Крим від А до Я

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем zetta, 18 Січень 2012.

1. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Відповідь: Крим від А до Я

Ми теж двічі були в Судаку, перший раз ще з майбутнім чоловіком (2009р.) а другий раз вже з дитиною 10 місяців (2011р.). Не сподобалось лише те що в Судаку дуже!!! переповнені пляжі (хіба домовлятися на вхід від якогось санаторію) навіть на початку вересня. Перший раз знімали кімнату з двохспальним ліжком, шафою, вентилятором за 120грн, кухня була на дві сім"ї спільна (нам пощастило бо в другій кімнаті жив якийсь іноземець і практично кухнею не користувався) туалет і душ на 4 сім"ї, до пляжу 15хв. пішки. Другий раз вже знімали 2-ох кімнатну квартиру з кондиціонером, гар. водою за 200грн, але до пляжу було хв. 20-25. Маю контакти тої квартири (4 поверх), а ще маю одну візитку на якій пропонується житло різних варіантів, але за цю людину не можу ручатись бо не мала з нею справи, але той телефон можу дати... І ще ми ніколи не шукаєм варіантів через інтернет бо зараз страшно дурять, завжди їдемо на місце призначення і там на місці вже шукаєм, повірте варіантів сила-силенна. А якщо хочете поближче до моря то ціни приблизно в 3-4 рази вищі, а ще залежить від сезону.

2. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчаточка, Почала планувати відпочинок і дуже важко зосередитись на чомусь. Прошу вашої підказки! Ми поїдемо компанією з дитиною. Куди б ви могли порадити. Хочеться не далеко від ялти, щоб можна було на екскурсії поїздити. і щоб умови були! Підкажіть щось суттєве!

3. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Підкажіть координати хто відпочивав у Рибачому. Щоб без наворотів але чисто...

4. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ми відпочивали в Криму тричі:
    2007 - в Стєрєгущому (неподалік від Євпаторії) - враження - відірване від світу село, з якого добратися кудись громадським транспортом на той час було важко. Розваг сильно не було (одна дискотека, і та якась не дуже), до базарчику з менш більш нормальним вибором чалапати по спеці декілька кілометрів. Попри це ми відпочили класно, бо це був наш перший спільний відпочинок, нам по великому рахунку, не потрібен був ніхто. Крім цього, ми познайомилися з компанією молодих людей, які приїхали на 9-ти місному бусі, і з ними поїздили по самостійно спланованим екскурсіям.
    Може зараз там щось змінилося.
    2008 - Миколаївка (Західне узбережжя) - основне враження - там капець як дешево! ціни майже не відрізнялися від львівських. Інших особливостей це село не мало (принаймні, мені не запам"яталося). До Сімферополя 40 хв автобусом, тож ми також трохи покаталися по визначним місцям Криму. Є контакти господині, яка має маленькі кімнатки на своєму подвір"ї (дуже дешеві) і окремий дво-кімнатний будиночок . Але на жаль, рекомендувати її не можу, бо ми бронювали будиночок, а коли приїхали, вона поставила перед фактом, що він буде зайнятий ще два дні, тож або гуляйте на всі 4 сторони або кантуйтеся в тих жахливих кімнатках. (А приїхали ми вночі).
    На той час проблем знайти житло на місці не було.
    2009 - Солнєчногорскоє - неподалік від Алушти. Природу, звичайно не порівняти із західним узбережжям. Лежиш на пляжі -з одного боку море, з іншого - гори. Близько до Ялти, Судака і ін. В сусідньому селі - заповідник і водопад Джур-Джур (краса просто неймовірна!).
    Ціни вищі, ніж на західному узбережжі.

Після цієї поїздки чоловік сказав, що більше в Крим ми не поїдемо. Бо відношення кримчан до відпочиваючих залишає, на жаль, бажати кращого. Добре, що протягом цих трьох поїздок ми встигли відвідати всі визначні місця, куди я мріяла потрапити. Однак, залишилася ще одна нереалізована мрія, пов"язана з Кримом, сподіваюся, ми ще там побуваємо.:girl_in_dreams:

5. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А хто може дати координати провіреного місця в Заозерному біля Євпаторії і чи варто туди їхати, які там пляжі?

6. Owlet

Owlet New Member

Шукаю невеличкий елінг на березі моря(крим),на вересень,хто бував поділіться координатами.

