Кредити, депозити, банки...

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Уляночка, 27 Квітень 2009.

1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

забилам би:girl_devil:

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ви дійсно не розумієте? буде вважатися, що кошти переказував власник введеного номеру :)

чесслово не розумію оцієї всієї шуміхи навколо привату
    якщо ви маєте картку привату (можете вставити в термінал), то він вже знає ваш номер, боїтеся, що відслідкує обіг ваших коштів - не обслуговуйтеся, не заходьте, не користуйтеся послугами
    чисто теоретично, тремінали є для клієнтів, не хочете бути клієнтом/давати номер телефону/світити гроші/операці, то здійснюйте всі потрібні вам операції в банку, де вам подобається обслуговування/зручність/простота
    якщо ви є клієнтом, а вам нововведення не подобається, то залишіть відгук на сайті і надійтеся, що його приймуть до уваги :)

3. analastanka

analastanka тень на стене

До речі, жоден банк не поповнює картки Привату - відсилають у відділення Привату і крапка.

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

я не є клієнтом, але клієнтами є дівчата, які і тут, на ДП, мають свої комерційні темки, і часто умовою викупу товару є поповнення їх картки ПБ, тому хоч-не-хоч користуюсь терміналом. Касою вже не маю змоги - в найближчому до мене банку через касу приймають суми від 20 000 грн. Може все це для клієнтів, але якось не через те місце

5. Імель

нехай продавець має альтернативну картку (запропонуйте, хай піде вам назустріч :)) або використовйте інтернет-банкінг вашого банку і не треба навіть з хати виходити, якщо вам так розходиться в тій авторизації

це все ж з тієї опери про бажання, відмазки, можливості

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

те семе. при можливості стараюся передати гроші особисто в руки. ну але не завжди виходить. була б можливість через інший банк, то однозначно користувалася б послугами іншого, але наразі, нажаль змушена мати справу з цим.

коло тих терміналів не раз черга ого-го, а тепер ще з тими смс, то взагалі

7. Olka Sherolka

нє, швидше з опери погано продуманого сервісу ;)

8. Імель

я ж кажу, просіть, щоб продавець мав кілька карткових рахунків і ви мали б можливість їхати в одне з п"яти відділень через все місто :)

а якщо серйозно, то інтернет-банкінг дає можливості отакі дріб"язкові речі платити з дому/роботи і в мене викликає щонайменше здивування, нащо тратити час, йти на відділення, стояти в черзі... і робити з цього проблему чи наражати себе на роздратування

от поясніть, чому ви ЗМУШЕНІ, мені важко усвідомити. що в нас час можна не мати рахунку в якомусь банку (будь-якому), сервіс якого вам імпонує
    невже той банк не може посприяти у перерахунку коштів?

9. Wonder

Wonder New Member

Відповідь: Кредити, депозити, банки...

як чому змушені? варіантів є к-ка:
    1. дівчата банально можуть мати лише карточку в приват-банку (я нд маю активну лише одну карточку, правда в іншому банку), причому наскільки знаю закрити їхню картку ой як тяжко
    2. банально образливо, бо приват-банк з самого початку пропонував прекрасні умови для користування, і обслуговування
    Нарід привик, що все зручно так, а тут на і давай обмеження
    3. щодо інтернет банкінгу, ну мені нд було зручно через приват-бокси платити за інтернет вега і тел, а оскіки це робочий інтернет, то мені потрібна одразу квитанція

прийдеться певно платити в іншому, але попередньо звонити і питати яка сума (по тел), бо в приваті показувало
    буде незручніше спочатку, але звикну, судячи по деяким дописам, чого жалітись

а реально, навіщо привату постійно такі обмеження, забагато клієнтів певно :)

