Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. fiesta

fiesta Well-Known Member

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

В нас в банку був випадок: дідусь прийшов і сварився, що банк краде з його картки гроші - суми по 30-50 грн...
    Зробили виписку - щомісяця дійсно час від часу знімав хтось гроші. Але в банкоматі з допомогою його картки. Знайшли адресу банкомату. - недалеко від його будинку.
    Виявилось, то його внук школяр знімав. ПІН був біля картки. Подумайте і про таке.

А ще: знайєте, з якого банкомату зняли гроші?
    Пробуйте просит запис камери відеоспостереження.

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Дівчата, який банк крім Привату має зручний інтернет-банкінг?
    Щоб виписку бачити свою, мобільний поповнити, щось онлайн купити...
    Ніби ПУМБ має. Але 1- не хочу до Ахметова; 2- хочу європ.інвестиції.
    Ідея Кредо Отп...?

2. Відповідь: Кредити, депозити, банки...

Обслуговуюсь в Кредобанку.
    Інтернет-банкінг, звичайно, не такий як в Приваті, але мене влаштовує.
    (В інтернет-магазинах купую багато і часто)

3. fiesta

fiesta Well-Known Member

Зараз є в якомусь банку можливість відкрити мультивалютний картовий рахунок?
    Щоб 1 картка 1 рахунок але в 3 валютах (грн долар євро наприклад)?
    Колись такий мала - зручно було.

4. allja

allja Well-Known Member

Незабудко, в моєї хресної була схожа ситуація.
    Приват 24 не підключено, переоформлення картки та інші операції, крім зняття грошей, робили тоді, коли приїжджала дочка з Києва...тобто фактично ніхто не контролював рахунок. Одного дня пішли знімати гроші, а їх немає. Дочка приїхала і почала розбиратися з тим, виявилося, що банк нічого в цій ситуації не робить, лише може надати інформацію де, коли зняли гроші та відео з камери, а заяву потрібно писати в міліції. Так от, дочка хресної подивилась те відео, і виявилося, що то сусідська дочка зняла гроші . Вони поговорили з батьками тієї дівчини і ті вернули гроші, попросили не писати заяву - на тому і розійшлись.
    Не знаю чи чимось допоможе Вам це, але пишу, як було)

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

З таким буде розбиратись міліція, не банк. Це Ви точно впевнені, що у Вашого батька вкрали гроші, а банк не може цього знати. У банку по рахунку пройшла операція зняття, і єдиним доказом, що знімав не власник картки, а хтось інший, може бути запис відеокамери в той час, коли знімали гроші (це якщо на банкоматі встановлена відеокамера).

Банк в цьому випадку нічого зробити не може. І, наскільки розумію, гроші Вам якщо й поверне - то злодій (через суд, або "не через суд"), а не банк. У банку кожна копійка має зійтись по рахунку, вони не мають звідки повернути Вам гроші. І крім цього - не мають достатньо переконливих підстав, щоб повернути Вам гроші.

Працівники банку можуть припустити, що картку викрав хтось з родичів (Вашого тата), вночі зняв гроші, і повернув картку на місце. І спробуйте їм довести, що це не так. :girl_mad:

Старайтесь не залишати гроші на картках надовго.

7. GIS

GIS Well-Known Member

Та і за наявності переконливих підстав-банк не винен, чому мають ща власний кошт вам повертати? Якби списано було помилково власне банком, або помилково перераховано банком кудись-тоді так, а у Вашому випадку- аж ніяк ні.

8. Tarantella

Tarantella New Member

Незабудко, гроші банк поверне лише в тому випадку, якщо буде підтверджено, що картка була скомпроментована, тобто на банкоматі був встановлений скіммінговий пристрій (зчитувач). Швидше за все, так і було, тому картка одразу після зняття коштів була заблокована. Нехай Ваш батько ще раз звернеться у відділення банку, подасть заявку на підозру в шахрайській операції. Знаю випадки, коли кошти були повернені банком.

9. daisygirl

daisygirl Member

Усі хто мав необережність відкрити депозит або картковий рахунок чи рахунок для соціальних виплат у АТ "Дельта Банк" і тепер не може отримати свої кошти назад, прошу щодня о 11.00 ранку приходити до відділення №4 за адресою В. Великого 34, та об'єднатись з іншими клієнтами в боротьбі за власні кошти.
    Отже план дій:
    1. Зібрати максимальну кількість підписів клієнтів банку
    2. Вже написана заява у СБУ, Прокуратуру, НБУ у Львівській області та НБУ в Києві
    3. При достатній кількості людей що прийде викликаємо слідчо-оператину групу міліції для фіксування звернень громадян та фіксування порушень закону

План дієвий, оскільки вже дав результат в іншому банку, де ситуація ще гірша.

10. Kandya

Kandya Well-Known Member

Вони ж казали, що в них 5 грудня, тобто сьогодні, має бути "вливання" і з понеділка обіцяли видавати більші суми (то мені казали 2 тижні тому і наразі ще не цікавилась). То що, не в курсі, є ті вливання і будуть гроші?

11. Small

Small Active Member

Для ознайомлення :)хто ще не знає!

Облагаются ли налогом проценты, начисленные по депозиту?
    Да. Проценты по депозитам, начисленные с 1 августа 2014 г., облагаются 15% налогом независимо от суммы и валюты депозита. Обращаем Ваше внимание, что налогом облагаются именно начисленные проценты, а не вся сумма вклада.

