Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Критичні дні

:girl_in_dreams::girl_in_dreams: Може я коли-небудь доживу до такого?

2. Raven

Raven Мама малятка

От і моя мама мені то каже:girl_cray:.

3. veronka

veronka зла друзя

дівчата, коли після пологів встановлюється нормальний цикл?? бо в мене ай-яй з КД: минулого місяця почались вперше після пологів, а цього місяця і не видно, в полУклініку йти не хочу (моя лікар пішла в декрет)

4. Orman

Orman Модератор-бомба

та йой були одні місячні, а ви вже до лікаря зібрались :) ще встановляться, де дінуться.

я от так сподіваюсь, але приклад мами і тітки не надихає :sad: ніц в них не змінилось.

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

в мене були, потім місяць не було, потім знову були, і от знову не було і наразі не чути, поки не переймаюсь сильно тим питанням. Тішить, що не болючі зовсім, але так довго, що аж нервує.

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А в мене якраз навпаки. Ще й здуває, хожу як вязень бухенвальда, худишка з великим животом. При чому як перед місячними, так і перед овуляцією.

Стосовно загибу матки назад, якщо то фізіологічна особливість, то ні на що не впливає, окрім певних болісних відчуттів. В моє мами таке, і в мене теж (мабуть, передалось у спадок).

Помітила ще одну "особливість", в 1-2 день місячних реально відключаються мізки, ні думати нормально не можу, навіть просто сформулювати думку займає багато часу, словом, гальмо гальмом :)))

7. natorella

natorella Well-Known Member

маю одну колжанку, яка отак перші місячні після пологів побачила і всьо - прівєт дікрєт №2

веронька, не лякаю. просто до слова марічкиного згадалось

8. Vittoriya

ооо.в мене теж то саме. Найгірше було під час навчання, коли в перші дні КД приходилося здавати академи по спецу. То було най-найгірше... Мало того , що болючі такі, що огого, так ще й руки ватні, пальці не рухаються, голова не працює.. Як тут грати на інструменті...

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

І в мене таке ж(((-минулого понеділка,в 1 день КД,я на роботі (в школі) мало того що аж мліла і корчилася від фізичного болю,так ще й не могла дітям нічого швидко та доступно пояснити,аж сама дивувалася,що елементарні англійські слова просто "вилітають" з голови... і так щомісяця(

10. Chortenia

Я тепер на роботі в перший день кажу шефовій, що я сьогодні гальмо :) і планую собі роботу так, щоб була більш технічна, і менше "думальна".
    Добре, що хоч знеболюючі придумали, а то точно можна на стінку дертися.

11. IRUSKA*8

Останнє редагування: 6 Березень 2011
  12. Chortenia

13. Vittoriya

в мене то саме, завжди зі мною, тільеи доларен. Ні ібупром в різних виглядах, ні спазмалгон біль не знімає. А от доларен,якщо вчасно випити (в момент ,коли лиш починається і ще не дуже болить), то знімає добре

14. IRUSKA*8

15. Chortenia

Я щось постійно тягну з тим до останнього. Все сподіваюсь, що, може, цього циклу не так болітиме, і зможу перетерпіти. Аякже :-( До речі, помітила, що спазмалгон погано діє. А от ібупрофен (наш, український) знімає нешвидко, зате мяко і надовго.

16. Vittoriya

Я теж часом роблю таку дурницю...Але то не варто! бо потім доводжу себе до такого стані, що вже ніц не допомагає. І в той час розумію, як то є, коли хочеться на стіни дертися. Тепер я роблю так, як моя сестра. Лиш Кд починаються, п'ю половину таблетки Доларен (на другий день третину таблетки) ,а потім через 3-4 години знову.І так перші 2-3 дні, як коли. На 3-ій день часом вже можна і почекати-а раптом не буде більше боліти.

17. Bobas

Bobas New Member

Ось і я таким методом рятуюся, ще лише придумали б (для таких як я ) в такі дні щось від рвоти . В мене то є страшна проблема, особливо в перший день або переддень КД.

Останнє редагування: 6 Березень 2011
  18. tsyganka

tsyganka Member

Мене болить тільки перший день, коли матка відкривається. Біль знімає ношпа, а тепер користуюсь "Таміпул":girl_mad:.

19. Андріана

Андріана Well-Known Member

20. Barbara

Barbara New Member

Мені теж Таміпул помагає приболях в КД