Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

Відповідь: Критичні дні

до речі, шо згадала. найлегше в мене місячні проходять тоді, коли в попередньому місяці було багато позитивних фізичних навантажень. наприклад, після Форт-місії, коли ми без проблем протупали з навантаженням (без жодної підготовки! і я ще вперед летіла!) щось понад 10 км, та ще й на самому фесті щодня бігали вниз у село (мінімум 3,5 км в одну сторону), ну і взагалі дуже активний місяць був - то мені після того взагалі нічо не боліло :)
    зважаючи на те що я взагалі-то жутко неспортивна людина, таке щастя буває рідко :)

2. галіна

галіна Well-Known Member

ой дівчата маю проблему:girl_cray: в мене затримка.Після родів тільки були раз місячні а вже мали б бути другий раз і нема.Може це цикл ще ненастроївся чи що.Я б ще б хотіла бути вагітною але не так швидко:girl_haha:

3. Златка

Златка Well-Known Member

Галіно, а Ви думали, що за місяць все ввійде в норму :girl_in_dreams:? Я би то не називала затримкою, то цикл відрегульовується. Я ото вже два місяці мучусь - зараз уже четвертий раз :girl_devil: (уже певно треба щось робити, бо загалом дуже великі крововтрати :girl_cray: )геть без графіку, різна кількість днів, різні відчуття, то ломить, то взагалі не відчуваю... а при ГВ це може так в мене тягнутись і місяць, і рік :girl_smile:

Хоча, може Вас скоро і будемо вітати :girl_in_dreams: як-то кажуть, все, що не робиться, то на краще :girl_smile:

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А в мене взагалі ще після родів місячних не було. Я вже навіть забула як то воно )))) цікаво коли ж вони будуть?

5. popelushka

popelushka Well-Known Member

А в мене менструація така болюча! Жодні таблетки не допомагають... Добре, що начальник мене зрозумів з пів слова, дав відгул аж на два дні.... Чоловік зранку, щось починав мене нервувати, каже чому ти така нервова сьогодні? Зрозумів зразу, чому:)... Сказав, що вибачає мені все, що я йому наговорила і те, що ще буду говорити.... мені прощається:)

6. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Прокинулася нині, і з самого ранку почалося. А як порахувала по календарі, то ще раз на кінець місяця прийде. До пологів було боляче і до і під час, а зараз перед місячними ні мур-мур. А вже як почалися, то і болить. Менше правда, значно менше. А цикл - можна календар звіряти 26 днів і ні туди ні сюди. Я вже про ті коричневі виділення перед місячними десь писала, так от , спочатку вони були за тиждень до (десь три місяці це тривало), тепер за 2-3 дні до місячних. А ще, я пригадала, що після перших пологів було аналогічно, і я тоді зверталася у приватну клініку, купа дорогих обстежень і так і не ясно що воно було, приписали контрацепцію гормонами, а потім інші проблеми. Цього разу я вирішили не здаватися для експериментів і дала можливість організму налаштуватися самому. Мене нічого не боліло, тож я просто чекала. Думаю це якісь післяпологові гормональні зміни, які мають мати місце (адже після перших пологів було таке ж саме) і організм сам все приведе в норму.

7. Волошка

Волошка Well-Known Member

Критичні дні - то період, коли можна випустити пару. А потім все списати на них.

8. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Я завжди знала що після чистки кровотечі вильніші але щоб такі!!!!!!! в мене і так не маленькі були а зараз я просто тооооплюся, це так тільки в мене? воно потім врегулюється?

9. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Я після других пологів теж топлюся...

10. popelushka

Я і до пологів топилася, та ще й мучилася від страшних болів.... Після пологів, нічого не змінилося:sad:

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

ми з чоловіком коли ходили на науки перед шлюбом нам навіть кілька лекцій зачитували про те що жінкам варто вибачати в ці дні, вони є самі не свої, це все медично доказано!!!!(ще зауважили, що більшість вбивств , що здійснювали жінки за час свого існування були здійснені саме під час цих днів)......:girl_devil:
    Усі потенційні наречені такі налякані були!!!
    Вони ж то думають це наші відмовки...а виявляється ....!!!!!правда на нашій стороні:girl_crazy:

12. popelushka

А ще б було непогано, якби хоча б у перший день на роботу не ходити:girl_in_dreams:

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я підтримую!!!!!!!Чому керівництво про це не задумується?????

14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ага, а ше в повню можна було б не ходити на роботу, і, особливо, в час, коли Марс проходить туманністю Андромеди :wacko:

15. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

угу... як пригадаю як в спеку в автобусі сповзала на підлогу, а потім ще на роботі в кутку відлежувалась... шо цікаво, от в транспорті стою, в очах темно, обличчя зелене, потом обливаюся... а ніхто й не зауважить, поки по поручню на підлогу не сповзу. тоді зразу знаходиться якась жінка (переважно передпенсійного віку), яка поступиться сама або підніме якого чоловіка.

16. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а в мене раз - і припливи почались, я раніше то слово лише з морем асоціювала - а тепер, на жаль..:sad:
    хто чим рятується у таких випадках?

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене почалися вчора, я від болю просто дуріла а вночі прокинулась від того що віддає аж у шлунок, напилась ношпи, скрутилась равликом і так лежала чекала полегшання

18. пандочка

пандочка Well-Known Member

а в мене після вагітності настільки все легко проходить :girl_claping:що навіть не віриться абсолютно ніякого болю :girl_smile:може то тільки спочатку:girl_in_dreams:

19. zetta

zetta Well-Known Member

а в мене переше ніж початись, то буває так проколбасить........:girl_crazy: бажання переваритись зі всіма:girl_crazy: послати куди подалі, або сиджу тихо...нікого не чіпаю, а хтось взяв тай нарвався...шось беру доказую......тьфу. :girl_in_dreams: нє ну буває і спокійно))

20. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

в мене теж страшні болі в перший день. п"ю знеболюючі таблетки, бо інакше ніяк.
    єдиний вихід з цієї ситуації: треба було родитися хлопцем!!!!:girl_crazy: