Крісло для годування: потрібне чи ні ?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем madchen, 22 Жовтень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Крісло для годування: потрібне чи ні ?

Саме такого крісла вже немає в продажі, бо це модель 2006 року. Є схоі, але по-перше вони коштують 1600грн, а по-друге там така оббивка - жесть! Такий прорезинений дермантин! Ужасно, літом дитина сплавиться!
    Я купила ось таке ABC design High Tower

2. Jasenetska

Jasenetska New Member

Ми купили таке класне кріселко,так довго вибирати,а синочок в ньому посидів може тиждень і тепер не хоче ніяк в ньому сидіти,навіть коли ми ставимо до нашого стола (((

3. Nesterko

Nesterko New Member

нам кріселко для годування дуже потрібне я б без нього доцю ненагодувала,вона і бавиться в ньому)І для мене це полегшення:girl_haha:

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І нас крісло для годування дуже виручає, малий любить в ньому сидіти бавитись, поки я щось готую.

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

І ми таке кріселко маєм. Вже другого малюка на собі витримує. Кріселко стійке, досить міцне. Користуємось з 2008 року - покищо ціле і неушкоджене. Для мене - це потрібна річ, дуже мене виручало.

6. Talya

Talya Well-Known Member

маю питання - до якого віку дитині потрібне кріселко? (подруга віддала своє, а скоро їй народжувати знову, то думаю, що тепер нам робити?)

7. Януся

Януся Well-Known Member

Напевно, поки дитина не буде їсти акуратно самостійно. Доня ще їсть в кріселку, та тільки тому, що я даю їй тарілку, ложку, виделку і вона їсть виключно "сяма". Відповідно щось розлиється, щось впаде... Піднос протерла (також перше Януся, а потім вже я помагаю). У батьків сидимо всі разом на кутку, то дещо падає на підлогу, дещо на доню.

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

я годувала малого в кріселку ще до 2,5 років - мені зручно було, бо я не мусіла його тримати чи бігати за ним, плюс він міг собі щось робити на тому столику і їсти, плюс міг там сам їсти, я не переживала, що щось вимазає))) а забрали з дому лише тому, що потрібне було місце на нові меблі)))
    о, навіть не знала, що мала кріселко Джобі, таке - лише зелене
    але йому вже 11 років, отримали в спадок від мого похресника.
    Дуже люблю то крісло - стільки плюсів.
    там є ремені безпеки, підніжка регулюється, висота також (малий в 2 роки спокійно сам сідав), столик знімається, також він регулюється по віддалі, на колесиках - мені було мегазручне)

Останнє редагування: 2 Лютий 2012
  9. HalynaKv

HalynaKv Member

А ми з півтора року вже майже не користуємось. Малий не хоче їсти в кріселку, а сидить з нами за загальним столом і намагається їсти сам. До речі, зі старшою у нас була подібна до вашої ситуація, позичали кріселко від сестри і в 1,6 року малої віддали, бо їм уже знов знадобилося.:girl_wink:

10. lerucha

lerucha Member

Я довго гуглила і вибрала для малюка таке крісло http://img0.st.klumba.ua/img/highchairs/chicco/m/chicco-polly-magic-10.jpg і цілком задоволена. Завдяки напівлежачому положенню, малий в кріслі з 2-х місяців.

11. RedApple

RedApple New Member

мене крісло дуже виручає,купили недавно,доця сидить чемно їсть,накидала іграшок на столик і вона бавиться,коли мама їсти готує:)

12. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

ми купили на кідстафі таке. Ціна була непогана (680грн)., от і наважилися. Мала в ньому лише їсть по 10хв. на день, потім виривається. Але річ корисна: як-не-як, свій куточок ... ;)

13. Lyakerka

Lyakerka New Member

А ми маємо крісло, яке можна зняти і вийде як стілець з маленькою партою.Купили, як малій пів року було. Спочатку не дуже хотіла сидіти, але тепер (їй вже 1, 7 міс) їсть тільки в ньому. А за партою книжечки гортаємо, чи щось карлюкаємо.
    Це напевно індивідуально, але для нас стілець - незамінна річ.

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

О, і мене так воно виручає. Маємо таке як написала Іриска, крім всіх плюсиків воно ще трансформується як гойдалка, дітям подобається. Я погодувати не можу без нього. Правда маємо лише одне, бо квадратні метри кухні більше не дозволяють, другу малявку годую в автокріслі, яке стоїть на м"якому кутку присунуте до звичайного кухонного стола.

15. Dybljanugirl

Dybljanugirl New Member

донечка дуже любить сидіти в кріслі для годування, коли тільки купили то любила бавитись в ньому по пів годинки а зараз наприклад любить просто посидіти коли я щось роблю на кухні і звичайно їмо ми теж в кріслі а недавно придумала що пити має тільки в кріслі і коли я їй даю пити а вона не в кріслі то плаче і показує шо треба посадити :)

16. grape

grape New Member

У нас теж таке крісло, як в Іриски, старший дуже любив у ньому їсти, сидіти, гратися. Потім у ньому ще похресниця відсиділа - теж із задоволенням. А донечка його чомусь не любить, тільки посадиш - вона встає і вилазить, жодні паски безпеки її не втримують. якийсь "Гудіні" доморощений підростає.

17. olangel

olangel Well-Known Member

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну якщо та вся фігня разом з тарілкою буде розкачуватись взад-вперід, то сумніваюсь :)

19. olangel

olangel Well-Known Member

Крісло фіксується і не гойдається))))) виробник про це подумав)

20. Halina

Halina Well-Known Member

Не думаю що то хороша ідея. Для квартири воно все таки займає трохи багато місця і так просто перенести з кімнати в кухню не вийде. А от для будинку, а ще краще на вулиці то б було добре. І от непосидючі діти будуть за ті дві ручки підтягуватись і вилазити.