Крісло для годування: потрібне чи ні ?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем madchen, 22 Жовтень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Setka

Setka Мамулька непосидок

Відповідь: Крісло для годування: потрібне чи ні ?

Нам крісло дуже в нагоді стає. Наш малюк дуже непосидючий. А так посаджу його, зафіксую ремінцем, на столик накидаю іграшок і ням-ням вже виходить прекрасно. Або просто посидіти побавитись можна, і не страшно залишити на кілька хвилин.
    Ми коли починали прикормлювати, то кілька днів використовували візочок-тростину (ми взагалі на ньому по хаті їздити любимо), то просто було нестерпно, а в кріселку те що треба. В нас джобі 2в1 - парта і стільчик. Нам покищо 9 міс, отож юзаємо вже 3 міс, а скільки ще будемо - час покаже.

2. бружик

бружик New Member

Крісло для годування

Нашій дитині 2,5 років, важить близько 12 кг. Крісло для годування яким користуємось (Chicco Polly) розраховане до 15 кг. Справа в тім що дитина ним користується і для перегляду мультиків і для малювання, тощо. Інколи вона в ньому поводиться дуже активно і скаче. Нещодавно на ньому з'явилась тріщина і ми вирішили що варто пересадити дитину на щось інше.
    Просте крісло яким ми користуємось ще занизьке для того, щоб дитина могла комфортно їсти чи малювати за столом. Інших варіантів, які б однозначно вирішували питання в інтернет-магазинах не знайшли.

Поділіться своїм досвідом. На чому їдять ваші діти приблизно цього віку та ваги?

Останнє редагування модератором: 24 Квітень 2012
  3. Fast

Fast Well-Known Member

Відповідь: Крісло для годування

Їсть за "дорослим" столом і за окремим кріслом, теж звичайним. Так трохи зависоко, але варіант принаймі подушку під попу взагалі не підходить, вона ж доросла :).
    Малює на мольберті, ліпить, клеїть за журнальним на стоячи.
    В мами - за ікеівським, але їсть зі всіма за "дорослим".
    Але чіковське моя не змогла розвалити, хоча важе 15,5 кг:)

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Є хороший мульт
    Зачем же стулья ломать..? (с)

5. Yoda

Yoda New Member

Після покупки ікеівського столика і крісел, їсть і малює тільки за цим столиком. А крісло для годування тільки місце займає тепер. Дитині 2 роки, вага приблизно 12 кг.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, хто останнім часом купував дітям крісла для годування, де є великий вибір і гуманні ціни?

Приглядаюсь і впринципі в найближчому майбутньому купуватиму....
    наразі фаворитів два:
    1. Чікко поллі
    + цього чікко спинка яка нахиляється незалежно від сидіння..
    - це клейончатий чехол, який щось у всіх дуже швидко тріскається...

2. Bebe Confort "OMEGA"
    немає нахилу спинки окремо від сидіння, зато має 5 позицій нахилу сидіннязі спинкою, і основне тканевий чохол який не буде парити.... чуть дорожчий по ціні...

питання до тих хто має клеончасті стульці, чи так сильно вони парять і як швидко тріскається поверхня сидіння?

в ліндо роздєлітель між ніжок йде зі столєшні, в бебе комфорті він "росте" з самого сидіння, а як зручніше?

7. natorella

natorella Well-Known Member

кухня велика?

8. silvia

silvia Well-Known Member

у нас чіко полі ( але з 4 колесами, зручно перевозити з кімнати до кухні), трішки парить....особливо як одітий у щось флісове...

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми маєм таке
    [​IMG][​IMG]
    я задоволена дуже, теж хотіла тканинне, але добре, що перерадили, бо не так і воно парить, ми навіть голою дупцьою сиділи літом:)
    у нас воно зовсім не потріскало, взагалі як нове, єдине що дуже часто прала, бо дитина так вчилася їсти що ой:girl_crazy:
    Але реально ми ним покористувалися дуже мало, вже відвезли до батьків, бо мала не хоче в ньому бути вона або в мене на колінах або на кріслі такому як ми(доросла нє)
    якби знала що так буде то навіть би не купляла

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

а ск ви там сидите? ми максимум 10-15хв і то якщо їсть, просто так ні

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

достаточно :)

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

у мене Юлька в кріселку могла довго сидіти, поки я на кухні щось робила і мені треба було щоб дитина не під ногами плуталась а собі на місці бавилась, то вона там і малювала, і іграшками бавилась, могла і годину сидіти, якщо було чмим зайнятись... :)

