краса рук: поради, досвід, думки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем katrinka, 4 Березень 2009.

1. Galohka333

Galohka333 Well-Known Member

Відповідь: краса рук: поради, досвід, думки

Вибачте тоді будь-ласка..зараз просто час такий незнаєш кому і де можна вірити:8:
    Я наприклад користуюсь від Ейвон ,з силіконом,дуже мені помічний..та й не дорогий зовсім:)

• Подобається Подобається x 1
  2. katrinka

katrinka Well-Known Member

вчора нарешті спробувала помочити руки у відварі з картолі, за порадою форумлянки, справді гарний результат:y: буду частіше такі ванночки робити!:)
    дякую за пораду!!!!

• Подобається Подобається x 2
  3. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Очевидно, мені в цю тему.
    Кілька місяців назад я обпекла руку об духовку. Опік був не дуже великого розміру, зійшов доволі швидко. Але слід від нього - наче темна пігментна пляма - залишився:girl_cray: Виглядає воно не дуже файно, ще й на помітному місці:girl_cray: Може, хтось може порадити, чим то би ту руку намазати:girl_spruce_up:, щоб той слід зійшов (буду рада порадам як про народні рецепти, так і про аптечні медикаменти). І чи взагалі варто мені надіятися на те, що я позбудуся цієї плями.
    Буду дуже вдячна за вашу допомогу :)

4. katrinka

katrinka Well-Known Member

у мене такі опіки не рідкість, але уваги їм приділяю мало і з часом самі сходять повністю. можливо крем відбілюючий спробувати. чи ці ж маски для рук, щоб шкіра швидше сама відновилась

5. Пундик

Пундик Well-Known Member

Привіт,знаю кілька способів народної медицини ....
    На пігментні плями та ластовиння накладають дольки лимону. Шкіру попередньо змащують жирним кремом. Лимон залишають не більше ніж на 15-20 хв.
    Добре також висвітлює пігментні плями сік звичайної цибулі,але нею (ріжете дольку чи витискаєте сік на тампон),треба користуватись регулярно вранці та ввечері ,результат буде видно вже за тиждень

• Подобається Подобається x 2
  6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я чомусь думала, що писала в цій темі про свій чудо-спосіб
    Порадила мені колись одна манікюрниця, тепер завжди при нагоді роблю.
    Завджи тримаю в вані трошки набраної в баночку оливкову олію, і в окремій посудині цукор (краще грубий). І при нагоді роблю так. З лодоньки роблю човник, вливаємо туди олію і беремо щіпку цукру, це все добре руками розтираємо (так ніби намилюємо руки) і змиваємо теплою водою, а потім милом (я використовую для цього клівен з молоком), але підійде любе, яким користуєтесь. На початку я роила досить часто (через день), а тепер рідше. Десь після 3-4 разу вже замітите результат. Руки дуже мягенькі і шовковисті стають.

7. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Вже писала в одній з тем. Але моє питання стосується саме краси рук, тому продублюю ще тут. Отже, Дівчата, де у Львові можна купити крем для рук Neutrogena? Колись в журналі мала пробник, мені дуже сподобався.

8. Amira

Amira New Member

В мене також проблема з руками...Особливо це стало помітно після народження малюка, постійний контакт з водою дав про себе знати.
    Зараз постійно користуюсь кремами, перепробувала різні, аде найкращий для мене це звичайний дитячий крем вітчизняного виробництва, який продається в кожній аптеці. В салоні порадили пройти курс парафнотерапії, хоча б шість сеансів по два рази в тиждень. Вчора пробувал перший раз, сподобалось, спочатку руки намазують скрабом і знімають мертву шкіру, потім намазують густо жирною маскою і запихають в косметичний парафін.Ручки покриваються білою плавкою і застигають,зверху одягають великі вовняні рукавички і так сидиш хвилин 30-40.Вже після першої процедури шкіра рук стала набагато м"якішою і гладшою...Подивимось, що буде після цілого курсу:)

9. Amira

Amira New Member

Можливо, це смішно, але моя знайома порадила мені скористатись кремом купленким в ветеринарній аптеці від тріщин на вим"ї у корів, він з натуральних складників, без консервантів. Я ще не ппробувала, але каже, що результат вражаючий, тріщини на руках, п"ятах зникають відразу. Треба спробувати:) От тільки трохи смішно мені купувати цей крем:girl_crazy:

10. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Amira! А хто знатиме, для чого ви той крем купуєте?

