Відповідь: Куди піти з малечею Ми були в листопаді. Сподобалось і старшому - 5 років, і малому - 2,6 р. Тривалість десь 30-40хв. (точно не пам"ятаю).
Відповідь: Куди піти з малечею а синок у Вас спокійний чи більш непосидючий? Бо думаю нашого "виводити в світ", і вагаюся, чи всидить...
Відповідь: Куди піти з малечею не спробуєте-не взнаєте))) бо те чи чиясь дитина посидюча чи ні не вплине на те як ваша посидюча чи непосидюча дитина зацікавиться виставою чи ні (ото написала ггг) ми з синочком вперше були в театрі коли йому було 1,5 рочки на виставі (точно не для такого віку) "по щючому велінню" в недитячому Оперному театрі, він дивився з відкритим ротом, під кінець почав цицятись і заснув старші дітки як хто, дехто плакав, дехто просто нудився, хтось уважно дивився, в тім як завжди в кожного свої інтереси))) восени малому було десь 2,5 ходили на "Веселих ведмежат" в "і люди і лялки" дитина була в захваті, ну і на Миколая ходили в ТЮГ на виставу "Стежинка до св Миколая" теж синочку дуже сподобалось)
Відповідь: Куди піти з малечею Ми недавно були в театрі "Люди і ляльки", всі дітки чемно слухали і дивилися, а коли закінчилась вистава (всього 45 хв) найменші дітки плакали і просили ще!!!
Відповідь: Куди піти з малечею Та я це усвідомлюю То, мабуть, мені для самозаспокоєння хотілося почути те, що хотілося Бо маля наше таки добряче шило має десь - рекорд більш-менш спокійного сидіння складає не більше 15 хв. Будемо пробувати...
Відповідь: Куди піти з малечею І ми були в неділю у театрі "І люди, і ляльки" на виставі "Хто сказав "Няв". Малому досить сподобалось і висидів до кінця!!! Мені також сподобався театр - і вистави короткі, і приємно там (домашня обстановка). Ми були ще в театрі ім. М.Заньковецької на "Телесику", то це для старших дітей. А тут - те, що треба!
Відповідь: Куди піти з малечею В цю суботу-неділю буде святкування Китайського Нового року. Щодо програми свята, то вона наступна: Субота, 9 лютого, місце – площа Ринок. Починаючи із 14 години на людей очікує презентація страв китайської та української кухонь. Паралельно відбуватиметься також ярмарок. Триватиме він до 22 години. Також із 14 і до 18 години буде відбуватися дитяча програма, а саме показ китайських героїв мультфільмів. З 16 і до 16.30 – показ майстер-класів із кунфу. Можете прийти глянути, можливо також 16.30-17.00 – трансляція фільму про традиції КНР. З 17.10 і 17.40 – святкова хода «живих» драконів. Побачимо якими вони будуть, але щось мені здається такими ж як на відкритті стадіону «Арена Львів». 17.59-18.00 – урочистий відлік до Нового року у КНР. А ось після 18 години на людей вже очікує – лазерне шоу, виступи народних ансамблів та, увага, дискотека. Неділя, 10 лютого, місце – площа Ринок. Починаючи із 14 години продовжаться: ярмарок, презентація парфум у Львові, дитячі програми та кунфу. А щодо нового, то, починаючи із 17 години розпочнеться святковий концерт за участю китайських співаків з Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка. 18.00-18.15 – виступ квартету «ТЕНОРС БЕЛЬКАНТО». 18.15-18.30 – виступ Заслуженого співка України з естрадного мистецтва Володимира Петеля. О 18.30 розчпочнуться виступи балету «Акверіас» та вокального секстету «La VIVo». І як без дискотеки. Вона в неділю також буде починаючи із 19 години 15 хвилин. Завершиться святкування китайського Нового року о 20 годині святковим феєрверком. ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ---------- Відправлю старшого з дідом. Він після мультика Кунг фу Панда в захопленні від кунг фу.
Відповідь: Куди піти з малечею ух ти! я думала дитячі від 50грн)) а де це вул.Фредра? зал великий чи малий?
Відповідь: Куди піти з малечею вул. Фредра- це бічна вул. пр. Шевчека (гляньте в гуглі на карті), зал маленький, але дуже затишний, нам подобається!!!
Відповідь: Куди піти з малечею Rosynka, ви вже ходили на виставу? Поділіться як синочок то все дійство сприймав? Чи сподобалось? Сидів спокійно дивився, чи довелося розважати трохи?
Відповідь: Куди піти з малечею Чоловік з малою(4,5роки) були в неділю в цирку. Досить гарна вистава, дитині дуже сподобалось - особливо леви(правда чоловік казав що вони ледь ходили - якісь втомлені були ) і сподобались акробати. квиток 80 гр.
Відповідь: Куди піти з малечею Вистави в цирку будуть до 24 лютого, квитки від 40 до 140 грн. Ми збираємось піти на наступні вихідні.
Відповідь: Куди піти з малечею Чудово Він сидів і дивився на ведмедиків-жабку-бджілок, а я на нього вистава цікава, місцями смішна, зі "спецефектами", дитя сиділо чемно майже всі 40 хв. Я страшенно рада, будемо шукати тепер, куди б то ще піти. Дітки були в основному +- нашого віку, поводилися по-різному, дехто плакав, хтось розглядав людей-зал, хтось їв, хтось з мамою спілкувався але більшість уважно дивилася. ---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Зальчик маленький, 4 ряди по, здається, 10 місць. В залі душно, тому треба передбачити можливість дитину роздягнути-розстібнути. Ще мені цікаво щодо місць-білетів. Нас було троє, брали три квитки: 2 дорослих і 1 дитячий, відповідно, мали три місця. Але всю виставу синочок сидів на колінах, бо так краще видно (перевага 4-го ряду: як би дитина не вставала-сідала, нікому ззаду то не заважає), тож наступного разу можна брати 2 квитки. І отут думаю: чи є між ними різниця? якщо брати дорослий+дитячий чи 2 дорослих, від того ж нічого, крім ціни, не змінюється. А якщо, наприклад, йду я з малим, то 1 дорослий чи 1 дитячий?
Відповідь: Куди піти з малечею А Ви, доросла чи дитина ? Раніше, якщо ти брав дитину на коліна, то оплачував дорослий квиток за себе і 5 грн за дитину.