Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

Це не до банку питання, а до нотаріуса.
    Банк Вам таку суму проведе, яку ви собі захочете спільно з нотаріусом/оцінщиком. Просто варто буде або дати пару грн.зверху начальнику, або взагалі нічого не доплачувати -банку вигідно відкрити новий рах.і зробити оборот для плану. Схема проста відкривають рах(один або два-по різному в різних банках), роблять внесення готівки (тільки на папірчиках, фактично нічого не вносите) і зразу видачу. От і все.

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а хтось з вас бавиться теперішніми курсовими різницями?

я не можу, бо всі думки геть не про те, а от прийшов до мене вчора мій племінничок-студент і похвалився тим, що "заробив" собі за тиждень додатково майже 4 тис. грн. -
    ще раніше заощадив трохи коштів, - розмістив гривневий депозит, коли побачив, що валюта почала рости, - купив долар по 8,30 грн., не розриваючи депозит, через тиждень перевів знову у гривню вже по 10,25 грн.)
    Ну і відсотки паралельно не втратив)

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Саме так - тре на 150 тис, буде 150, тре на мільйон - прошу мільйон. Постійний примус виконання планів, спонукає на такі ідеї, що аж страшно - після тих ідей керівництва хапаєшся за всі можливі Постанови-Інструкції, аби хоч бути впевненим в законності тих дій, що хоч якось саме "убезпечити"

4. Smorodynka

Smorodynka Member

А що такі операції в банках не є законними?

5. galjynja

galjynja Well-Known Member

Хочу сказати,що малий молодець,він заробив своєю головою,бо це теж щоденна праця.Мій знайомий,який втратив роботу років 5,і довго не зміг нічого знайти,зайнявся якраз таким заробітком (звичайно маючи для того трохи грошей).Власне це є непоганий заробіток і досить кропітка робота-це якраз про ці 5 пунктів описаних вище.Принаймі зараз вже десь 2роки більше не шукає роботу.

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

є. Але всюди є свої "але" і межа ризику.

7. synuchechka

Ну якщо раптом перевірка прийде саме в той момент, коли ви внесення по документах вже провели, а видачу ще не встигли зробити-то в касира як мінімум буде нестача в касі серйозної суми.А відповідальність за це несуть всі, хто підписався на папірчиках.Можуть піднімати камери, і так далі...Звичайно ймовірність такого фіаско є досить малою, але все цілком реально...

8. analastanka

analastanka тень на стене

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

які прогнози по Надрах та Правексу в контексті арешту Фірташа?
    і по Альфа-банку, ВТБ, Сбєрбанку Расії і т.д. в контексті економічного бойкоту?

взагалі в банківській сфері цікава ситуація складається, є дуже позитивні сигнали, є трішки тривожні, подивимось наскільки швидкими і в який бік будуть зміни

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

12. сніжна

13. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

курс 8 був ще на початку зими, а то й в кінці осені, тоді купити валюту можна було день в день абсолютно без проблем (в банку)

15. сніжна

.
    пам ятаю. Тоді у нас відкривалася філія у Києві. Співробітниця. яка мала очолити київську філію, продала 2-кімнатну квартиру у Львові з ціллю докласти заощадження і одразу купити у Києві. Не встигли із закінченням операції купівлі буквально в тиждень-два. Потім довелося ще кілька років жити на зйомній і відкласти покупку на цей час.

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я б додала, багато власників нерухомості

17. Lambada

Lambada Member

Розповідав мені знайомий нотаріус з півстолітнім досвідом, що якось мама подарувала дочці квартиру - так і оформили договір купівлі-продажу. Дочка вийшла заміж, приїхав зять-потім дитина-потім розлучаються... по сімейних причинах мама через 8 років передумала, і вирішила ту квартиру забрати назад.
    "Подарки - не отдарки", він мені показував ту справу, тоді вона була в судовому розгляді.
    Суть була така, що при даруванні сума податку була менша ніж якби мама продала дочці квартиру навіть за тодішньою цінкою БТІ. А нашо продавати, краще подарувати. А якби вона тоді продала (навіть на папері), то через 8 років мамі би треба було гроші віддати (відповідно додоговору купівлі-продажу).
    Якщо не помиляюся, впродовж 10 років можна повернути подароване.
    Результату справи не знаю, то було щось три роки тому. Але прецендент. Не побажаєш такого нікому.

18. synuchechka

Українські банки з російським капіталом у веденні своєї політики керуються не так економічними, як політичними факторами. Експерти багато говорять про те, що вони будуть виходити з ринку. І їхня поведінка це пітверджує: згортання кредитування, скорочення кадрів....Я б віднесла цю групу банків, до банків з підвищеним ризиком.

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Ще до цього списку можна Банк Кіпру віднести.

А я минулого тижня відкрила депозит. Не у рос.банку звичайно.
    Кожен підтримує Україну як може. Фінансовий патрітизм =)

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дівчата, чи працює в когось Приват 24?
    В мене вже другий день в графі, де потрібно обирати картку пише, що рахунки недоступні... Що може бути причиною?

20. Mylnyk

Mylnyk Member

я хлопчик можу відповісти ?
    30 хв тому провів платіж через приват24 без жодних проблем