Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

я для проби поперекидала по 50 гривень на різні картки і рахунки -- і на дельтівські, і на приватбанку і ще на 2 рахцнки -- нікуди не пішло. пішла в банк розбиратись, то вони мене "втішили", що мені ж не зняло ті гроші.... Ну дибіли!

Я ще інший варіант зняття грошей знайшла. В банку мені казали, що в день в магазинах можу розрахуватись карткою на 900 гривень. А я пішла в Арсен, набрала там десь на 1,5 тисячі -- і пройшло!

Тому раджу знайти когось знайомого, хто працює в торгівлі і має термінал: розраховуються із ним готівкою, а він вашою гарткою рахунок оплатив -- і готівку вам. мені так в день по 2-3 тисячі роблять.

2. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Сьогодні в нас вже 8 грудня, а ситуація плачевна. Кажуть, що до кінця місяця введуть тимчасову ліквідаційну комісію. Якщо в пятницю видавали по 300 грн, то сьогодні вже 200грн.

3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А я з ними 20 днів воювала, щоб мені гроші повернули. Бо з дельтівської картки зняли, а на приватівську не перерахували, І "найближчим часом проблема буде вирішена (с)". Хоча я, слава Богу, вже нарешті всі гроші зняла.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Там в тій Дельті щось зовсім зле. От ви пишете про 500 300 грн. А я сьогодні не змогла іхньою карткою розрахуватися. І то при тому, що мені треба було тільки 100 грн. То вони, гади, навіть смс не прислали типу "операція невдала " чи щось типу того. А раніше завжди смс були.

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Зато кілька днів тому прислали смс з пропозицією відкрити у них депозит. Ото жартівники.

5. GIS

GIS Well-Known Member

Брєд)
    Ще може банк винен що ви посіяли картку, бо мав би поставити такий захист як зчитування узору сітківки ока, бо пінкод хтось може підгледіти?)))

6. Lambada

Lambada Member

з дельтабанку - через раз, багато хто переслав, комісії 3% від суми списало, а гроші не дійшли до адресата.
    Ну і щоби переслати в інший банк, треба домовлятися з круючим відділення, де ви є клієнтом. Ще пару місяців йщлося про невеличку винагороду щоби пропихнути конкретний платіж. Напевно так і є, якщо одні платежі "доходять", а інші - ні...

7. terezka

terezka котяка-вишивака

банк зобов"язаний слідкувати за станом своїх банкоматів і унеможливлювати встановлення різних зчитувачів та "заклейки клавіш".

8. Happy Fiancee

цілком погоджуюся. зараз багато повідомлень про те що кнопки банкоматів заливають прозорим клеєм щоб не можна було карточку забрати.
    а на рахунок зчитувачів, то бачила навіть оголошення у відділенні, що за виявлення таких пристороїв банк дає винагороду.

9. Fast

Fast Well-Known Member

Що з Дельта банком? Не можу зайти в my delta.
    Сьогодні тою карточкою розраховувалась і навіть в банкоматі 200 грн зняла.
    Гроші щодня перекидувала - доходили без всяких казусів, а сьогодні навіть зайти не можу

10. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Стосовно Дельти: кілька тижнів тому стояв ліміт на зняття готівки через банкомат 1000 грн на добу (так мені пояснили в кол-центрі). Отже, знімали ми по 1000 вдень. А на минулому тижні чоловік зняв один раз 1500 грн і 1510 грн наступного дня. Банкомат був банку партнера, карточка віза "соціальна".
    Мене цікавить як зняти в них валюту, бо скоро закінчується кілька депозитів в доларах. А ми ще й відсотків ні разу не знімали(((

11. Kandya

Kandya Well-Known Member

була сьогодні в них (і не тільки в них, а в усіх,хто може допмогти зняти в них депозит). То з гривнями ще є хоч якісь варіанти -- трохи в касах дають, трох в банкоматах, трохи можна на інший рахунок перевести, трохи в магазинах розрахуватись. А от із доларами взагалі біда. Депозитів ніяк не видають. Без варіантів... Хіба в гривні переводити, але за дууууууже невигідним курсом

12. Happy Fiancee

А хто знає, коли вводять ліквідаційну комісію, доларові депозити будуть видавати в гривні? Як вийти з найменшими втратами у випадку доларового рахунку? Депозит закінчився, а гроші не видають взагалі. Лежать на поточному рахунку.

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Маю таку ж ситуацію. ... ніби фонд має віддати у валюті навіть з поточного

14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Тільки от навряд чи в Дельту Фонд гарантування вкладів введе тимчасову адміністрацію. Того шо не потягнуть вони такі банки як Надра, Дельта і прочіє (в плані виплат вкладникам).
    Наразі їх вистачає хіба на всяку дрібноту і політичні розправи над абсолютно ліквідними банками.
    Пробуйте якось видирати свої гроші, поки Дельта хоч щось віддає.

15. lovikyou

Та там небагато, але в теперішній ситуації вони були б конче доречні. Чоловік каже забирати гривнею, та й по всьому, а мене та несправедливість просто добиває :ireful1:

16. fiesta

fiesta Well-Known Member

Фонд гарат. вкладів - державна установа і веде розрахунки лише в гривні.
    Фонд гарантує рахунки фіз. осіб депозитні і поточні (в т ч карткові).
    Завжди фонд видавав кошти в грн за курсом НБУ на дату підписання рішення (про ліквідацію, здається).

17. Fast

Fast Well-Known Member

Ну в принципі правильно каже. А що обіцяють всю суму віддати?

18. lovikyou

Та де, відвойовувати кожен раз клаптиками

19. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

А є такі випадки, що вдалось забрати гроші з Дельта повністю?

Цікавить також чи є в когось поради, як можна використати чи переслати кошти безготівково.

Останнє редагування: 17 Грудень 2014
  20. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

що сталось там? я відбилась від подій...переоформила депозит на 14 днів...капець :sad: я то,подивилась,що всюди по 13% мало дуже мало:sad: там хоч не багато,але я не переживу....:sad: 3 рахунки :sad: і скільки віддають?
    колись ці гроші мамі з Біг енергії віддав Приват...не знаю тої історії,але перерахували гроші,правда здоров*я коштувало чимало..а тепер як буде...боюсь думати навіть,називається поклади останні гроші на депозит:sad:
    і що чути за банк Львів та Приват?