Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. galjynja

galjynja Well-Known Member

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

У 2008р.проблемними були банки Родовід,Надра,Дністер,решта всі віддавали.

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Промінвест навіть з/п з карточки не давав і платежі по призначенню не проводив, а про депозити навіть мова не велася.

3. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

наші там і тримають,азіров,яник:)але чула,що там набагато % меньший,але надійно,ніж тут.

так,віддавали.

можливо,але,якщо боїтесь,то тоді вихід "тримати в банці" чи просто розтринькати. Зараз велика ймовірність...лопне кілька банків великих...де той фонд гарантування вкладів набере стільки грошей? реально подумати :)
    Зі свого досвіду скажу,якби не ті депозити,то би я зараз сиділа на воді і чорному хлібі,бо життя круто мене "копнуло" і скільки я пережила робивши ту спадщину і коли мені видали остан.депозит у лютому,коли країна переверталась і нотаріус мені все скоро робила і скаже,швидко вже сьогодні в банк з документами,я Вам пишу,як клієнт банку,а не співробітниця банку :) я не впевнена зараз ні в одному банку,який працює на території країни і з іноз.інвестиціями теж. Колись наші батьки на книжку клали все і знаєте фінал тої історії. То є кожного особиста справа.Яка би там не була сумма,все одно шкода,тому певно треба візу робити :girl_impossible:
    є пропозиція 14,30 днів,не ходити в банк,а просто онлайн переоформити і все,ост. раз коли була в банку,каву пропонували(язик чесався спитатись,а торт є:)),але то таке...приємно просто,розумію,що то вони так "турбуються" про своїх клієнтів. Так має бути,якщо хочемо іти до Європи. Поки тим банком задоволена,там гроші були більше 8 років,все чітко,сподіваюсь не підведуть :) гарні %

4. Rona

Rona Мама-йожик

KAPUCHINKA, Промінвест тоді продавали росіянам, позакривали всі відділення, РКО встановили дуже високе, навмисне, щоб клієнти йшли

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та в нас фірма обслуговувалася в тому Промінвесті, на рахунок спеціально, то не знаю. Бо ми як то лишали, то дуже вмовляли залишитися, видзвонювали, обіцяли. Але добре він нам крові попив в тому 2008 р. Жодного разу на зустріч не пішли, хоч і могли. А про то що гроші там зависли, то взагалі мовчу, добре що небагато, і ще один рахунок в іншому банку був. То швидко все туди перевели. Так та наглота ще сміла з притензіями видзвонювати що з/п для працівників ім не перераховуємо. А як перераховувати, коли до банку воно доходить, а люди зняти не можуть? Зрозуміло, що з/п відразу в інший банк перевели.
    Добре що наша фірма в тому банку що кредит брала, то ми той кредит з поточного рахунку гасили ))) Чого тільки не наслухалася від них бухгалтер з директором, вони бачте хотіли щоб ім готівку вносили. Але тоді іх вже прямим текстом послали.

Якось з того часу маю трохи упередження до банків, хоч сама і не постаждала, ну бо не мала що там тримати, але все то я побачила так близько-близько. Що щось недовіряю, тим більше в такий час як сьогодні.

6. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В країнах із стабільною економікою і низьким рівнем інфляції взагалі не поширені депозити. Тому, якщо Вас цікавить варіант "щоб гроші працювали"-то Європейські банки тут сильно не допоможуть. А якщо просто щоб не пропали, то нашо панькатись із закордонами?Покладіть тоді в скриньку\сейф та й по всьому.

7. dasha

dasha Well-Known Member

Дивно чути як радять класти гроші в банк, який закінчив півріччя зі збитками понад 1 млрд. гривень (офіційні дані НБУ) Дивіться на прибуткові банки, а це хоча б Кредо, якщо не хочете в Приваті, хоча він також має гарний прибуток за півріччя.

8. GIS

GIS Well-Known Member

Прибутки/збитки, декларації і фінзвітності у нашій країні, нажаль, нічого не означають. Як і фірми, банки подають таку звітність, яка вигідна на даному етапі, доприкладу охота не ділитись дивідендами робить своє)))

9. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Звітність якщо дивитись- то детально, аби розуміти звідки ті прибутки/збитки, бо таки часто вони просто намальовані

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

в 2007 хіба "спасло", що пузо було майже під бородою, то лише після особистого прийому керівництва банку в центрі "зі скрипом" віддали гроші, а то невідомо чи забрала б взагалі: мала "щастя" декретні покласти на депозит у них...

11. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

якось немає у мене стільки статків,щоб платити 500 грн. за ту скриньку і лежали без доходу :) я буду в мінусах. Там банки не на кожному кроці,як у нас :) і час покаже,як то все складеться в країні. Якщо планується поїздка,то можна таке зробити.

12. ljudviga

ljudviga Active Member

Терміново потрібна мені була невелика сума грошей, вирішила скористатися кредиткою Приватбанку. Так по картці встановили ліміт "0" (я кредиткою не користувалася). Яке мали право таке робити, якщо картка ще була дісна?
    Тепер мусила нову виробляти. Так наполягали на страхівці, що просто жах! Платити по 10 грн щомісяця просто за сам факт існування картки. Ніби-то якщо з Вами щось станеться, то...Відмовилася. Тепер будуть думати, скільки мені можна дати ліміт на кредитку і чи дати взагалі. Цирк! Маю в них же зарплатну картку, кредитів не мала, але...кажуть, що попри зарплату і наявність майна можуть відмовити, навіть копійку зняти. Отакий Приватбанк

13. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

А в мене з кредиткою приват банку і сумою кредиту на ній все навпаки- активно користуюся картою вже років 8 і банк постійно збільшує на ній ліміт, при чому мені це не потрібно, коли дзвонять і пропонують, я відмовляюся, мотивую, що в декреті і доходів нема, а потім по приват24 всеодно бачу збільшення ліміту. Воно то може і добре, але я ж не вмію себе стримувати:)

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

в мене те ж так було..прийшла у відділення, я правда хотіла нову картку виробити, бо ця вже була затаскана а заразом написала заяву, що встановити сталий ліміт і все. Погодили на наступний день та й по всьому. Розумію вас, бо також дійшла сума до 7 тисяч, яким я знайшла застосування, ледве перекрила борг.

15. lilochok

lilochok Well-Known Member

Аналогічно
    користуюсь кредиткою для безвідсоткового отримання платежів
    кредитну лінію не використовую, а мені ПБ все збільшує і збільшує ліміт
    А ще дзвонили зо 2 рази і запитували чому не користуюсь

16. ljudviga

ljudviga Active Member

Так ось, дівчата. Мені не дали кредиту по кредитці. Ліміт просила 4 000 грн. Взагалі! Це людині, у якої немає кредитів, яка має нерухомість (!) та отримує зар.плату в тому ж банку. Відмовлено! А потрібна мені була невелика сума не більше 1500 грн.

17. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Чи можна заблокувати реєстрацію в інтернет банкінгу(типу свій онлайн кабінет)?

18. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я теж просила так і відмовили. А потім через пів року, коли мені вже не потрібно було - збільшили ліміт.

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

Вже кілька разів по Інтеру показували сюжети, що банки не віддають депозити, я особисто того не чула, і про що конкретно йдеться не знаю, хтось то бачив?, то дійсно правда?

20. Fast

Fast Well-Known Member

Ну з валютними таки трохи проблємз. А з гривневими потрібно за декілька днів до закінчення терміну написати заяву. В дельта ще декілька днів тому таке було, і якщо сума більше 50 000 то могли на два дні розбити.