збираємось піти на наступні вихідні.

19. Rosynka

Чудово:)
    Він сидів і дивився на ведмедиків-жабку-бджілок, а я на нього:) вистава цікава, місцями смішна, зі "спецефектами", дитя сиділо чемно майже всі 40 хв. Я страшенно рада, будемо шукати тепер, куди б то ще піти.
    Дітки були в основному +- нашого віку, поводилися по-різному, дехто плакав, хтось розглядав людей-зал, хтось їв, хтось з мамою спілкувався:) але більшість уважно дивилася.

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Зальчик маленький, 4 ряди по, здається, 10 місць. В залі душно, тому треба передбачити можливість дитину роздягнути-розстібнути.
    Ще мені цікаво щодо місць-білетів. Нас було троє, брали три квитки: 2 дорослих і 1 дитячий, відповідно, мали три місця. Але всю виставу синочок сидів на колінах, бо так краще видно , тож наступного разу можна брати 2 квитки. І отут думаю: чи є між ними різниця? якщо брати дорослий+дитячий чи 2 дорослих, від того ж нічого, крім ціни, не змінюється. А якщо, наприклад, йду я з малим, то 1 дорослий чи 1 дитячий?

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

А Ви, доросла чи дитина :girl_wink: ? Раніше, якщо ти брав дитину на коліна, то оплачував дорослий квиток за себе і 5 грн за дитину.