7. Shprotka

Shprotka Active Member

Хтось писав колись про відпочинок у Ласпі, і фото давав і сайт. Не можу тепер знайти. Зголосіться, хто відпочивав у Ласпі! В малого аденоїди, хочу у вересні їхати з ним, але бази там захмарно дорогі.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ваш 3-річний малюк зможе долати у Ласпі надзвичайно крутий спуск і підйом до моря? Там від приватного сектору ( якого практично немає, одиничні варіанти) мінімум метрів 600 добрячої "вертикалі" ( крутіше, ніж навіть у Алупці-Симеїзі). Хоча краєвиди шикарні. Але добре оцініть можливості дитини- щодня після пляжу у "розмореному" вигляді долати ту вертикаль.
    Ласпі- це власне бази, готелі. А кілька 3 чи 4 поверхівок з приватним секотором розміщені мінімум у 2 км від моря, ближче до траси. Ті одиничні варіанти, які є ближче до моря по ціні не дешевше баз, готелів, пансіонатів

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

на базі Ізумруд відпочивала моя кума, форумлянка puha, напишіть їй
    але то правда, сніжна добре то описала "вертикаль" - там дуууууууууже крутий підйом з моря

10. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Дівчата, нарешті з місцем визначилась. Тепер постала нова дилема. Їхати в Крим на своєму авто чи поїздом. Дівчата які дороги від нас до криму??? Хто їздив, поділіться враженнями і досвідом!!!

11. Bogdanka

фантистичні
    європейські
    майже автобан

12. blin

blin New Member

Їздив 2 рази поїздом. Останнього разі що вперед,що назад кондиціонера НЕ було. Вікно час від часу відкривали,але то мало допомагало. 24 години то важко!! Першого разу був кондиціонер - так 24 години легко пролетіли.

13. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

якщо це та траса, що через Тернопіль і Хмельницький - то кусок дороги зі Львова в Тернопіль - це просто жах

14. сніжна

та це як кому зручніше. Я ду-уже важко переношу поїзди, а оті 23 години "сімферопольського поїзду"- то взагалі ... Зате чудово відчуваю себе , подорожуючи авто. Мій чоловік терпіти не може їхати автомобілем, зате чудово почуває себе у поїзді. А малий не любить ні того, ні другого: незважаючи навіть на "молодший шкільний вік", йому важко витримати дорогу до Криму, що у поїзді, що у авто.

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

я би додала, що найжахливіша ділянка тягнеться власне до Хмельницька.

15. Romanivna

Romanivna New Member

Ми цього року запланували їхати в Крим для оздоровлення синочка. Останній раз була в Криму ще у 2000 році. За гарними порадами сніжної, і відгуками в неті вибрала Кацивелі (в першу чергу, тому, що не так багатолюдно). Але побачила, що там є радіотелескоп(така величезна супутникова тарілка) на пляжі. І от думаю, вона напевно робить якісь випрмінювання.... Їдемо ж з ціллю оздоровлення. Короче, я знову в пошуках спокійного відпочинку в Криму на ПБК.

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а куди саме хочете їхати якщо не секрет?

нам комфортніше на авто. виходить така собі міні-подорож ))). можна десь зупинитися переночувати, поїсти, купити по дорозі фруктів. якщо їхати у приватний сектор, то у великих копанях можна закупитися продуктами типу перець, помідори, баклажани, цибуля і т.д.
    але у мене чоловік любить їздити.

ну і врахуйте нюанс, що дитині авто буде важкувато.

17. сніжна

обсерваторія знаходиться за Кацивелі ( не в самому поселенні). Але там є один нюанс: доступного хорошого житла за хорошою ціною у Кацивелі ви просто не знайдете ( його там практично немає). ТОму можливі варіанти- це власне ближче до виїзду ( а це справді- тарілка поруч). В самому Кацивелі одиничні варіанти приватного житла зхахмарно дорогі, бо зараз фактично уся невеличка територія поселення зайнята під приватне будівництво дач наших високопосадовців і ще й "Консоль" там примостилася. Шукайте собі житло у Кастрополі- це за Кацивелі, за Парковим

18. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

То іронічно сказано, Чи правда??? Бо судячи з наших західних доріг вже не віриться що в Україні гарна дорога десь є.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Євпаторія. По ціні там найдешевше, тай місце вже провірене. Вирішили не шукати на дечому сметани). Сорі за нахабний приклад.

19. Bogdanka

ну та ясно шо іронічно

їхати на Тернопіль не плануємо, їдемо через Броди, тобто київською трасою
    погана дорога - 200 км на відрізку від Житомира до Умані, потім район Миколаєва не ахті, все решта терпимо

Останнє редагування: 2 Червень 2013
  20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дорога? Яка дорога? Немає там дороги. Одні руїни.
    Тому минулого року їхали в Крим отак:

Гак в 200 км не так втомлює, як ото тарабанення по ямам. Мене від такої їзди прес болить від напруги, хоч я і не за кермом.