Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. Maruwka

Maruwka New Member

Відповідь: Критичні дні

Солпадеин мне помогает чудесно.:girl_yes2: и действие его продолжительней других испробованных мною препаратов.

Останнє редагування: 7 Березень 2011
  2. in todash

in todash Active Member

Раніше помагала но-шпа, але з часом перестала діяти. Тепер вже десь другий рік дуже помагає ібупром ... Позаминулого разу були задуже сильні болі, то ше й рушник з теплою водою клала на живіт.

3. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

Можливо та тема вже піднімалась тут, не дуже маю час переглядати всі 50 сторінок.
    Маю таку халепу - затримка місячних. я місяць тому зробила кріодеструкцію ерозії, крім того потім ще пила антибіотики (за призначенням лікаря).
    місячні мали бути ще тиждень тому, вже й признаки всі того були, болі в животі, груди набрякли...але ніц нема з того!!!!
    ага, і я точно не вагітна, робила і тести і аналіз на ХГ.
    лікарка призначила уколи прогестерону для стимуляції місячних, ну а їх далі нема!!!!!!
    шо б то могло таке діятись????підкажіть будь ласочка!!!!

4. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А як призначила? аналізи на гормони робили? після кріо,можлива така затримка, навіть нормально що завтримка, все таки було серйозне втручання....

5. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

КД це важкі для мене дні!:girl_impossible: В перший день мене сильно болить живіт і якщо я не вип*ю таблетки до початку болю, то нічого не допоможе.
    Наступні дні то, як якого місяця, буває по різному. При болях приймаю таблетки Ібупром, вони добре знімають біль. Давніше приймала Ношпу, Спазмалгон. Ношпа не допомагає, а Спазмалгон повільно діє.
    Мені лікар гінеколог говорив, що раз на рік може бути затримка навіть на 2 тижні, що це нормально, а особливо при стресах, антибіотиках. Потрібно заспокоїтися і М прийдуть.

6. TUCR

TUCR Well-Known Member

До народження донечки в мене були досить болючі місячні, іноді пила но - шпу, після народження мене тепер перед М дуже сильно болить голова за 3 - 4 дні до початку М, але М починаються завжди на 28 - 30 день.

7. Raven

Raven Мама малятка

Перегризла купище таблеток, бо часами боліло так, що ноги не тримали. Тепер присіла на таміпул, супер, але тре пити, ще коли так легесенько болить, бо коли розболиться на повну то нічо вже не поможе.

8. kristas

kristas Well-Known Member

Дівчата, а бувало в когось, що перед початком місячних, пару днів ідуть якісь коричневі виділення (іноді навіть кров"янисті), болів ніякиз нема.

9. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

В багатьох такі симптоми. Деколи це свідчить про ендометріоз або варикозне розширення вен малого тазу. А в декого це варіант норми. Краще обстежитись.

10. kristas

о це мене ДУЖЕ лякає :sad:

колись в мене такого не було. Піду обов"язково на обстеження.
    А полікістоз або гормони, можуть бути причиною того?

Останнє редагування: 26 Березень 2011
  11. Seppy

Seppy Active Member

Я колись пила звичайний парацетамол або ацетилсаліцилову кислоту (аспірин) і вони мені допомагали, бо без ліків мліла від сильного болю. А потім зустріла хорошого лікаря, яка мені пояснила, що так не має бути. Вилікувала мене гомеопатичними препаратами. Я вже 4 роки не знаю, що таке біль при М. (тьфу-тьфу-тьфу...)
    До речі, ЧИТАЙТЕ АНОТАЦІЇ ДО ЛІКІВ!
    Ібупрофен, в залежності від дози, в аптеках коштує близько 5 грн., але якщо на його упаковці написано "Імет" чи "Ібупром" то це майже 30 грн.
    Навіщо платити більше?!

12. kristas

Я теж колись купила Таміпул, і прочитавши склад не могла зрозуміти чим же він відрізняється від інших обезболюючих...що діє на причину жіночого болю...

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дійсно краще обстежитись, бо в мому випадку це свідчило про ендометріоз. Правда після лапароскопії все стало на свої місця, але у моєї мами все життя так і при тому вона здорова. Так що, консультація компетентного лікаря вам не завадить.

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не повірите))) З 14 дня циклу, інколи і пізніше))) час від часу додаю в чай сухий імбир. Набагато легше КД проходять! Тобто, тиждень десь Перед ними - він у мене найбільш проблематичний, плюс 1-2 день.

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

Дівчата!! мені перестало боліти! боліло кожен раз протягом 10(!) років, перепила купу різних обезболюючих, а тепер вже 2 рази не болить.
    Колись пила БАДи і не боліло під час того, як пила, і один цикл після курсу лікування, а потім знову боліло.
    Нещодавно на медогляді пожалілась гінекологу, то вона мені порадила препарат на травах "Тазалок". він не дешевий, але і не дуже дорогий (150 грн велика пляшечка). Лікар мені приписала 2 великих пляшечки і головне обов’язково пити по рецепту. Але, звичайно, я забувала, треба було пити 3 рази на день - я пила 2 рази.
    Коротше, я навіть не випила однієї пляшечки і у мене вже 2 цикли не болить.
    Просто ділюся своїм щастям)))) не реклама

16. kristas

нарешті я перевірилась, трохи лікарка мене заспокоїла, каже шо на весну у багатьох йде збій циклу і всякі проблеми..
    Але я прийшла сюди :) питати не про себе, в сестри моєї знайомої (15 років), чомусь почало мазатись перед місячними (кров"янисто-коричневі виділення). до лікаря то вона піде, але от цікавить нас який огляд може зробити лікар без крісла (вона ще дівчинка), лише узі? а в такому віці може бути ендометріоз?як його виявити?

17. Dolma

Dolma Well-Known Member

переважно біль виникає через спазми гладкої мускулатури, тоді треба той спазм зняти, таблетками чи уколами, якими - залежить від сили болю та індивідуальних нюансів. мені особисто не йшла Но-шпа, пила Беналгін, а назву уколів вже й забула... на щастя.
    та все це дає тимчасовий ефект. краще все ж - комплексне обслідування і лікування у спеціалістів, традиційних чи нетрадиційних - тут вже справа особиста. може виявитись полікістоз, гормональний дисбаланс і т.п...
    я вилікувала свої болі у травника. і не лише болі. склад трав, нажаль, не знаю. але в будь-якому разі, краще самолікуванням не займатись, бо і травами можна собі зашкодити, не лише таблетками... якщо когось цікавить, можу дати контакти мого травника у приваті.

не порадила б гріти живіт, пити спиртне чи ще щось у тому ж дусі з "порад ближніх", хоча сама це робила, і саме тому - не раджу, бо знаю, як дуже болить - то "все средства хороши". (

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мене провіряли на кріслі , через товсту кишку.. Так що все можливо.

а то погано? у мене так завжди Кд починаються

19. kristas

Ну та можливе, мали діло :) дуже не файна процедура :) але цікавлюсь саме про ендометріоз...там, як на мене, не дуже намацаєш, а більше потрібний саме огляд.

напевно як у кого..просто так не було раніше, і ті видалення десь 3-5 днів.

20. ksuhanova

ksuhanova New Member

здравствуйте девочки! у меня тоже очень болючие месячные . в первый день большая кровопотеря и жуткие боли. пробывала кетанов сначала помогал а теперь неочень может организм привык . что посоветуете?