Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. Korzuk

Korzuk Active Member

Відповідь: Критичні дні

в мене температура не підвищується, але присутня слабість у всьому тілі. Перших 3 дні мене заливає, як з відра на роботі весь день тяжкувато висидіти, паморочиться голова, болить живіт жах а не стан! ношуся з повною сумкою прокладок (на 4 краплі) і таблеток. До того як вийшла заміж взагалі втрачала свідомість від болю кожного місяця, майже ніякі таблетки ні теплі грілки не допомагали. Зараз рятуюся Таміпулом, бо був період коли пила Кетанов (бабулька як почула то чуть не впала, бо вона після операції на жовчний їх пила) і ходила як наркоманка (мене гребло) зі сторони напевно смішно виглядало:girl_crazy: так що мій рецепт проти болю такий - Таміпул і муж під боком)))):girl_in_love:

2. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Кетанов також пила але мені не допоміг((
    +в ньому протипоказів більше чим допомоги і воно наспавді задуже сильне.
    Наразі допомагає таміпул, хоча повністю біль не знімає , лише притуплює.

3. LevSeniya

LevSeniya New Member

В мене після народження малого біль слабо стала відчуватися, а ось нестабільний емоційний стан - це жах, то все нормально, то аж ридати хочеться, то починаю прискіпуватися до чоловіка, все мене дратує. Вирішила пропити курс Ременсу, а може хтось ще щось підкаже? Бо іноді аж страшно, як та Баба-Яга по хаті...

4. alibi

alibi New Member

мені допомагає солодке при пмс, особливо шоколад-чоловік вже сміється-тільки наближаються "ці дні", я запасаюся шоколадом:girl_haha:

5. Goerid

Goerid New Member

якщо маєте можливісь уколість: анальгін + дімедрол + папаверин. Мені це дуже допомогає... ну а якшо екстрено то 2 ношпи і 1 спазмалгін.
    А кетанов взагалі нікому не рекомендую....
    Та і бажаю щоб ці дні проходили коротко, безболісно і непомітно)

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

без рецепту не продається

7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

скажіть, то ж ненормально якщо КД почались 24 лютого і тривають донині?

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

Це не місячні. До лікаря треба однозначно.

9. Hexe

Hexe Well-Known Member

Звісно ні. Швиденько до лікаря.

10. Made in USSR

додатковий аргумент. іду нині до лікарки. тільки щось мені трудно уявити огляд під час виділень. чи то нормально? чи обійдеться лише УЗД?

11. alibi

alibi New Member

до лікаря обов"язково!!! сумніваюся що такі довгі місячні, а навіть як місячні так затягнулися, то якісь нелади..Бажаю, щоб все було добре!
    лікар вже сам вам скаже чи треба на узд, але скоріш за все направить, щоб бачити картину

12. Made in USSR

вчора ввечері таки була в лікаря. дивилась мене на УЗД і на кріслі. сказала що це може бути або позаматкова вагітність, або наслідок поганого очищення порожнини матки після недавньої завмерлої вагітності (жовтень минулого року). наразі чекаю результаті на ХГ. але наскільки розумію все одно доведеться робити вишкрібання. дуже боюся того. можливо в когось була подібна ситуація і все вирішилось медикаментозно? підкажіть, розрадьте((

13. olangel

olangel Well-Known Member

Що то може бути таке?!!! Після пологів, як почались місячні, то починались 10-12... а тут вже 15-те а нема :sad: живіт в низу ниє і тягне вже з тиждень.... Тест вже навіть сьогодні зробила, навіть натяку на другу полосочку нема... І де вони ті КД? :)

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а у вас все життя тільки 10-12 чисел починалися? У мене наприклад може бути періодами, приблизно в ті самі числа, а потім трохи зміщується. То все залежить коли О відбулася, поки що нема чого панікувати :)

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене колись років три тому назад була така кровотеча, лікар спинила препаратом Вікасол.
    Остання КД перед цією вагітністю тривали 2 тижні, але то було на нервовій почві, само пройшло і в тому ж циклі я завагітніла, хоч не планувала. Напевно організм дав такий збій. Хоч коли консультувалась з лікаркою по телефону, та сказала бігом до неї, але після того дзвінка в мене власне все вже закінчилось, окрім коричнуватої мазанини.

Раджу проконсультуватися ще з одним хоча б лікарем на рахунок вишкрібання.

16. olangel

olangel Well-Known Member

до вагітності в мене взагалі був дурдом з циклом, постійно по різному, а от після пологів, вже 4 міс в цих числах.

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

4 рази після пологів - то ще не встановлений цикл, ще надто мало часу пройшло, тим більше, як я розумію, ви ще годуєте

ну і лютий - короткий місяць) - згідно ваших підрахунків - якраз зараз у вас 12-те число)

не переживайте, цикл налагодиться.

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

так лютий місяць має лише 28 днів а не 30-31. чекайте, будуть)

19. Ariel

Ariel Well-Known Member

І в мене мало бути в тих числах, а почалось сьогодні. Але я не панікувала(хіба інколи), бо цикл в мене 30-31 день. Тому логічно, що в березні може бути трохи пізніше.
    P.S. поки чекала, то пообіцяла собі сходити до лікаря на огляд - давно не була.

20. kristas

kristas Well-Known Member

А зі мною шось незрозуміле коїться в середині циклу. Голова якась затуманена, легкі запаморочення...серце то калатає, то повітря бракує...і слабість.