Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Відповідь: Критичні дні

А я тут в темі собі наврочила :sad: Третього січня до мене повернулися КД :sad: В мене просто шок був. Тішить те, що не болючі, лише слабкість, але не знаю, чи то від КД, чи від вірусу, яким ми всією родиною перехворіли (а я досі ще не вилікувалась). Інтенсивність, стан, все як до вагітності. Як довго стояла, то трошки різало низ живота, так завжди було, наче сигнал "присядь, не перевантажуй себе".
    Пішла купувати капу :)

2. popelushka

popelushka Well-Known Member

Це якийсь жах:girl_devil: КД як почалися 18 січня, так і не проходять:sad: Періодично то зникають, то знову.... Все, більше хвилюватись і нервуватись не буду ( а чоловік як нервується:) )

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

5. MiraMax

MiraMax New Member

Дівчата хто знає: чому в перший день місячних дуже болить голова, ніяка таблетка не допомагає? Ат. тиск падає до 90 на 60???

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дивне питання.... різкий відток крові, ви схильні до гіпотонії, от і маєте. З тієї ж причини і голова болить. Я колись гарно "лікувалася" коньяком з морозивом, сусідка навчила, то єдине, що мені помогалло, при тому, що коньяк ненавиджу, то для мене були жахливі ліки :girl_crazy: Правда проблеми з тиском були не щомісяця, а через два-три, то мала час забути смак тої гидоти. А тиск доходив до 70/40, при тому починало шалено нудити... а тут щей коньяк:girl_crazy: Зараз т-т-т другі місячні після пологів і все гаразд, хіба слабкість невеличка, але все можливо, чоловік все прікалувався, що у мене файні ліки, ото може наступного місяця знов "за компанію" коньячок без морозива зі мню питиме:girl_haha:

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Також терпіти не можу коньяк, але він мені і не допомагає. :)
    Тиск ніби нормальний, а всіх "прєлєстєй" початку КД цілий букет: спочатку закладає ніс, потім починає боліти голова, а якщо нічого з тим не робити - починається нудота. Бере тільки нурофен і сон. Зараз купила пачку "неуробеку" (це вітамін в), був час, коли приймала його раніше, то таких приступів мігрені не було, може і зараз допоможе.

9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

в мене почались вчора-"во всей красе"-в обід їдем на весілля, я в шоці

10. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Не хочу лякати. Я раз з такою ж проблемою прийшла в поліклініку в ЖК. Після слів лікарки, що треба робити чистку, бо ендоментрій не може сам відслоїтися, вони в мене в той же день самі припинилися. :girl_crazy:
    Але напевно у вас вже все ОК.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так, це неприємно.. В мене теж завжди місячні починаються дуууже невчасно...Одного разу почалися зранку в той день, коли мені здавати екзамен по спецу:suicide: А це для мене кінець, руки як з вати, не слухаються, страшенна слабість, про біль взагалі мовчу,правда тут хоч таблетки помагають, а от слабість не дівається. І на скрипці грати я просто не можу... А сестричка моя ще як вчилася в консі, півроку готувалася до конкурсу в Польщі. Це страшна праця, вона ходила як зомбі, на ф-но займалася днями і ночами, ми її чоловіка вже називали вішалкою, бо він лише як вона приходила додому знімав з неї одяг, брав сумку і все... І поїхала вона на конкурс, перший тур-їй грати, а в неї місячні( і все так само як в мене)...:sad: Стільки праці і невдача лише через те, що місячні...:girl_devil:

12. дашулька

дашулька Well-Known Member

Дівчата,маю питання.
    У мене завжди регулярно починались КД,цикл-28 днів,але минулого місяця була затримка майже тиждень,потім почались. Тепер зараз така сама ситуація-затримка 4 дні,кожен раз роблю тести-негативні. Нічого абсолютно не болить й не турбує. По лікарях не дуже хочеться бігати,але може треба? І взагалі,що це може бути? бо я вже заплуталась...(((

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

при такій затримці - якої ніколи не було - щось таки може бути.
    в мене було - запалення оболонки-типу кольпіт.
    пропила курс протизапальних.
    треба лейкоцити з мазка подивитися- вони власне свідчать про запальний процес.

14. La esposa

La esposa Moderator

В мене майже те саме, тільки навпаки - вчора почалися на тиждень раніше:umbrage: І не вагітна, точно знаю, і до лікаря йти не хочу; знаю, в мене подібне раз було (затримка на 2 дні), коли з Шацьку приїхали, певно, вода холодна була. А тут - ні не переохолоджувалась, ні важкого не піднімала, не нервувалась (мене взагалі важко вивести з себе), і така бяка... поясниця болить, ніби вагони розвантажувала.

Піду, мабуть, таки до лікаря - в мене ж такий цикл зазвичай, як годинник - восьма ранку, і вже є :girl_mad: тільки от переживаю - щось мене зараз на кашель розбирає - щоб воно не змінило загальну картину з тих аналізів... :no:

15. Златка

Златка Well-Known Member

Дашулько, та судячи по Вашій лінієчці, у Вас просто зараз налагоджується цикл :girl_curtsey: до лікаря краще піти, аби бути спокійною, але... мені моя лікарка сказала, що після вагітності і після перших КД цикл може відновлюватись до півроку часу, особливо якщо малятко ще на ГВ

16. Oriana

Oriana Well-Known Member

У мене таке буває - якщо ановуляторний цикл, то місячні настають швидше. А ще бували і затримки на 4 дні через банальну нежить.

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В мене завжди був якийсь непередбачуваний цикл-то 30 днів,а то і всіх 45.Думала,після народження дитини все внормується.Ага...Знову скаче -то 28 днів,то 40.Так ще й тепер самі місячні по 8 днів.Жах якийсь.

18. La esposa

La esposa Moderator

ой, в моєї сестри так, з самого початку, і почалися у 16 років (в неї запізно, а в мене заскоро - у 9 :girl_crazy:), та ще й болить немилосердно :girl_devil:

19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В мене до Настюхи перший день завжди так боліло,що обпивалася Ношпою.Зараз проходить практично непомітно,але щось так довго...

20. La esposa

La esposa Moderator

в мене після весілля те саме почалося))) ото є плата за задоволення ;) і відтоді я зрозуміла, що таке "перший день" і чому всі про нього так говорять.

Пригадую, був випадок: в мене якраз отой "перший день", а мені по роботі треба майже цілу добу десь возитися, причому в чужій машині, і "найприємнішим" сюрпризом стало те, що в тій машині був білий салон :girl_devil: добре, що можна було вибирати, куди сісти - в чорну чи білу :girl_crazy: прям як в тій рекламі :girl_crazy: навалила на сидіння купу речей і їхала на боці :girl_feminist: