краса рук: поради, досвід, думки

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем katrinka, 4 Березень 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

Відповідь: краса рук: поради, досвід, думки

те саме....:no: але мене виручив нічний крем Бархатні ручки фірми Калина, супер крем! я користувалась ним і вдень:)
    Бачила у продажу різні види цього крему, от планую підкупити собі ше кілька тюбиків.

• Подобається Подобається x 3
  2. галіна

галіна Well-Known Member

Я також таким користуюсь і дуже задоволена ним:y:

• Подобається Подобається x 1
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

У мене він з жожоба-теж добре!

4. Irusya

Irusya Well-Known Member

Ну то, мабуть, індивідуально :confused:, в мене з "Бархатними ручками" якось ніяк... або короткотривало:)

5. katrinka

katrinka Well-Known Member

помітила останнім часом, що шкіра краща, коли мажу молочком для зняття макіяжу від нівея:xaxa:, коли змиваю косметику, то руки трішки помажу :y: але звичайно і вашими порадами скористалась:), тільки рукавичок ніяк купити не можу :umbrage: дівоча пам"ять переходить в старечий скліроз:8:

6. Natalo4ka

Natalo4ka Well-Known Member

підтримую ці вітамінки. я стараюся кожної весни і осені зробити собі двотижневий курс цими вітамінчиками - і шкіра підживляється (по всьому тілу - :)), і на зір позитивно впливає (для тих, хто працює за компом більше 4 годин в день).

7. Irusja_1

Irusja_1 Member

Є такий простий народний метод: коли зварите картоплю зцідіть у якусь посудину. Коли вона трохи остине занурте руки і потримайте 10-15 хв. Нанесіть крем або оливкову олію. Результат помітний вже після 5 процедур. Секрет у тому, що у цій воді багато крохмалу з картоплі. Цей мотод ще моя прабабця використовувала. тож спробуйте, не полінуйтеся.

• Подобається Подобається x 4
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

руки були якісь страшно обвітрені, і шо я тільк ине перепробувала - ну нічого не помагало.. тонни крему не давали результату... і тоді я взяла свій зволожуючий крем для лиця, лореалівський, напастила зо три рази... ручки просто "прєлєсть"... вже ся не мучу.. і лосьйону зовсім не шкода:)

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

При такій проблемі дуже добре помагає змазувати руки вітаміном Є або А в масляних капсулах. Це ті ж самі, що приймають внутрішньо, просто надрізати і перед сном змазувати пучки:y:

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Що робити, якщо руки після довгого перельоту в літаку зі шкіри облазять? :sad::sad::sad:

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

є такі спеціальні олійки масажні для рук. вони жирні досить і поглинаються в процесі масажу рук. не знаю чи у вас така є? але хоч спробуйте жирний крем типу класичної синьої нівеї + спец рукавички для рук косметичні.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Потягну нині чоловіка в аптеку, бо так шкіра болить, а нівея для рук і нігтів не допомагає. Тобто допомагає на годину десь, а далі знову - так шкіра болить, просто жах. У мене завжди таке зі шкірою після літака. Чим довше лечу, тим більша проблема. :sad:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

купіть ту іншу нівею, так синю в плоскенькій баночці. універсальну.
    але краще олійку для рук.

• Подобається Подобається x 2
  14. луіза

луіза Well-Known Member

Крем для рук Florena з екстрактом квітів лаванди непоганий.І бархатні ручки тож нічо і ціна приємна.А вот крем для нігтів і кутикул від бархатних ручок нічим не відрізнявся від крему для рук.Таке враження ніби простого крему наляли в маленький тюбик і назву другу дали.

15. луіза

луіза Well-Known Member

Шоб мати довгі ногті я постійно користуюся зміцнюючим лаком для нігтів.Час від часу наніч втираю в нігті йод чи оливкову олію.Роблю ваночки з морською сілю+4 каплі йоду.І регулярно мащу руки кремом.
    Прочитала рецепт відбілюючлї маски для нігтів.Але ше не пробувала.
    1 ст. ложку перекисю+2 ст. ложки соди.Розмішати.Намастити ногті.Через 2-3 хв. змити водою.Повторити через 6-8 тижнів.

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені з засобів для рук підійшов набір "Оксамитові ручки" від Мері Кей...Я купила той набір рік тому приблизно за 200 грн....і напевно ще на пів року вистарчить...ручки після скрабу такі шовковисті, біленькі і гладенькі...а після воскового крему і зволожуючого дуже ніжні...

17. Олька

Олька Well-Known Member

Якщо Ви мали на увазі дописи Мавпусика, то я не думаю і впевнена, що це ніяка не реклама, вона просто на ДП не частий гість, а на ЛФ вона дуже часто і вона щира і дуже класна людина (не знаю її особисто, тільки читаю). Не відбивайте їй охоти щодо ДП!!!!! Бо я би після такого не писала би точно!

• Подобається Подобається x 5
  18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Дівчатка...зрозумійе правильно...про ніяку рекламу навіть не думала..з Мері Кеєм не маю нічого спільного...просто є потенційним клієнтом...але навіть не консультантом....а допис просто написала, бо дійсно хоіла поділитися, що для ручок то файні креми...якщо щось не так-то вибачайте....бо ще не знаю, що можна писати, а що ні...

• Подобається Подобається x 3
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Як не смішно, але перепробувавши купу кремів, мені підійшли "100 рецептів краси". І ще Доліва.

20. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Щодо кремів Д"оліва, то на Городоцькій в аптеці Знахар є їхній консультант.Така приємна дівчинка :),все розкаже,:)покаже,:)дасть декілька пробників.А,коли будете купувати продукцію Д"оліва у них аптеці,ще отримаєте подарунок.:y: