Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Критичні дні

ото таке
    почитайте
    5 років одною шуткою користуєтесь - красотаааааааааааааааа

• Подобається Подобається x 4
  2. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Дівчата, чи у вас траплялось таке, щоб сам біль був, як звично, у термін, коли мали початися місячні, тривав два-три дні, а самі місячні наставали із затримкою рівно на тиждень?

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

бувало і не раз) вважаю, що все ок, адже регулярно ходжу до лікаря, то якби було щось не так через такий симптом - давно б вже знала!
    хоча залежить від особливості організму. В мене кд не врегульовані - для мене це норма, а у Вас - якщо врегульовані, то варто перестрахуватись мабуть, хоча це ще може бути банальний стрес чи авітаміноз осінній наступити... Словом, як мені всі лікарі кажуть (і я зробила такий висновок) - що причиною всіх збоїв в організмі є НЕРВИ)

• Подобається Подобається x 5
  4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ех, не дотягнула я 2,5 тижні до 2 річниці з дня початку останніх перед вагітністю місячних. Я вже забула як то... зле.
    Чоловікові сказала, що якщо хоче прожити довге і щасливе життя, то нехай мене сьогодні не рухає.

• Подобається Подобається x 11
  5. Orman

Orman Модератор-бомба

бувало, ну не так щоб рівно на тиждень, але днів 5 то точно

• Подобається Подобається x 1
  6. Insolence

Insolence Living The Dream

А здайте точку де ви її замовляли?

7. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

а як на рахунок ерозії і такого всякого?

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І я не дотягнула 3 дні,щоб було 2 роки 3 місяці...Тепер знову кожного місяця поганий настрій і зайві витрати..:girl_sad:

9. Наталя

Наталя Well-Known Member

http://www.kuukuppi.fi/index.php

10. natorella

natorella Well-Known Member

про молочницю вже казала - забула шо то э (т-т-т)
    от про ерозію тра на форумах прочитати, чесно не задумувалась (але капа не деревлєна, а з силікону)

11. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

ерозія буває не лише від дерева :)

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Прокинулась сьогодні від дикого болю в низу живота почалися мої КД. Не пішла навіть на роботу, така розбита.

• Подобається Подобається x 2
  13. Надька

Надька Well-Known Member

Мене також болів живіт під час місячних,і боліли яїчники. Коли я пішла до свого гінекологаЮ то вона мені приписала гормональні таблетки, щоб я вилікувала яїчники, Ось пю їх і терер навіть нечую що в мене бувають місячні, але якщо є якісь сильні болі, то колись пила Сопадеїн розчинний, а тепер мені приписали свічки проти болю.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ААААААААААААААААААААААААААААААААА
    Після 2,5 років перерви повернулися КД. Не скажу, що сильно болить, але я ТАКА слаба, що не можу малого підняти. А він ніби і справді щось відчуває - вередує як ніколи........................ Так хочу лягти і просто поспати!!!

• Подобається Подобається x 8
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

АААААААААААААААААААААААААААААА
    В мене вже і рвота була з ранку і по підлозі повзала від спазмів, щойно попустило....

• Подобається Подобається x 7
  16. Bonka

Bonka Well-Known Member

Хочу вам порадити таблетки ТАМІПУЛ. мені дуже помагають.

17. Aguilera

Aguilera миється в бані

Сильна біль, рвота і коли лиє як з відра: це не норма! І з цим можна боротися. В мене також УЗД та ін. аналізи хороші, но через все це я теж пройшла.
    Було таке, що в мене цикл варіювався від 14 до 45 днів, між місячними мазалося, або місячні були 8-15 днів. Під час місячних все плило перед очима, а в перші дні я кожні 2 годили міняла прокладки!!!Біль був невиносимий!Мене тоштило, трусило... І навіть посередині циклу болів живіт, відчувалися спазми. А такожє ПМС, нагрубання залоз.
    Тоді я переміняла купу гінекогогів та лікарів, та відмовилася від запропонованого гормонального лікування. Мені також деякі гінекологи казали що пройде, но без лікування рідко у кого проходить. Обрала лікування за методом Фолля (займає від півроку до півтора року, необхідно знайти хорошого лікаря, який володіє цією методикою).Цикл став чітким. Продовжила лікування гомеопатичними засобами, які порадив мій гінеколог. І справді цикл став рівним, місячні неболючими, виділення нормальними.
    Навіть за ці п"ять-шість років з"явилося багато нових гомеопатичних засобів. Які допомагають полегшити ПМС (передменс.синдром), зміни настрою, нагрубання молочних залоз, отікання лиця, ніг... Допомагають врегулювати цикл, позбавитися болі та нудоти, врегулювати кількість виділень.
    Я взагалі не люблю піднімати цю тему, але написала про це, оскільки таких як я багато. І в певний момент ми стикаємся з питанням, що робити. Не вішати ніс, позитивно мислити, і консультуватися як мінімум з двома лікарями. Бажаю всім відмінного здоров"я!

• Подобається Подобається x 8
  18. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А мене сьогодні скрутило :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: кляті КД, лажу по хаті, як зомбі :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad::sad: :sad: можу хіба вишивати :sad: :sad: :sad: зараз спати піду :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 3
  19. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

а в мене цього разу якось все не по-людськи. груди якісь легкі як ніколи, при тому що завжди в останні днів 5-7 нагрубають. а тут навіть нечутливі зовсім. і шось таке невразумітєльне мазалось, якісь краплі зовсім, ще з того вівторка (при тому що мало починатись у п`ятницю). у п`ятницю були всі ті нерви, той скандал... аж до сьогоднішнього ранку майже нічо не їла, бо мутило страшно, і нормальні місячні почались аж учора.
    я вже так подумала що може завагітніла (шанси, скажімо так, були). але якщо щось і було, то тих нервів точно не пережило :sad:

20. LGalT

LGalT Member

В мене також місячні були болючі постійно. Я почала пити більше води(простої, чистої ), під час КД ще більше, а так мінімум 1-1.5 л протягом дня. Вода потрібна нашому організму постійно, а наслідки обезводнення дуже різноманітні. Болі при місячних з обезводненням організму можуть бути пов'язані, адже тоді його потрібно ще більше води. Крім того, вода - найкращий обезболюючий засіб. Він доступний кожному, але ми чомусь не звертаємо на нього увагу, а п'ємо одразу таблетки,а також вживаємо багато чаю, кави, які забирають воду з наших клітин. Інформацію детальну можна знайти у книжках Ф. Батмангхелиджа, кому цікаво.

• Подобається Подобається x 3