Крик хворої дитини

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем oleo, 20 Квітень 2007.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Крик хворої дитини

Наталю, забембалася я з роботою :sad:

вітаю з початком роботи проекту!! розкажи деталі! :)

а ще бачила в перукарні скриньку для хворих дітей. це ваша робота?

2. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Ні це не моя, підкажи, що за перукарня і де, прийду проконтролюю, заодно манікюр зроблю, а то після дачі нігті поламані :)

Відносно проекту,то за тиждень буде сайт , кину лінк.
    у вівторок зустріч в католицькому університеті - етап "вербовка нових волонтерів"

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

була скринька допомога онко-хворим = зроблена примітивно, у салоні Ірини Стегури на Волод Великого.

4. Натагідра

Сьогодня підїду , гляну що і хто там "буянить" , може у нас є свіжі помічники.

5. Натагідра

Зорянко, пам'ятаєш ти бандани пропонувала літом, я паця таке так і не заїхала. Зараз мені трішки передали хлопчачих банданок, а з дівчачими біда. Якщо ще актуально маякни.

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Актуально - давно лежать приготовані.

7. Натагідра

То добренько, я трошки прихворіла, але десь за тиждень задзвоню тобі і підїду.

Ділюся свіжою радісттю, у мене є помічники "завебовано" 8 волонтерів, не знаю чи всі підутьу відділення, але сподіваюсь що декілька власне захочуть приходити до нас і малювати з дітками :)))

8. Zoryanazirka

Я б дуже хотіла теж, але почекаю з тим, в мене малечі тільки 6 місяців, і з часом туго.

9. Натагідра

Нічого , зачекаємо коли маля підросте ;). Ми ж плануємо тим займатися поки в цьому є потреба

Зорянко, а скільки років твоїй племінниці???
    Чи може вона написати як вона лікувалася і одужала (чи може її батьки), дуже потрібні позитивні історіїї від діток котрі здолали рак .

10. Zoryanazirka

8 років, я спитаю батьків чи вони могли б написати, малеча, здається, вже 2 роки у ремісії.

11. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

А як справи у 5-річної Юлі? Вона вже пройшла лікування у Туреччині?

12. Zoryanazirka

Я теж хотіла спитати, бо часто зустрічаю лінки - допоможіть Юлі..

13. Натагідра

Юля Лопушанська

Зараз Юля перебуває у Львові.
    Після повернення до України було багато різного- позитив. те що пухлина ще трішки зменшилася, негатив, що стан дівчинки трішки погіршився. тяжко ходити :sad:

Наступні плани- лікування в Німеччині в Берліні в клініці Хеліос.
    Але, завжди є але....
    Для того щоб розпочати лікування треба переказати на рахунок клініки 30 тісяч евро. Гроші у Лопушанських завдяки допомозі доброчинників є, але...
    Ліміт переказу за банківський місяць 15 тісяч , а поки грошей на рахунку клініки немає , то і неможливо продовжити лікування.
    Сьогодні Яна , мама Юлі, має бути у Києві . В німецькому консульстві - вибивати візи.

14. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Коли лежала в лікарні, до мене підійшов мій лікар і запропонував стати донором. Виявляється онкохворим дітям-сиротам бракує не тільки фінансів на лікування, але і крові для переливання. Я погодилась, тепер коли маю нагоду здаю кров, а гроші, які платять за неї, кидаю у скриньку пожертвувань для цих самих дітей...

• Подобається Подобається x 1
  15. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Відповідь: Юля Лопушанська

Банк повинен зробити вийняток для термінового переказу грошей на лікування дитини. З цим проханням можна іти прямо до керуючого.
    Сподіваюсь, що Юлічка швидко одужає.

16. Натагідра

На жаль у нас це вирішує Нацбанк і лише він,
    але все вже вирішено і Юля в 8 ранку виїхала до Берліну !!!!!!!!!!!

Додано через 6 хвилин
    Це дуже і дуже актуальна проблема, і на жаль дуже невирішена.
    Є проблема у тому що якщо донор здає кров для конткретної дитини то він не отримає за це плату, так само якщо здає у відділенні на тромбоконцентрат, теж держава це не оплачує, а периливання тромбоцитів дуже часто єдина можливість "витягнути дитинку"

Якщо можна надішліть мені ваші контакти і групу і резус крові, а також чи підходите ви для забору тромбоцитів (мають бути добрі чіткі вени, бо процедура тривала, приблизно 1.5 години)

Також раджу зробити додаткове обстеження на гепатит - ПЦР тест, бо стандартні тести станції переливання не завжди вловлюють .

Р.С А де знаходиться скринька для пожертв онкодіткам, чи це є у Львові ???

Якщо серед читачів топіку є люди з 2(+), котрі можуть здати кров на тромбомасу. Зголосіться будь ласка. Ви дуже потрібні 15 річному хлопчику на Дністровській.

17. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я здавала кров в Росії, проходила всі аналізи, бо робили мені операцію.
    Группа в мене IV резус плюс. А скринька для пожертвувань в Москві, і чи є така у Львові не знаю...