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

12. Sara

Sara Well-Known Member

А інколи коли вип*ю кави (натуральної), то коли мию горнятко - цією гущею руки також ніби милом помию, непоганий скраб з натуральним кавовим маслом.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчатка порадьте щось, у мене від ремонту (миючі засоби і пилюка) почалася алегрія. Лікар сказав дерматит (запалення шкіри) виписав мазь, та я поки не почнуться М не хочу нею користуватися, бо можу бути вагітна. Зуд страшний, на вигляд просто капець, руки ніби попечені кропивою і та вся "краса" ще й лущиться :girl_cray: Може хтось може порадити якісь природні методи боротиби з цим.

14. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Оливкову олію кімнатної температури нанести на руки на 20 хв. і одягнути вовняні рукавички, потім змити теплою водою без мила і промокнути рушником (краще коли до олії додати вітамін А або Е). Якщо немає оливкової олії можна використовувати соняшникову.

15. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Дівчатка,дякую за поради.Шкіра моїх рук різко погіршилась після родів,якась дуже суха,а я ще їй доправила порошком автоматом(випрала річ руками).Тепер руки червоніють,навіть коли мию в теплій воді.Так що не робіть моїх помилок.Креми не дають бажаного результату,кавова гуща -довготривалого,тому буду пробувати на собі ваші поради.Дякую

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

Підкажіть,а скільки 1 раз коштує?

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мене навчили доглядати за руками таким способом:
    Намазати руки оливковою олією, і тримати руки над електрочайником який закипає, (але не при самому, щоб не попектись), тоді пори відкриваються, і олійка робить руки дуже шовковими.)))
    Але процедуру бажано повторяти хоча б через день.

17. LadyBlond

LadyBlond New Member

Коли в мене подразнюється шкіра рук (найчастіше взимку або від хатньої роботи, хоча і намагаюся одягати рукавиці), наношу суперзволожуючі (живлячі) крема, у склад яких входить пчолиний віск і одягаю рукавички. 3-5 таких процедур на ніч, і шкіри стає оксамитовою на всі 100%.

18. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене коли починається халепа з сухою шкірою рук, то помимо ванночок і кремів з олійками, стараюся збільшити свій раціон вітамінами А і Е (приймаю капсулки аевіт), стараюся їсти побільше салатів свіжих овочів з олією, моркву, печінку і, як це не дивно, соняшникове насіння-дуже помагає при ломкості нігтів і пересушеної кутикули зокрема. А коли з дурості помию сантехніку без рукавичок чи поперу щось голими руками в порошку і бачу, що шкіра починає червоніти - мажу кремом пантенолом кілька разів на день, крім звичайного крему для рук, пантенол заспокоює подразнену шкіру і сприяє її відновленню.

19. LadyBlond

LadyBlond New Member

Я постійно намагаюся добре харчуватися. А от з вітамінами я дуже обережна, оскільки вони живлять то що треба і те, що не треба. Просто так вітамінів не приймаю, хіба що омега-3 (риб'ячий жир).

20. Jul

Jul New Member

Kapuchinka, в мене точно такі самі симптоми як у Вас. І дерматолог теж сказав, що від миючих засобів та штука. Пробувала все, і олійки і креми-допомагає ніби спочатку, а потім знов все по новій. Хоча без рукавичок вже навіть не підхожу до кухні. Подразнення те вже більше року в мене. Допомагає тільки крем Адвантан, але він гормональний :sad: Намагаюсь ним не користуватись, але коли відчуваю, що доходжу "до ручки" із свербіжем та виглядом рук, то таки мажу ним.