Відповідь: Куди піти з малечею моїй лялі тільки 1,6 місяців, тому я б хотіла попасти на цю виставу але вона в мене спить з 13 год... а там в приміщенні темно???
Відповідь: Куди піти з малечею Перепрошую трохи збрехала по числам: виправлений варіант:“У зайчатка була хатка” 26 липня о 12.00 “Хто сказав “НЯВ”?” 2 серпня о 12.00 “Теремок” 3 серпня о 12.00
Відповідь: Куди піти з малечею Я була до ремонту, то зал невеликий і освітлення вистачає зі сцени.Як там зараз не знаю. Казали зал на 40 місць
Відповідь: Куди піти з малечею А хто з дітками до двох років має успішний досвід походу до театру? Мені б дуже хотілось піти, але мій вередун не вміє спокійно сидіти. Хіба йти на перші 5-10 хвилин.
Відповідь: Куди піти з малечею а я вже впевнена шо ми більше 5 хвилин не всидимо, але всерівно йду...
Відповідь: Куди піти з малечею Ну що, давайте спробуємо піти, то на яке число збираємось? Казали що "Хто сказав ""Няв" розрахована для самих маленьких, може спробувати на 2 серпня?
Відповідь: Куди піти з малечею Візьмете нас в компанию?:rolleyes: Правда нам 5 рочків і 2 рочки, но ми чемні хлопці!!!
Відповідь: Куди піти з малечею Так, я пропустила початок... На котру годину вистава? Якщо зранку, то ми певно не зможемо, бо в четвер їдемо в Тернопіль на весілля Додано через 1 хвилину Все, знайшла, що вистава на 12, певно ми не встигнемо, а так хотілося, підемо іншим разом.
Відповідь: Куди піти з малечею Дуже перепрошую, в нас плани трохи змінились і в той час ми будемо в Карпатах. Але наступного разу обов`язково підемо!
Відповідь: Куди піти з малечею О, то ми з Вами на інший раз, берете? І ще: у кого найменші дітки будуть? Бо я свого меншого не маю де подіти, потягну за собою .
Відповідь: Куди піти з малечею Нам 10 місяців, ми йдемо, точніше спробуємо піти. Додано через 13 хвилин Якщо не зміниться нічого в моїх планах, я напевно спробую піти 26 числа на "У зайчатка була хатка", але то ще не точно