Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. irina

irina Active Member

це відділення в протилежній стороні між Арсеном і поворотом на Дж.Вашингтона. Вчора зранку в 9 год було під банком п'ятеро людей.

• Подобається Подобається x 1
  2. Kandya

Kandya Well-Known Member

То з другого боку Арсену, якщо стояти лицем до арсену -- то зліва. Там гуртовні всякі, а при самому вході банк, біля банку сусідні дввері бар "Венол", там ще столики на вулиці стоять

3. kewa

kewa Well-Known Member

дівчатка,як думаєте ,чи варто продовжувати депозит?(приватбанк)

4. VERO

VERO Well-Known Member

1-Приватбанку держава не дозволить стати неплатоспроможним. Наслідки будуть надто глобальними.
    2-Йому надали спец. статус.
    3-Постійно рефінансував НБУ і буде продовжувати це робити, в разу потреби.
    4-Його показники за 1кв.2015 значно покращилися. Є позитивна динаміка у збільшенні депозитного портфеля та інших показників.
    Вирішувати Вам) Думайте стосовно терміну, бо достроково вилучати депозити заборонено, крім випадків, які будуть розглядати індивідуально.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  5. alkali

alkali Member

Я звісно не спец в банківській сфері, але рік тому те ж саме писали і про дельта банк. Теж системний і теж потужний і теж деп. портфель ріс. На мою думку уже потрібно змиритися з тим фактом, що і ця демократична влада може обібрати український народ будь якої миті. Два місяці тому один керівник банку сказав фразу : "Нічого зараз не заважає власнику будь якого банку спакувати все в чемодани і виїхати куди небуть." Він до речі гроші свої в банку не тримає!

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я продовжую.

7. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Мине трохи часу і все таки українці понесуть свої грошики в банки :girl_crazy: То вже провірено, починаючи з радянських вкладів.
    Приват ніколи не пропонував високих %, але...
    Щоб потім не оббивати пороги банку і чекати гроші, якщо (гроші будуть), нерви здорові. Раджу переглянути і подумати

Останнє редагування: 19 Червень 2015
  8. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Ммм, а якщо Коломойський з Рошеном посваряться? ;)

• Смішно Смішно x 1
  9. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Особисто моя думка - ні. Не довіряю цьому банку. Та взагалі на даний час вважаю, що депозит - це надто ризиковано. Не зовсім мій досвід, але я сама збиралася відкрити депозит в Дельті. От тепер радію, що не зробила цього.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. YeS Svit

Отож, якщо в державі таке твориться. Якщо по % меньше 20, ризикувати грішми не варто. А потім що? Банк поганий, бо луснув...ФГВФО поганий, бо не видає більше 200 тис.грн., що давно було відомо.
    Ми самі собі винні, коли підписуєм договір і вибираєм банк. Краще синиця в руках, ніж журавель у небі :girl_wink:

11. jassystay

Може комусь знадобиться... Огляд надійних банків.

http://vseprogroshi.com.ua/oglyad-nadijnix-bankiv-2015.html

Згідна з тим, що якщо і вкладати, то в банк, який входить до крупної міжнародної групи банків.

12. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Думаю, що стаття рекламна або замовлена.
    Як мінімум про один з вказаних банків маю інформацію, що давно вже розвалюється по-тихеньку, просто ніяк не розвалиться, бо "штопають" дірки, як можуть.
    Хоча в переліку є 2 банки, які, на мою думку, дійсно на сьогодні +- стабільні, наскільки це можливо в наш непростий час.

13. jassystay

Можливо. Але там є скерування, як приблизно визначити стабільний банк. Тобто треба не стільки список дивитись, як ті фактори, за якими його туди включають. Один з основних якраз я вище написала.

14. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Я, як банківський працівник, можу сказати одне: депозит це не стільки ризиковано як кредит. Але не варто розглядати депозит як спосіб заробітку, це всього лиш спосіб пережити інфляцію. Щодо надійності: немає абсолютно надійних банків. Кожен з нас поступає на свій страх і ризик.

15. YeS Svit

То вже давно не секрет, що багато банк.співробітників тут є...
    Беручи до уваги, що родина тримала більше 20 років гроші в банку, я дуже сумніваюсь у Вашій думці...
    -щоб не розтратити і мати копійку на чорний день;
    -нічого не треба робити, а гроші прибувають;
    -хай мало, але отримати % і дозволити собі відпочинок/лікування;
    -клали і будуть класти на депозит, адже пару сотень на "дорозі не валяються", тільки нехай все стихне.
    Маючи вагомі гроші, вкладають в нерухомість, а не в банк.
    Вважаю головне речення
    Я знаю надійний банк :clapping: Банка за диваном :girl_cool:
    І мені просто цікаво чи банк.співробітники тримають депозити в свому банку? Окрім Приват і Ощадбанк. Хоча, ці люди перші почують "запах смаленого" :girl_crazy:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Я в себе постійно тримала все, але дуже деференційовно і по сумах і по термінах.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Банка задиваном була ефективна для наших бабусів і дідусів, коли ціни були незмінними напротязі багатьох років. І так можна було назбирати на "Жигулі". Але зараз, коли 100 грн. знецінюються з кожним днем, краще класти на депозит.
    Я маю депозит у свому банку.

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А скажіть які, то ж не таємниця..

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

19. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Я тримала, поки працювала, і досі тримаю, бо ситуація в банку нормальна. І співробітники мої тримали. Але то не "аксіома". То від банку залежить. В попередньому свому банку я ніц не тримала-просто бо відсотки були незадовільні для мене.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

От про Дельту чула, що працівники теж не всі встигли свої гроші забрати, бо їм казали: все добре працюйте, а тут бац і на другий день - все зле, шукайте собі роботу. Тому мабуть залежить від того якого рівня посада в працівника.