Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Критичні дні

Іванка, я завжди читаю в тебе такі дописи. а ти не консультувалася чого так?

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

консультувалась. Я вже десь писала що в мене це генетично, прабабуня, бабуня, мама, тітка, дворідні сестри в нас всіх однаково проходять КД. Мені виписували Ременс, ніби помогло, але я давно не пила. Після КД йду до іншої лікар...тоді розкажу

3. Halina

Halina Well-Known Member

:girl_cray:От і чому саме сьогодні???? Такі болючі КД що уже незнаю чи витримаю, випила уже 3 таблетки і знову болить....:girl_cray::girl_cray:
    Та так болить, що аж тошнить, то холодно, то жарко...

4. SPRING

SPRING New Member

Може порадите хорошо лікаря? На Левандівці, в дорожній поліклініці є лікарка Коник...,лікує народними методами такі речі. Моя племінниця до неї ходить,задоволена,каже,що помагає. І без хімії.

Останнє редагування: 1 Січень 2010
  5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

До мене сьогодні прийшли мої КД. Нарешті !!!! Малій вже рік і два тижні... а на них і натяка не було... я вже рішки переживала, навіть на днях чоловіку казала що здалося би вже..... і тут на тобі:girl_smile:.
    Багато дівчат скаржились що після пологів КД інтенсивніші, болючіші .... ну що скажу, в мене і раніше вони проходили швидко, безболісно і не створювали дискомфорту. І зараз їх не відчуваю взагалі, нічо не болить, на рахунок інтенсивності важко сказати... я вже не памьятаю які вони в мене було до того. Цікаво як надовго це затянеться.....

6. Ніка

Ніка Well-Known Member

у мене теж нарешті почались!!! :girl_crazy:
    і почався жах!!!:girl_devil: нововрічний настрій був зіпсутий ПМС і страшним болем. (як було і до вагітності.... :girl_cray:) лило страшно...добре, що капа трохи спасала!!!

короче, хоч я і чекала тих КД, все ж приємності мало...

7. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

О, то ви дівчатка, ще щасливі, через рік прийшли КД, а не через 3 міс. після пологів, як у мене. В мене, що з першим малим, що з другим, при повному ГВ, місячні, рівно як штик через три місяці після пологів, якраз в той місяць і в те число, в яке вони були останніми перед вагітністю. Вони в мене взяли академку і ні на день не спізнилися...капец... вони коли почалися, то я вже було подумала... про той блаженний час вагітності...замріялася...

8. Natalya

Natalya Well-Known Member

Півтора року... досі ніц :). Я вже навіть тест купувала :girl_in_dreams:, бо ж і інтенсивність ГВ вже не така як раніше (вдень два рази прикладаємось, вночі часто).

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене цього разу якісь дивні відчуття.
    виділень практично нема, щось там кап і кап.
    але дивне відчуття внизу живота, там де матка, так,ніби,в мене там камінчик якийсь, дивно тягне і тисне....

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

це може бути не дуже добре, а може то і не камінчик, а дитятко?:girl_in_love:

11. Женічка

та у мене вже самої такі здогадки в голову лізли,але тест негативний....
    спихаю ті дивні відчуття ще на "100 % обжорство", за ці свята я від"їла на три місяці вперед...

12. korivko

korivko New Member

Коли в мене бувают болючі КД я п'ю 50 гр горілки з 1ч.ложкою меду розмішати біль знімає моментом!Так лікуються в Закарпатті,а таблетки тільки шкодять на печінку!

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я помітила, що коли перед КД (десь за день, за пів дня) є близькість з чоловіком, то вони проходять швидше і менше болючя!!

14. Vittoriya

А в мене за день до місячних вже з'являються неприємні відчуття і при близькості таке враження, що вже місячні почалися... :girl_sad: Кожен організм все-таки індивідуальний, мені ще ні разу нічого з народних методів не допомогло пережити місячні легше... Лишається лише надія на те, що в майбутньому після народження дитинки пройде, так лікарка казала :girl_smile:, але вже начитавшись тут, трохи моя надія зменшилася...
    ну знову ж таки, начитавшись дописів тут на форумі, бачу, що не завжди негативний тест показує правду :girl_smile:

15. snegok

snegok New Member

Те,що в мене місячні болючі,я вже звикла до цього(казали,що після народження дитини небуде болів,але це все не про мене).Дівчата,а в когось бувають місячні нерегулярні,тобто може бути затримка на тиждень- два? Порадьте,можливо треба кудись звернутись!

16. Женічка

у мене таке постійно. цикл триває від 30 до 40.
    і до вагітності так було.

17. snegok

snegok New Member

ЖЕНІЧКА! Мене цікавить,чи це нормально?

18. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Коли настільки нерегулярні КД то це не природньо, потрібно звернутись до гінеколога і пройти огляд. Цикл має бути 28днів,може бути похибка +-3 дні, але коли 40 днів то щось не впорядку (можливо нарушений гормональний фон чи ще щось ...)

19. Vittoriya

Трохи з вами не згідна, що означає похибка?? Не може бути у всіх жінок цикл рівно 28 днів, наскільки я знаю, нормальний цикл є в межах 28-35 днів,

20. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Цикл є цикл який він є залежиться тільки від жіночого організму.
    Є тільки загальні правила що після овуляції до менструації є до 16 днів (не менше 10) 17-18 день або вагітність або проблеми.
    Також це ненормально якщо цикл між циклом різняться 10 і більше днів. Це норма коли тільки встановлюється цикл, або в період передменопавзою