Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. kristas

kristas Well-Known Member

Відповідь: Критичні дні

Недавно хвалиплась, що вже довгий час в мене КД майже не болючі, так легкий дискомфорт, бо колись аж корчилась від болю...а сьогодні знов повернувся біль, і то сильний, випила рано ношпу...шось не дуже допомогла, прийшла на роботу - ледве сиджу, мусіла випити "Солпадеїн" розчинний, ніби трішки полегшало...але всерівно хижо, хочу до дому :sad: а найбільше боюсь не зомліти, бо колись таке бувало, що втрачала свідомість...

2. kristas

kristas Well-Known Member

мусіла випити ще один "Солпадеїн", тепер ніби терпимо....тільки залишилась слабість у руках і ногах, і трохи в голові макітриться...

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я знов десь на роботі простудилась, так живіт болить як ніколи.Вже незнаю шо робити.

4. ViTanya

ViTanya Member

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

6. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

вже третій день, як прийшли КД, болить неймовірно, при тому вже третій день - п.ю по кілька таблеток на день - нічо не допомагає... добре хоч що сьогодні ніде йти не треба...

7. Музик

Музик Мартуська

і знов я тут... правда не знаю чи то сюди писати чи в "як нарешті стати мамою"
    не знаю що сталося, два місяці приймала протизаплідні (лікувалася), а тепер все було вже так добре, гарний стрибок температури, такі надії на цей цикл і бац, КД прийшли на тиждень скорше. може хтось скаже чого так могло статися (маю хорошого гінеколога, але дзвонити їй ще не хочу, думаю то проста така реакція на відміну препаратів???)

8. Just me

Just me Member

Мені моя лікар сказала, що таблетки проти болю тут неефективні (лише нирки собі вдало посадите), краще за 2-3 дні до початку М і перші 1-2 дні користувались вібурколовими свічками.

9. dragonkraft

dragonkraft New Member

Мені допомагають таблетки "Кетолак" всі інші, хоч пий, хоч не пий нічого не міняється.
    А коли вже дуже нестерпний біль тоді мені колять анальгін з дімідролом, посплю годинку і болі як не було:girl_smile:

10. Peppy

Peppy New Member

а мені допомагає лише анальгін:girl_feminist: Раніше КД були такі болючі, що півдня корчилася в ліжку, вставала серед ночі. Тепер легше. Але всі рівно, як тільки починає боліти, то не чекаю - беру анальгін. А ще в мене цикл прикольний:girl_impossible:: між М попадає перерва від 25 до (особистий рекорд) 72 днів! Зараз ніби не так весело 28-45 лише... і не завжди я знаю, коли вони прийдуть в гості: деколи збільшуються груди, деколи тягне-ниє животик, а деколи просто так - "ви не чекали-ми припхались"! Тому любощі без презерватива не можливі :sad::sad::sad:

11. BUBI

BUBI Загублений

а в мене як у всіх-страшні болі в перший день(таблетки ніякі не допомагають) і виділення в перші дні ну дуже рясні...цикл нерегулярний і триває різну кількість днів(інколи 8)чи це нормально?

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

8 днів то вже якось дуже замало, якщо не помиляюсь нормою вважається від 14 днів. Тому думаю треба проконсультуватись з лікарем, тим більше що у вас ще й сильні болі.
    А щодо рясних виділень в перший день - в мене так само, і відчуття дискомфортні, але болем назвати це не можу - просто тягне внизу живота, відчуваються скорочення, але терпимо

13. Almariel

Almariel Well-Known Member

я так зрозуміла, що 8 днів - це тривалість виділень, а не циклу.

14. Lelihelija

Lelihelija Няшка

В мене так раніше було.. У всіх нормалізовувався цикл десь через пару років (не маю наувазі повністю всіх, а моїх знайомих), а в мене тільки недавно почав проявляти признаки якоїсь системи.. Дуже з того рада, бо незручно все ж таки. Але коли триває задовго, або надто рясні - то раджу пити чай з кропиви. (про це вже писали раніше у цій темі) Він продається в аптеках. Сама не мала потреби пити, але дехто з моїх знайомих так рятувався. :girl_smile:

15. Almariel

хіба ви можете сказати, що ніякі таблетки не помагають? ви ж всіх не перепробували. Я рятувалась такими (у хронологічному порядку): спазмалгон, сігал, ношпа укол + анальгін, спазмалгон укол, солпадеїн, іноді кетанов. тобто змінювала препарат, коли переставав діяти. кілька разів ще викликала швидку - давали мені якийсь наркотик, бо не помагало нічого з того, що було у мене в наявності.

16. Heureuse

Heureuse вірю...

мені з цього всього так само нічого не допомагало.
    тому я була реально здивована, коли мені таміпул за 15 хвилин зняв всі болі. раджу хоча б спробувати.

17. Almariel

ага, тільки забула написати, що обов’язково розчинний!
    і ще: головне випити, коли тільки трішечки почало боліти, бо коли вже сильно болить, то важко вгамувати біль.
    і ще один раз я пила анльгін з димедролом - виспалась))))

18. ivanyska

ivanyska New Member

19. Almariel

20. Lelihelija

Lelihelija Няшка