Критичні дні

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by Anyuta, Dec 5, 2008.

1. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Відповідь: Критичні дні

я зараз на Ярині, жодних болей. я не рекламую її ,а так, просто)

2. Orman

Orman Модератор-бомба

якщо це та Ярина яка ОК, то на ній і місячних нема - що ж мало б боліти

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Як нема?? Я була на Ярині (тут називається Ясмін) якийсь час, то місячні були, і біль трошки був, але порівняно з тим, що у мене зазвичай, то це не був біль.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

мала на увазі що якщо жінка приймає ОК, то в неї оці виділення - це не таке як фізіологічні місячні.

а для чого приймали? Ви ж ніби на природному плануванні :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Aguilera

Aguilera миється в бані

В мене було таке, що мучали страшні болі і дуже обільно проходило. Я прошла обстеження, узд та аналізи нормальні. проте, мій гінеколог виписала мені гомеопатичні препарати: "Циклодинон", "Мулімен", "Гінекохель". Стало краще. (Тьфу-тьфу).

• Подобається Подобається x 1
  6. Holly

Holly Moderator

А у мене не почалися.. чомусь:girl_devil: В суботу йдем на весілля, в мене світле плаття. Ото відчуваю "щастя" привалить:girl_cray:

7. Liliyah Romanova

Після викидня були проблеми, то один лікар посадив на рік на таблетки, потім пішла до іншого, який теж посадив ще на пару місяців. :confused: Так їм легше було, мабуть, а я послухала, бо страшно було.

• Подобається Подобається x 4
  8. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Мені після ЗВ також прийшлося приймати "Ярину", то болі під час місячних зменшилися, зато нудило цілий місяць.:bad: А до того під час місячних були такі болі, тошнота і рвота, що я повзала по землі перший день, навіть не піднімаючись. Ніякі засоби не помагали, лікарі нічого не виявили і сказали, може після родів мине. Тепер з жахом чекаю...:sad:

9. lydmila

lydmila Well-Known Member

"Прийшлось" , томущо були проблеми з гормонами, чи по іншій причині?

10. vitalinka

місячні є , немає овульки!
    я також приймаю не по своїй волі. лікарка призначила не вагітніти ше хоч півроку.. (після ПВ) - захищатися іншими способами небезпечно..

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

теж сиділа на протизаплідних пів року(Діане-35). місячні справді проходять чудово: регулярно, ніяких болей, мало виділень. проте була прибавка у вазі. і взагалі, то все-таки гормони. я їх вживала тільки з лікувальною метою і більше не хочу

12. Liliyah Romanova

Люди, ви тут такими абревіатурами кидаєтесь. А що вони означають??
    Я навпаки в тому часі схудла дуже. Але суттєвої помочі з них не помітила. Поки приймала - все було гуд, а перестала - старі проблеми вернулися. Лікар сказав "ну то приймайте, поки вагітніти не надумаєте". :girl_crazy: Це так просто??

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ЗВ - завмерла вагітність

ПВ - перервана (я так думаю) вагітність

ну якщо вам підходить таке - то просто.
    Приписують ОК (оральні контрацептиви) бо існує можливість, що під час прийому, коли не відбувається овуляція, організм може ніби "перезавантажити" систему, і вона буде працювати добре. Але, на жаль, таке стаєтся нечасто і єдиний вихід приймати ОК постійно, або змиритися зі збоями.

Last edited by a moderator: Aug 27, 2009
    • Подобається Подобається x 3
  14. Liliyah Romanova

Мені таке не підходить. Мене таке лякає. Звісно, це мене рятувало від 3-денного вмирання щомісяця, але які наслідки потім?
    Мені систему не перезавантажило. Перестала приймати й кд тривали 8 днів. А з ОК 3-4 дні. Ну, і знову повернулася нерегулярність. Правда, стала меншою, ніж була.
    Я радилася зі священиками тут, одні кажуть не приймати, інші - якщо це з лікувальною метою, то можна приймати, а якщо то рятує мене від маси проблем, то тим більше. Але направду, мені щось то не подобається й лякає. Хоча мордуватися тяжко, бо тоді ні стояти, ні лежати, ні ходити, і ніякі таблетки, шоколад чи вино не допомагають. А перепади настрою гірші, як у вагітної. Отакі маразми.

Щось я розписалася...

• Подобається Подобається x 6
  15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Бідаця. У мене ніколи не було проблем з місячними, я навіть не знала коли прийдуть а коли підуть. Тобто все було регулярно і вчасно.
    Останніми місяцями зауважую що КД підступають і мучать мене і самі місячні стали більш болючі. Буду пробувати пити чай з малинових гілок, кажуть він дуже помагає на жіночі проблеми.

• Подобається Подобається x 6
  16. Ірена

Ірена Well-Known Member

Я була на "Діане" кілька років - на мене вони добре діяли, і місячні стали регулярними і неболючими. але... після них я 2 роки думала, що стала неплідною...

• Подобається Подобається x 3
  17. vitalinka

ПВ - позаматкова вагітність, пробачте , думала всі знають це

• Подобається Подобається x 2
  18. Liliyah Romanova

Ну, то в мене було 2 в одному.

Моя знайома приймала ок й після того завагітніла майже одразу, як перестала приймати. У неї була неправильна (російською оболочная) плацента. То часом не через ОК??

19. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

Хм...думаю, що тепленька класти не можна та і таблетки не так вже добре пити, але я за день до місячних випиваю 1 ношпу і пів- Анальгіна і на наступний день болі немає.....
    А ще мені класно допомагає зміна клімату...Я часто подорожую не тільки в межах України і як правило, після таких поїздок біль зникає на півроку.......

20. Liliyah Romanova

На жаль, це індивідуально дуже. У мене після подорожей усе навпаки. А коли зі Львова приїхали до Канади, то взагалі місячні зникли.