Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. galjynja

galjynja Well-Known Member

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

а який це банк, може Брокбізнесбанк,бо знаю що він загнувся,маю там депозит 100у.о.

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Хм.. 1 хвилина перегляду - а Вас ніяк не насторожило, що в графі "депозитний портфель" вони треті, з сумою 37 700 (26.500 фіз.+11.200 юр.) та так само треті в кредитному портфелі але вже з сумою 46 100. Тобто, роздали грошей, на термін 1-3 роки більше ніж взяли на переважаючий термін до 1 року. Ще б бажано похибку на відсоток неповернення кредитів зробити...
    От вам і третій в рейтингу...

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Якщо в банку вже введено тимчасову адміністрацію, вірогідність того, що НБУ не в курсі як і по якому курсу видаватимуть депозити дуже малоймовірна

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

Колись виплачували з ФГВФО депозити банку Дністер через інші банки. Виплати теж були в гривні (бо у фонд банк платять внески в грн) за курсом НБУ на дату чи ліквідації, чи прийняття рішення про повернення коштів (точно не згадаю). Тобто не банк вибирав курс, все було згідно процедури.
    Тоді люди виграли, бо клали долар по 5, а забирали по 7 з копійками.
    Тепер спірно: клали по 8, беруть по 9, а на ринку по 11 грн...

5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Підкажіть мені, будь-ласка, таку штуку. Мені потрібна карточка, на яку можна скидати різну валюту(долари, євро, рублі) з різних країн. Нею ж розраховуватися за кордоном. І з малим процентом покладення. Зняття без відсотків.
    І щоб можна було повпонювати з нету(по номеру).
    Що то має бути за карточка? В якому банку краще робити і які відсотки?
    Дякую.

6. Megan

Megan Well-Known Member

Мала в приваті, називається миттєва. Відкривають іі швидко. Валюту можна будь-яку, за кордоном комісія як на звиклій картці.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Комісія при знятті готівки 1% (навіть з їхнього банкомату, а з іншого більше), при переказі на іншу картку 0,5%. Поповнення рахунку - 50коп.

8. sanches

sanches Well-Known Member

Мультивалютна картка - навіть не знаю, які банки надають таку послугу і чи надають.
    В принципі, будь-яка Віза на це здатна - тільки рахунок в гривнях. Валюту кладуть - вона конвертуэться - вам падаэ гривня на рахунок. В зворотню сторону так само. Курс - близький до готівкового.
    В мене були Віза від Кредобанку і Сбербанку Росії - всі перераховані вами операції ними я виконувала (хоча менеджер в Сбербанку і запевняв мене, шо мені рублі з Росії не закинуть на гривневу картку - але все вийшло).
    Комісії і відсотки залежать від банку - в Кредо зарахуванря було безкоштовне, за зняття % (не згадаю зараз який), а в Сбері - і зняття, і зарахування безкоштовні, але щомісячна комісія

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

9. Missis Smith

Missis Smith New Member

Дівчатка, хочу брати кредит на квартиру. На даний момент, розглядаю умови усіх банків. Можливо, ви брали, не підкажете який банк і які умови. Буду вдячна)

10. Kayla

Kayla Well-Known Member

ніхто іпотеку не кредитує, вже декілька місяців. хто точно дає кредити у Львові - VS Bank (екс-Volksbank), під 30 % річних

11. lovikyou

кредитують, кредитують :girl_smile:, і навіть під трохи менші %

12. lusuzj

lusuzj Member

Кредитує ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» ніби під 27%, а може і менше уточніть у їхніх відділеннях на Пекарській,Івана-Франка.

13. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Як на мене при такій ситуації в країні брати іпотеку вельми ризиковано. Банки свого точно не втратять, а потім ще змінять умови як захочуть...
    Моя знайома мала кредит в якомусь банку, (Астра-банк здається, але не впевнена) їх зараз викупив інший банк (дельта?) і ходить зараз свариться там щодня з ними.((

14. Nut

Nut New Member

Доброго дня! Допоможіть хто мав таку ситуацію.. Вклали гроші на депозит у ВАБ банк. Депозит закінчився, але його нам не віддають - гроші ніби-то на карточці, просять знімати в банкоматі, а в банкоматах тих грошей нема. Пропонують видавати по 1000 грн. в день, але так як сума депозиту велика, то це затягнеться майже на рік і ше й в черзі кілька годин треба стояти :sad: Я просто собі не уявляю як тепер ці гроші забрати... Хтось може щось порадити?

15. sanches

sanches Well-Known Member

З карточки можна зняти через касу банку (за наявності паспорту). Якщо сума велика - можливо треба спрешу повідомити про намір зняти її.
    А чому по 1000 грн в день? На картці ліміт? Його теж можна зняти - зателефонувавши на гарячу лінію банку (телефон на звороті картки).

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

16. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Я так розумію, що ваш вклад потрапив на рахунок 2625 або на 2620. Я б радила знайти банк, який немає проблем і лімітів на видачу готівки, , відкрити в ньому поточний рахунок і безготівково перевести туди гроші з вашого рахунку у банк ВАБ.Потім гроші знімете з пот.рах, а його закриєте. Скоріш за все, Ви витратите пару грн. на відкриття рахунку та на переведення, сума буде визначена відповідно до тарифів банків, але тут вже Вам вирішувати: отримати гроші вже, але з певними втратами, чи всю суму, але протягом року.

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Підтримую, це найкраший вихід, в попередню кризу так врятувала свій депозит у банку Дністер. Але все ж варто з'ясувати в банку ВАБ чи можливо буде перерахувати ці гроші у інший банк, перед тим, як відкрити рахунок у іншому банку

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я не дуже розуміюся на тому, але, якщо не спрацює варіант, Синучечки, казала б так.
    Їдете в центральне офіс в місті, пишете скаргу на відділення, яке вам відмовило, на ім'я голови ценрального офісу, обов'язково реєструєте її і вимагаєте письмову відмову(для скарги в Нацбанк).. Коротше, все робите спокійно, без криків і своїм виглядом показуєте що гроші настроєні забрати. Мають віддати принаймні швидше, ніж пл тисячі. Якщо ні - пишете скаргу в Нацбанк, відправляєте рекомендованим листом.

19. lovikyou

Там ситуація вже така, що відділення реально не мають готівки- вимагай хоч трісни, а толку.... Тільки переказ залишається - питання тільки в тому, скільки вони за це комісії захочуть....
    Розкажете потім, мені цікаво

20. galjynja

galjynja Well-Known Member

не розумію,якщо банк тоне,то чому нове відділення відкрили на вул.Саксаганського?