10. Olka Sherolka

маєте на увазі що ПриватБанк кращий тим що його відділення на кожному кроці? Можливо їх мережа розгалужена, але мережі інших банків не дуже відстають. Перевага ПБ в тому що він нав'язує свої картки всюди де можна - для отримання "декретних", наприклад. А комерційні темки мають здебільшого молоді матері, що працюють в декреті, їм складно з малою дитиною піти в інший банк, оформити ще кілька рахунків, так само складно замовницям вистоювати черги в касу банку щоб оплатити замовлення. В цьому плані термінали - гарна альтернатива, але в обслуговуванні терміналів ледь не щомісяця якісь зміни - то суми лише кратні 10 грн чи навіть 50, то номер телефону треба ввести. Ок, я не прихильник теорії всесвітньої змови, мені не страшно ввести свій номер для ідентифікації, але навіщо для лише однієї операції вводити один і той самий номер 2-3 рази? і отримувати за раз по 2-3 коди і методом тика вгадувати який з них актуальний. Як тільки в інших великих банків з'являться аналогічні термінали для поповнення готівкою - ПБ відчує суттєвий відтік клієнтів через свою безалаберність в сервісі. Тільки цікаво чому таких терміналів в інших банках досі нема, невже ПБ має якусь монополію на цю "супер" технологію?
    а, і до речі, цікаво чому ПБ забрав свої термінали з торгових залів багатьох магазинів, тепер термінали майже винятково у відділеннях банку, щось не схоже це на бажання розвантажити свої і так переповненні відділення.

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ну а як інакше? якщо мені дають рахунок і кажуть внести гроші на якесь СП. то що мені казати - заведіть собі іншу картку?

не зручно з тими смс. по великому рахунку прослідкувати якийсь рух коштів там важко, якщо це не іменний контракт, а карточка може бути у будь-кого, навіть одноразово. на повернення коштів як правило є чек. якщо людина перераховує велику суму, то і за чеком слідкує, а якщо пару грн, то з втратою через свою безголовість можна і змиритися.

12. Bambe

Bambe New Member

Потрібно терміново перевести гроші на ПривітБанківську картку. Швидше дійдуть через термінал ПриватБанку чи Банкомат?

13. analastanka

Спава не в тому, що ідентифікують, справа в тому, що потім на той номер будуть дуже часто приходити смски зі спамом.

14. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

тю, то додавайте такі номери до списку фільтрів- я давно таке роблю, щоб не задовбували рекламою...я і приват гарненько "послала", коли пробували втулити кредит -пообіцяли більше не турбувати)))

15. analastanka

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я нещодавно розписала книгу відгуків в банку "Руский стандарт". Дуже приємна дівчинка оформляла мені його в новій лінії, а от відділення на валовій жахливе(не надають усю інформацію). в мене останій платіж був 25.06 13р, закриття кредиту-5 грн. Закрила кредит, вирішила забрати страхівку(прийшла 18.07), і тут мені повідомляють що з мене стягнули 50 грн за закриття рахунку. Як виявилось в них з 01.07! змінились тарифи. Хамство однозначно! Як завжди нічого не докажеш.
    І ще паралельно зі мною сварилась жіночка яка взяла 15 тис грн, і випадково при закритті не доплатила 0,50 грн і їй нарахували пеню 400 грн, жіночка була в шоці.
    "Руский стандарт"-для мене чорний список банків

17. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

не перейматесь))) якщо дуже докучають -наберіть той номер й тактовно поясніть, що не є клієнтом банку,тому не давали письмової згоди на використання особистих даних, і висловіть прохання видалити Ваш номер зі списку бази рекламної розсилки...після такої розмови, як правило, банк уже не шле нічого -перевірено на собі

18. Misha Lviv

Misha Lviv New Member

Можливо хтось підскаже, - де можна взяти кредит без довідки про доходи, на нормальних умовах?
    буду дуже вдячний...

19. terezka

terezka котяка-вишивака

такого не буває, або довідка про доходи, або більші відсотки

20. allja

allja Well-Known Member

Скільки максимально часу потрібно чекати, щоб перевели гроші з однієї картки на іншу?