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

завідую:)
    ми іграшками не бавимось і мусимо бачити і тримати то що мама, тому вона біля мене на столешні або на столі:)
    в кого як, але крісло дуже добротне

12. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

В нас таке крічло-трансформер:

Мені дуже зручне, Аня також полюбляє в ньому сидіти, вона там і їсть, і книжки читає, і малює, воно досить просторе і стійке. Є 3 положення лежачи. А ще ми його складаємо деколи в таке:

В майбутньому будемо використовувати просто, як столик з кріселком, що досить вигідно, деякий час не потрібно буде купляти нового. Сидіння тканинне, дуже часто його перу, то наразі всі малюнки на місці і нічого не потріскало. Активно ним користуємось з 6 місяців.

13. Logos

Logos Member

І нас Чікко Поллі, воно мені дуже сподобалось, але якщо чесно я б тепер не купляла, Анастасійка сиділа там не довго, все хоче до мене, вилазить звідти і стоїть в ньому трісеться, то напевно найбільше їй тим і крісло подобається, але добрим там є та поперечка, щоб дитина не вилетіла, а загалом гарне крісло, але для нас в наших десь приблизно 8 з хвостиком стало не актуальним

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В мене манюня, але крісло такого типу ми втиснули і я дуууже задоволена. Мала досі в ньому сидить, малює, їсть, ліпить і т.д.

Ото і в нас так. Напевно від дитини залежить. Моя від 8 місяців з величезним задоволенням досить багато часу сиділа в кріселку. При тому в нас педприкорм був, але крісло тому не заважало. Вона його досі любить.
    Власне таке типу чіко-поллі мені більше подобається ніж трансформер. Дитина сама не вилізе з нього і як би не намагалась не переверне.
    Щодо чохла, то я би певно швидше брала клейончастий. Він легко миється і не думаю що в якісних кріселках швидко нищиться. А під попу і спинку можна щось підкласти.

15. Lyudvig

Як на мене то трансформер якраз стійкіший, так нам і в магазині пояснювали і сама переконалась, коли в ресторані посадила Аню в Чіковське крісло, вона почала заглядати вліво і перехилятись, то чоловік крісло зловив на ходу. А вдома я її навіть не пристібаю, вона не вилазить сама.

Мінус того крісла бачу тільки такий: воно досить громіздке ( не для маленької кухні) і не має коліс ( хоча для мене це плюс, бо тоді воно стійкіше). :ed4d70def841dc74b57

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

у нас такого плану було в старшої, і більше такого не хочу. Має певні недоліки та нюанси, використовувати його як окремо стіл і стул немає потреби.
    Тому хочу класичне високе кріселко для годування.

хто знає де ціни приємні?

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

у чікко ніжки тоять розпоркою, що заважає, або затрудніє перехилити крісло в бік і впасти разом з ним.
    У малої було кріселко-транформер джеобівськ деревьяне, з пласт. підносом. Стояло в кутку між стінкою і столом кухонним, так мала кілька разів разом з ним падала, бо відштовхувалась або від стіни, або від стола. Оскільки в кріселка 4 точки опори як в табурета, розхитати його взагалі без проблем, що моя дитина успішно і робила. Це основне, що мені не подобається в такого плану кріселках.

17. Halina

Halina Well-Known Member

У нас таке
    То є стільчик-бустер. Нам підходить бо займає ну дуже мало місця, його можна всюди поставити і скласти при потребі або поставити на звичайне крісло і закріпити ремінцями. Мені зручно що всі іграшки які доцік викидає вона і сама дістає. То ніби сидить на підлозі але трішки вище. Ну і як перевернеться (всяке може бути чи не побачу як буде виходити з нього чи ще щось, бо то ще то шило) то то близько до підлоги, сильного удару не буде. Ну і тепер вона сама собі сідає на нього коли хоче.

18. natorella

natorella Well-Known Member

а в нас навіть їсти там не буде -вилізає і гайда(
    тому їсть в мене на колінах

19. Lyudvig

Опора там як в санках. На всю поверхню.
    Спеціально ходила щойно ним потрясти, бо ви мене заінтригували. Воно взагалі не розхитується в сторони. Коли буде в якомусь магазині спробійте. :girl_wink:

Забула про ще один мінус: ціна. Я платила за своє близько 2000грн.

20. Supergirl

Supergirl Member

В нас Чіко Хеппі Снек. Виявилось дуже необхідним. Малий таке шило, що на руках нагодувати нереально. Крісло стійке, навіть натяку не було на те, що може перекинутися.