Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. Shprotka

Shprotka Active Member

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

так, це правда. при відкритті будь-яких рахунків тепер треба заповнювати так звані опитувальники. раджу погуглити "Постанова НБУ №22 від 30.01.2011"

2. Valensia

Valensia Well-Known Member

Памятають,бо Ви є у них в клієнтській базі, а кожен банк "бореться" за клієнта. Навіть такого,що вже не має жодного відкритого рахунку. Тому і присилають Вам різні пропозиції. А з карткою краще звернутись в банк,і написати заяву на закриття рахунку.Бо навіть -1 коп. може призвести до нарахування пені, або якщо на рахунку є +1 коп., то рахунок всерівно банк не закриє, поки не буде нульового залишку.

3. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

збираюсь відкрити в Приваті картку, на яку б нараховували виплати по догляду за дитиною і щоб за допомогою цієї ж картки можна було розраховуватись за покупки в інтернеті (не лише через Приват24). Якого типу (тарифу) має бути ця картка?

4. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Називається "соціальна". Скажете в банку, що на виплати з Соц. Захисту.

5. Olka Sherolka

а цією ж карткою можна буде розраховуватись за інтернет покупки? маю на увазі не лише через Приват24 переводити кошти з одного приватівського рахунку на інший, а розраховуватись, до прикладу, на сайті Нексту і подібних? бо пригадую що хтось з форумлянок писав що мав з цим проблеми, маючи соцільну картку Приватбанку

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

це буде картка для соцвиплат, відкривається безкоштовно, обслуговується безкоштовно, зняття готівки через банкомат без комісії, поповнення (крім коштів соцстраху) 0,5%
    для розрахунків в інтернеті необхідно замовити додаткову картку з фото, вартість 50 грн, термін дії 4 роки

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

чула, що в приваті є якась безкоштовна віртуальна- саме для розрахунку в неті/закордонних магазинах - ніхто не чув?...Казали дівчата, що через он-лайн підтримку собі повідкривали. Планую й собі таку зробити.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я таку робила минулого місяця, називається "універсальна", на ній вказане ім'я/прізвище і фото. Дійсно коштує 50 грн, термін виготовлення - 2 тижні з дня подачі документів. Цією карткою також можна оплатити комунальні послуги.

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я нею користуюсь. є така точно)) в приват 24 можна зробити її.

10. Olka Sherolka

а на сайті написано що оформлення картки "Універсальна безкоштовне", а соціальна і "Картка для виплат" - це одне і те ж?

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

звичайної так
    але ви ж хочете, щоб розраховуватися в неті, то має бути іменна картка з фото, її виготовлення коштує 50 грн і займає до 10 роб днів
    додаткова іменна карта може бути і до універсальної картки, і до картки для виплат
    так

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Так і є, мені спочатку безкоштовно видали універсальну картку звичайну, а за іменною я приходила через 2 тижні, то сказали ще прийти через тиждень, бо у них багато замовлень на ці картки... Довго робили (відділення поряд з проспектом Шевченка).

13. Talya

Talya Well-Known Member

і я таку маю. відкрила онлайн. додаткові реквізити (CVV і термін дії) вислали мені в повідомленні. досить зручно користуватися нею

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Працівник банку зг.
    має обов"язково надати Вам для заповнення такий опитувальник і він обов"язково має бути у Вашій справі, АЛЕ банки не зобов"язані відслідковувати, що саме Ви вказуєте - просто ставите прочерки і по всьому.

15. gaby

gaby Member

а може хтось щось сказати про кредитну картку мастеркард Голд від Альфабанку?
    чи загалом порадити якусь кредитку?

16. alkali

alkali Member

Я користуюсь приватівською на протязі семи років. Ніколи проблем не було. Все працює гарно, основне не просрочити термін сплати. Альфа банк має аналогічні умови, але деякі моменти там досить таки заплутані плюс активно хочуть Вас застрахувати :)

17. Lambada

Lambada Member

а чи варто з тим звязуватися?

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В неті проскакувала інформація, що валютні депозити хочуть перевести в гривневі. То шось реальне?

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

в нас все реально. і якщо я не помиляюся, то то не просто проскакувало, а в Українській правді стаття була, що нац банк не виключає такої можливості. А якщо врахувати що бюджет пустий, пенсійному фонду чи то дозволили чи то хочуть дозволити брати кредити для виплати пенсій, то може бути все.

20. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

То є дуже реально -кинути населення, в основному в доларах тримають пенсіонери