Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

дякую,дівчата, я чогось відразу так і подумала, але не була впевнена, бо не могла ніяк правильно розшифрувати абревіатуру! :)

2. Dobra

Dobra Well-Known Member

Стикнулась сьогодні трохи з роботою банків. Євро подорожчало, всі в очікуванні дефолту США. Потрібно мені було кількасот швейцарських франків, оббігали кілька десятків банків, нема. Касири виріщали очі, ніби я хочу динозавра купити. Я думала все якось простіше. У чому зберігати заощадження я не дуже переймаюсь, але мимоволі дойшла до висновку, що еліта тримає гроші в альтернативних екзотичних валютах, а звичайні люди обмежені рамками гривня-долар-євро. І саме основне, лише вчора експерт по телебаченню (таке враження що замовний) розказував,
    - Тримайте гроші в гривнях, і буде вам щастя, дослівно "гривня - острівок безпеки", вона ні до чого не привязана.
    Щось все те, що почула за день, схоже на якусь дивну змову. В продажі лише та валюта, тримати в якій ризиковано та не дуже вигідно. Чи я щось не так зрозуміла? Чи це така напруга повязана з страшилками дефолту?
    Просто наші родичі щойно одружились, на руках у них кругленька сума в гривнях, хочуть якось вберегтись від тих коливань.

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

хоч би там що казали, а гривні я ні грама не довіряю. пам"ятаєте як пару років тому збили курс долара, всі їх поздавали, а вони тоді раз підняли мало не вдвічі.
    ото заробили!! мільйонери стали мільярдерами.
    вже не знають як би то ше обдерти людей.

п.с. моя скромна думка на рахунок
    за ті гроші можна купити якісь речі, побутову техніку, меблі (ну не валюту ж розмінювати).
    а заощадження краще мати і в доларах, і в євро і .т.п.

4. AnichkaVasylivna

AnichkaVasylivna New Member

а про банківське золото, у злитках, вони думали? валюта не вихід!

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

6. Megan

Megan Well-Known Member

Та банківське золото то добре. Але то не є аж таке благо. Наводжу приклад: ви купили золото в банку, закінчились у вас гроші, ну хліба нема за що купити, ви приходите з тим золотом в банк, а вони вам "Ми мусимо взяти його на експертизу, перевірити, оцінити", і лише тоді вам дадуть гроші, можливо. А час то йде, а їсти то хочеться щодня... і з золотом не прийдеш в магазин і не розрахуєшся на касі. Мій висновок такий: з нашою державою нема шансів бідним людям бути хоч якось захищеними... все зроблять, спочатку опустять, потім піднімуть, хтось на тому мільярди сколотить, а ви думайте собі як не втратити свої останні 10грн.

7. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Хочу відкрити рахунок в банку (кредитку Visa абo MasterCard),вагаюсь між двома банками -Кредо (бо в ньому маю зарплатну карточку) і Райффайзен. Раніше думала про Приват, але він відпадає. Можливо хтось зтикався з роботою вище вказаних двох банків і може дати якісь свої відгуки

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

І я сюди за цим.
    Ми вже частину подарованих грошей розподілили, але я хочу відкрити ще один рахунок депозитний, і не знаю який банк обрати, і щоб відсотки нормальні були і щоб банк стабільно працював.
    До Привату душа "не лежить", у форумі у мене вже є картка, банк хороший, тільки з 12% по депозиту, які я мала колись, тепер нараховують 5% (здається).
    Та й не хочеться, щоб всі гроші були в одному банку.
    Може хтось порадити ще якісь надійні банки?
    З/п мені приходить на Укрсоцівську карточку, і все б нічого, якби в банкомата під домом хоч колись були гроші, я навіть телефон там сьогодні не змогла поповнити, добре, що в магазинах я цією карточкою розраховуюсь без проблем, бо зняти готівку - то ціла епопея...

