Крісло для годування: потрібне чи ні ?

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем madchen, 22 Жовтень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Lenorchik

Lenorchik New Member

Відповідь: Крісло для годування: потрібне чи ні ?

Зараз я дуже задоволена, що купила крісло для годування. :girl_claping:А ще добре, якщо є ремені безпеки. Годую малого на кухні і сама можу спокійно поїсти, ложечку йому з його мисочки, того, що малючку приготувала, а ложечку собі - своєї зупки чи, що я там маю. Можу вільно пересуватися по кухні, щось швиденько зробити, поки він там сидить у кріслі.:girl_yes2:

2. Fast

Fast Well-Known Member

Ніколи не користувалась тими ременями безпеки. Спершу спробувала малу "обезпечити", а вона шкандаль здійснила. Опустила кріселко на самий низ, так і користуємось ним по сьогодні на самому низькому положенні. Мійка майже завжди їсть в своєму кріселку, там і малює. Хоча зараз, мені так здається, що вже більш би пасувало дитячий столик з кріселком. Я уже навіть купила ікеївський, але він поки у мами, то там Мійка і бавить за ним, і їсть, і складає щось.
    Але я не можу сказати, що б обійшлась без крісла. З року у нас був період і триває дальше - СЯМА, тому і їсть відповідно сама, а минулого року їлося десь так - одна ложка в рот, дві мимо:girl_haha: , а кріселко помити легко :)

3. tetianchiklviv

tetianchiklviv New Member

І нашому Максу дуже пригодилось крісло годувальне з 0 до 6 використовували крісло шезлонг теж дуже класна річ малий і спав і бавився в ньому не страшно було залишати і мої руки іноді були вільні ...а так як зараз у нас проблеми з годуванням малого важко накормити з лошки усе йому цікаво тільки не їда то крісло виручає кладемо на столик кучу іграшок і так їмо а то перед тим як не було крісла то ходила по кімнатах і кормила його в себе на руках

4. klavadach

klavadach New Member

крісло для годування однозначно потрібне. незнаю щоб ми без нього робили

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

мою без крісла не нагодуєш взагалі - постійно кудись летить:biggrin: ще інколи виручає горщик - на ньому теж досить довго може сидіти, ну хвилин 5-10 точно!

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

може і мені колись знадобиться :)
    Бо ми своє майже не використовуєм. Садила його пару раз, десь у віці 7-8 місяців. Зараз їсть на руках в мене. А чоловік запитує "Навіщо купували?". А я поки кажу, хай стоїть, може ще пригодиться, коли сам буде їсти.

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій теж так говорить:smile: і я тоже думала що крісло знадобиться коли малий сам буде їсти.:smile: Ну, зараз вже повністю їсть сам, але в кріселкові сидить буквально пару секунд, а потім з нього вилазить. Спитаєте як? А дуже просто, ремні навчився сам розщіпати, встає, а тоді попід столик і вже на підлозі.:biggrin: Потім хапає миску, біжить і сідає їсти там де йому подобається)). Ну, і відповідно у нас вся хата в їжі і мити, прибирати треба щоразу після його трапези.:girl_impossible: Думаю що він так ніколи і не подружиться з тим чудом науки.:smile:

8. smilee

smilee New Member

В нас таке саме(( сидів в кріслі до того часу поки незрозумів, що можна і стояти, та ще й вилазити!!! і ніяке пристібування не допомагає, хіба пришвидшує плач.. так, що їмо поки біля дивану, крісла чи іграшок)))

9. masaryk

masaryk New Member

У нас Чіко. Наш непосидючий не дуже, взагалі, хотів там сидіти, але тепер (нам 7,5) потрохи сидить, якщо класні іграшки давати типу пластикових мисок, ситечок і т.п.
    Часом там годую.
    Але переважно використовується, щоб посадити дитину, якщо мамі треба щось на кухні зробити.
    Думаю, що все таки треба, бо поки до нормального крісла доросте, ще багато часу пройде, а в мами на ручках сидіти ж не буде. Взагалі читала, що після року діти їдять в своїх кріслах, присунутих до сімейного столу. Взагалі з моїм старшим так і було.

10. Xruxa

Xruxa New Member

крісло кльова штука, коли мама з дитиною цілий день одна) я задоволена нашим кріслом в нас Чіко поллі, таке крісло використовуємо з 5-ти місяців, оскільки там напівлежаче положення є.

11. Олюнчик

Олюнчик New Member

І нам дуже в пригоді стали кріселка для годування. Можу сама одночасно двох діток годувати. Та і для зміни обстановки підходить. Надоїло в дитячій лежати - ідем на кухню сидіти. Та і я можу за цей час щось приготувати. Малята в напів лежачому положенні, пристібнуті тими поясочками.