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Доброго дня!
    У мене дуже велика проблема-біда, у мого двоєрідного брата (25років) Рак кісткового мозку. Він одна дитина в сім"ї. Терміново потрібна операція, грошей нема.
    Порадьте будь-ласка до кого і як можна звернутися по допомогу.
    Можливо у когось була така хвороба. Дуже прошу розповісти де і як лікувались. Благаю допоможіть!!! Часу лікарі сказали залишилось мало, дуже пізно дізналися. Ми маємо велику надію на людей, яким не байдуже чуже горе.
    Контактний телефон: 8093-41-69-073

Наперід дуже дякуєм за розуміння і небайдужість до чужої біди.

19. Натагідра

Для того щоб отримати допомогу вам необхідно.
    1. Надати медичні документи при стан хлопця.
    2. Імя прізвище хворого
    3. де лікується ,
    4. Де перебуває в данний момент.Контакти
    5. Хто лікуючий лікар і контакти лікуючого лікара.
    6. Діагноза рак кісткового мозку немає- є лімфобластний лейкоз, мієлобластний лейкоз, змішана форма лимфо і мілоєдний і ще безліч інших.
    Для того щоб вам надати якусь інформацію треба дати точний діагноз.
    7. Яке лікування уже проводилося і проводиться.

І одразу напишу , щоб ви не ображалися , до підтверджуючих документів я прошу модераторів вирізати реквізити рахунків.
    На жаль ми маємо прикрі прециденти і тому змушені провіряти усю інформацію. На жаль часу для збору інформації у мене обмаль, тому ви можете преслати все на мій мейл.
    Прошу віднестися з розумінням

Додано через 17 хвилин
    Як будете у Львові і матимете бажання здати кров, зателефонуйте , можливо в той момент нам якраз бракуватиме 4+ .
    Дякую

Додано через 19 хвилин
    Дуже дякую за передані мені учора 1000 грн. Вони дуже і дуже актуальні.

Р.С . не пишу імені благодійника бо не знаю як він до того віднесеться , бо забула спитати дозволу

Додано через 2 години 50 хвилин
    Юля Лопушанська

--------------------------------------------------------------------------------

Нарешті це сталося – вчора о 8-й ранку потягом «Київ-Берлін» Юля з мамою Яною виїхала на лікування в Німеччину (давайте потримаємо кулаки, щоб дорога була щасливою)! Всі, хто допомагав нам у цій нелегкій справі, знають, яких зусиль, нервів, іноді і сліз це коштувало.. Але про все по порядку.

Давно не оновлювала сайт – просто фізично не встигала. Тому відразу хочу перепросити всіх наших друзів за таку тривалу «мовчанку». Так, саме друзів. Ви ж навіть не знаєте, як нас багато! А я знаю Достатньо подивитися статистику відвідування Юліного сайту, щоб зрозуміти, скількох людей об’єднує ця маленька дівчинка. Щодня, незалежно від того, чи є на сайті новини, вони заходять, пишуть, запитують, допомагають. Спасибі усім вам!

Всі разом ми довели – неможливого не буває. Разом нам вдалося зібрати на Юлясіне лікування 100 тисяч доларів! Тепер, коли з’явилося трохи більше часу, нарешті оновлю баланс і вивішаю імена наших благодійників.

HELIOS-klinik, яка бере Юлю на лікування, попросила авансувати 30 000 євро, а весь попередній кошторис становить 89 000 євро. Документи з клініки із розписаним кошторисом теж будуть на сайті. Зараз нам не вистачає кілька тисяч євро, тому збір коштів ми не припиняємо. Клініка нас попередила, що після детального обстеження маленької пацієнтки план лікування може змінитися, відповідно зміниться і кошторис. Як тільки знатимемо деталі – одразу все тут повідомимо.

Ще кілька слів про добрих людей. Якби не Марина з Берліну, яка так нам допомагає, що навіть важко все описати, якби не Іра, яка допомогла вирішити питання отримання візи, якби не Галина з «100 мов», яка дуже оперативно вирішила проблему перекладу документів, якби не волонтер з Донору Наталя Тарасьєва і її колеги Люба Павлова, Іра Брусиловська, якби не розуміння працівників банку, якби не підтримка всіх, кому не байдужа доля Юлі – не уявляю, як би ми справилися. Здавалося б, найважче зібрати кошти і знайти клініку, яка погодиться взяти на лікування.. Аж ні! Наша люба держава створює всі умови для того, аби життя не здавалося казкою.. Мало того, що наша медицина не в силі допомогти, так ще й наше законодавство створює всі умови, щоб цього не зробили за кордоном. Якщо Юлін сайт читають люди, які переживають подібну біду і збираються рятувати онко-хворих діток за межами України – майте на увазі, що законом дозволено переводити на лікування у закордонні клініки суму, яка не перевищує 20 тис. у.о. (або її еквівалент у будь-якій іншій валюті), раз на місяць. Також заборонено сплачувати частину рахунку, якщо він на більшу суму. Для того, щоб проплатити більшу суму, потрібно отримати спеціальну ліцензію від нацбанку. Тому радимо одразу просити у клініки рахунок для авансування лікування на суму, яка не перевищуватиме отих 20 000 у.о. і домовлятися про розтермінування оплати.

Всім серцем бажаю нашим благополучно добратися в клініку. Тоді з середи у нас на сайті почнеться нова епопея із тегом «Берлін».
    Віримо, сподіваємося, просто знаємо, що все закінчиться щасливо. Правда?

• Подобається Подобається x 4
  20. Zoryanazirka

Наталю, я чула що у відділені є маленький хлопчик з сиротинця, це правда? Йому напевно найтяжче, бо з іншими дітками постійно є батьки.