Как взимается налог на проценты по вкладу?
    Банк будет самостоятельно перечислять в госбюджет новый налог с сумм начисленных процентов без разбивки по клиентам, не нарушая тайны вклада. Вкладчикам ничего делать не нужно.

Передает ли банк персональные данные вкладчиков в налоговую?
    Нет, персональные данные клиентов банк не передает в налоговую.

Облагаются ли налогом проценты по депозитам, оформленным на детей?
    Да, проценты по вкладам, оформленным на детей, облагаются налогом на общих

12. Іруня

Іруня Well-Known Member

Знаю я ті їхні вливання!
    Моя 80-ти річна бабуся має там депозит. Сьогодні вона провела в тому дурнуватому банку 6 годин ( стрийське відділення )!!! І так - третій тиждень підряд! Цвиркають вони їй по 5000 грн в день і "радій, що хоч щось дають"! Не вистачає просто цензурних слів, щоб описати всю ситуацію... А сьогодні дали всього 1000 їй... А розкажу чому! Вливання то в них, може, і є! Але ж є і люди, які хочуть/можуть дати хабар і отримати ВСЮ суму зразу, а є такі, я, що залишилось... по 1-5 тисяч... Вона бачила на свої очі, як люди заходили перше до керуючого, а потім - прямиком в касу ( поза чергою ). От як в нас все робиться!!!
    Сьогодні я мала неприємну розмову з заступницею керуючого... Вішала мені лапшу на вуха, що у них є постанова, видавати лише по 5 тисяч. Коли я сказала їй, що дзвонила на гарячу лінію, де мене запевнили, що видавати повинні до 150 тисяч грн в день, нічого не змогла мені на це відповісти. І номер постанови теж не знала :). Бо такого просто не існує ). Але заяву про видачу коштів в бабусі прийняла ( хоча, хто-зна, коли їй то видадуть )... Хоч раніше про неї навіть не згадували...
    Одним словом, це не банк, а параша (((. Ніхто ні за що не відповідає і відповідальності не несе! "Ми собі порадились і вирішили видавати по 1000 грн, або по 5000, або по 100 грн будемо видавати, якщо захочемо." Нема на тих сволот управи...

13. daisygirl

daisygirl Member

то вам в якому відділенні казали, бо на Сихові вчора керівник відділення розказував, що вливання будуть 12 грудня і не відомо чи на філії попаде, а видавати почнуть з середини січня. Ну але він на місяць суне ще від вересня місяця. Тому, якщо вам важливі ваші гроші, то приходіть у відділення на Володимира Великого. Гроші в них є, просто видавати не хочуть....

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Та звідки вони в них, ті гроші.... Їм же інкасацій майже не привозять- в касі реально можуть бути дріб'язки. І при чому тут працівники - складають на пошту внутрішнє розпорядження, ставлять ліміти централізовано і усьо. Не виключено, що там хоть трісни, а нічого без окремого погодження 10 чоловік в Києві нічого не зробиш.

15. Kandya

Kandya Well-Known Member

Мені і стільки не дають((( 500 гривень з банкомата можна взяти, і в касі -- 500. То я в день в 2-3 касах мала час вистояти -- і все. Заяву написали, сказали, що за законом відповідь маю отримати протягом 32 днів, але "реально за тиждень відповідають". От мені вже 3 тижні ніхто не відповідає. На Сихові були в директора, записав наші дані, сказав за 2-3 дні подзвонить і по 5 -10 зможе видати. От вже 2 тижні дзвонить.....

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

так і не подзвонив...

16. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Дівчата, а по безготівці, на рахунок в інший банк можна перевести кошти з такого депозиту? Тут, хтось з дівчат давав таку пораду...

17. Відповідь: Кредити, депозити, банки...

Я вважаю, що таки винен.

Людина доручила банку свої заощадження. Банк зобов'язаний оберігати кошти від шахраїв і злодіїв. Ставлять зчитувачі - зробіть картки з таким захистом, щоб не можливо було зчитати. Не можете? Поставте коло кожного банкомату охоронця цілодобового..

Перебільшую, звичайно.
    Але таки вважаю, що банк в даному випадку зробив недостатньо для захисту коштів свого клієнта, і, відповідно, неякісно надав послуги.

18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В них міжбанківські платежі через раз проходять. Потім цілий мінігіт ті гроші випросити повернути на рахунок. Та зрештою можна подивитись на відгуки на їхній фейсбучній сторінці, це в них глобальна проблема з тими платежами.

19. VERO

VERO Well-Known Member

Подивіться внизу таблички. Великі системні банки з мільярдними збитками

20. Fast

Fast Well-Known Member

2500 щодня перекидую. Проходять одразу.
    Зараз вони зробили - 2500 один раз в тиждень. Певно щоб по два-три рази в касах не знімали. Як ж це задовбало - ну просто треба не працювати, щоб оці черги вистоювати, а ще їхні вимахони, що знімати там де відкритий рахунок. Раз на сихові вирішила зняти (опинилась там) то мені з барського плеча дали 200 грн - як мене переклинуло, в результаті ще 300 додали, але там заступниця - дура дурою, я все розумію, вони мусять говорити те, що мають, але це має бути вічливо, витримано і ніачом. А таких тупарилих, я рідко зустрічаю, ну принаймі на якихось посадах. Я навіть не знаю, що мене більше вивело з себе 200 грн, чи спілкування з тою дурою.
    Вона мені з ходу - а ви мали час потрапити на інше відділення, щоб відкрити картку, то там і знімайте. І тут я понеслась...