9. AilataN

AilataN жива

Оформила сьогодні карточку Приватівську ( так, я смілива))) але ще мені дали кредитну...
    писали, що ця "щаслива" карта може таїти в собі неприємні моменти, ото думаю- ліквідувати її, чи нічого страшного?
    А шо робити,якщо найпростіше знайти Приватівське відділення чи банкомат?

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

той, у якому є хоч якісь знайомі, щоб вчасно попередили коли ті гроші забирати якщо що.

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Залізну, герметичну, щоб не згоріли.
    А класти ЗАРАЗ свої гроші в банк? :eek:
    Тільки у власний, за кордоном.

Є купа людей, що успішно/безпроблемно користуються не перший рік. :)
    Для оплат у магазинах вона може заощадити ВАШІ гроші.

12. Відповідь: Кредити, депозити, банки...

Не повірите, але я свої заощадження віднесла в банк на початку 2009 року. Хто може призабув - сам "розпал" кризи. Люди забирають, а я несу :girl_haha: Знайомі крутили пальцем біля виска і відверто підколювали на рахунок кольору волосся. Питали, чи зі мною працівники банку не просять сфотографуватися.. :girl_crazy:

Поставила я гроші в 5 різних банків, половину в доларах, половину в євро.

Тепер можу з впевненістю сказати, що тоді я вчинила дуже правильно. Рік тому я успішно повернула свої вклади + непогано заробила. Бо таких шалених відсотків по вкладах, як у 2009-му році, мабуть вже ніколи не буде. (І не треба)

Пощастило, звичайно, але все ж.. Куди інакше дівати великі суми? Нерухомість ще не купиш (бо не вистачає до повної суми), вдома тримати страшно, в комірці в банку (чи як там вона правильно називається) - дорого..

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Це ви зіграли в російську рулєтку образно кажучи, і вам пощастило.

Враховуючи що ринок нерухомості таке враження що знов по цінах пішов вверх, можливо кращє десь позичити, докласти і купити вже, а не чекати ще якійсь час?

14. Відповідь: Кредити, депозити, банки...

Мабуть, ви праві.
    Але: ринок нерухомості - теж російська рулетка. Прогнози на рахунок його рухів мало хто береться робити. Ну і друге: поки що категорично не розглядаю можливості, щоб у когось позичити. Не хочу. Не зарікаюсь, не засуджую "позички", але наразі позичати без нагальної потреби просто не хочу.

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Це точно, напевне, ще більша рулетка, як банки. :girl_yes:

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчатка, дайте хтось реквізити банку АВАЛЬ, терміново треба поповнити карточку їхню, немаю можливості йти у відділення, хочу через приват24 це зробити, мені банк реквізитів не дає, лише своїм клієнтам.
    Буду дуже-дуже вдячна!:connie_pull-pigtail

17. malunka

malunka New Member

Депозит у банку

Хочу відкрити депозит, прошу Вашої поради у якому банку зараз гарні умови, ну і звичайно якому можна довіряти?!

18. avatarwin

Відповідь: Депозит у банку

Ніякому банку не можна довіряти, це повинні знати усі з історії наших банків за останні 20 років.

19. purse

purse Member

скільки людей стільки і думок, чомусь як треба кредит так біжемо в банк, а де ж тим грошам взятися, якщо не буде депозитних вкладів....

при виборі банку дивіться на історію і стабільність, на персонал на відділенні на ставлення, чи є банк учасником Фондом гарантування повернення вкладів фізичних осіб - і самі собі зробити висновк, а не на захмарні %%% чи обіцянки, або якісь там акції, бо якщо в банка занадто великі відсотки в порівнянні з іншими, значить в них є проблеми з готівкою, а це є не добрим показником

20. nektarunka

nektarunka New Member

Відповідь: Квартирне питання, чи де ми живемо?

Народ,може не дуже в тему але є такі що відносно недавно брали молодіжний кредит на квартиру?Він взагалі зараз реально існує?Чи справді він такий вигідний?