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

І в мене такі ж. В них мені також сподобалась тканина, бо всі інші з клейонки. Ну і друге, це те що вони також ідеально вписались в інтер"єр

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вибрала собі ось такий стільчик-трансформер, що думаєте? Може хто має такого плану, які враження?
    [​IMG][​IMG]

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

маю саме такий, верніше те що він нього залишилось.
    Другій дитині візьму виключно стільчиком стаціонарний, як наприклад chicco polly.

А тепер те чим я не задоволена:
    Найперше, точки опори в нього як в звичайного табурету ( а не розпоркою з незначним кутом) тому якщо ставити цей стільчик біля стінки чи біля стола, як дитина трішки підростає і має силу, то відштовхується і падає разом зі стільчиком.

Так моя мала пару раз літала, раз відштовхнулась від стіни і полетіла в бік, і я її на ходу зловила. Другий раз відштовхїнулась від стола і полетіла назад ( притормозила об двері закриті).

Кілька разів забувала малу прищепнути ремінцями, атк вона в мене виповзала низом, причому там конструкція така, що виповзаючи низом, в одному місці треба сильно вигнути спину, поки мала була меньша то пролазила, а потім пару разів застрягла, одній дуже важко звідтам дитину потім дістати, бо не туди-ні сюди.

Коли мала підросла і ми розклали цю конструкцію на столик і стільчик - то якось дуже швидко в нас стільчик роздовбався. Ну може просто моя мала велика і важка, але спочатку кріплення одної ніжки тріснуло, потім другої, ще до того мала навчилась відривати підлокотніки ( вони там дерево-до дерева в пази входять, без клею.)

Столик живий до сіх пір, але нам з нашими 104 росту він вже просто малий. Стільчик вже не живий.

Єдиний величезний плюс того столика це пластиковий піддон, бо лише ця деревьяна модель їде з таким піддоном ( кстаті маю таких піддони аж два, кому треба - звертайтесь :))

А так, для маленької дитини і на не дуже довгий термін то він добрий, але на роки якщо розраховувати то це напевно не той варіант.
    Ми активно в ньому сиділи з 8 місяців і до 1,5 років, далі вже в ньому їсти не хотіла. Сидіти сиділа, бавилась, малювала, але чим далі він в нас був вже в розкладеному вигляді.

14. Holly

Holly Moderator

повністю згідна з Ніколь. Купляли Яринці один з найдорожчих. Розхитались і столик, і стільчик. Столи давно на селі спалили, а стільчик ще є. Правда тато його укріпив. Не беріть

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну цей деревьяний з пластиковим піддоном серед такого плану розкладних і є найдорожчий, бо всі решла без пластикового підносу дешевші. Але справа загалом не в підносі, а в тому що дерево розхитується і тріскається, а сама конструкція стільчика не стійка.

16. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас таке крісло http://klumba.ua/highchairs/chicco/2008_happy_snack/
    Дуже зручно, з Данилом десь до 2-2,5 років користували. Зараз вже з Тимошкою користуєм. Доречний кошик знизу, іграшки, нагрудники там зберігаю. Є 3 положення спинки, то десь з 5,5 місяців можна класти в крісло.
    Зараз Тимоша ще не дуже щось їсть крім циці, але поки порпаюсь на кухні то кладу в крісло, вечеряємо всі разом за столом, придвигаю до умивальника і малюк спостерігає як я мию посуд. Дуже помічне.

17. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

А нам подарували таке (салотово-голубе) http://motik.com.ua/Stulchik-kormlenija-baby-design-bambi-p-1252.html кріселко. Ми дуже ним задоволені. Малому зараз 8 місяців, тому користуємось ним лише 2,5 міс. Воно мене дуже виручає: зручно годувати малого + маю можливість шось приготувати на кухні, поки малий собі бавиться.
    Крісло має 3 позиції спинки, тому вже в 5,5 місяців я малого садила і робила полулежачий варіант. Зараз вже сидить рівненько. Також є різні рівні висоти.

Останнє редагування: 9 Грудень 2011
  18. Virginia

Virginia Well-Known Member

А таке, Graco Contempo, може хтось має? А фірма взагалі як?

19. Holly

Holly Moderator

Такої конструкції всі файні
    фірма хороша. Мала цієї фірми візок, більш ніж задоволена.
    Не суттєво, але я би обирала модель з кошиком. Зручно тримати різні дитячі дрібнички. Ну і чохол краще коли шматяний, бо ті клейончасті дуже рвуться

20. LadyLand

LadyLand New Member

також наразі зупинились на цій моделі
    Virginia, можливо ви вже його придбали - як вам кріселко?