Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем viltis, 29 Січень 2010.

?

Моя зарплата

1. заслужено висока

26,0%
  2. незаслужено низька

48,5%
  3. а що це?

25,5%
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

по-перше де я вас ображала?

багато і відразу це трохи інше, ніж мало, але достатньо. І толку якщо в людини купа досвіду, а все-одно за копійки працює?

в яких таких? Працювати за копійки?

дуже навіть орієнтуюсь, бо працюю на іноземну фірму. Ну так от, це неправда.
    Це справедливо хіба до навчання на лікаря і в США (а країн багато)

буду платити так щоб вони на роботі працювали , а не думали як їм на копійки дітей годувати-одягати

2. wenecja

wenecja New Member

Я знаю яка з/п у помічника керівника за кордоном, повірте невисока!Але це добрий старт. Це досвід переговорів, складання угод, зустрічей з клієнтами. Які будуть знати вас особисто, як людину, а не вашу фірму. Переважно клієнти асоціюють фірму з конкретною людиною, а не навпаки. І не завжди, якщо пишуть, що вимагають досвід (маю на увазі не великий, 1 рік напр.), він так насправді потрібен. Якщо ви знаеєте собі ціну та вмієте переконати інших, що ви справитесь та знаєте самі, що справитесь, думаю вас візьмуть. Я так отримала першу роботу! І так приймаю на роботу. Звичайно вказую в оголошенні вимогу - досвід роботи, але якщо бачу, що людина хоче і зможе, то яке це має значення.

---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Orman, яне пишу, що ви мене ображали, тільки, щоб ви не ображались.:girl_flag_of_truce:

3. Редвумен

Редвумен Active Member

А ще вертаючись до питання випускників Вишів, які хочуть відразу нормальну ЗП, щоб "не сидіти в батьків на шиї". А де вони були 5 (чи більше років), чому не йшли працювати? чому не вчились ? бо лінь було. Тому тепер (після ВУЗу) треба працювати і не скиглити, що мала ЗП. А хто вчився чи працював, чи це і це разом - той і після навчання відразу має хороші пропозиції щодо роботи.

4. Siania

Siania Love Life

Ви тут всюди описуєте як за кордоном...ви знаєте, я там працюючи на заводі оператором на лінії виробництва отримувала в 5 раз більше ніж маю тут на набагато вищій посаді...
    Там на той мінімум ви можете прожити, і почувати себе ЛЮДИНОЮ...

5. wenecja

wenecja New Member

Ще додам, що я вказала вище на початку моїх повідомлень, що мої повідомлення стосуються молодих спеціалістів. А те, що ви пишете, що не правда, а що правда - це також ваша думка. І ви не можете констатувати це виходячи з того, що ви працюєте на іноземну компанію.Я теж працювала на іноземну фірму, і мені там стало тісно. Я знала, що можу більше і на більше заслуговую. І поміняла роботу.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

Siania то чому ви повернулись? В мене є можливість виїхати за кордон, мити підлоги і заробляти більше в 5 разів ніж тут, але я цього не хочу. Я вибрала меншу зарплату але у себе в країні, а не в наймах.

6. Редвумен

Редвумен Active Member

!там і тут! - це речі, які важко порівнювати. в такій державі живемо.тут треба порівнювати людей з однаковими знаннями та досвідом і їхні різні ЗП, І тут будеть суттєві різниці, бо багато залежить від галузі

7. wenecja

wenecja New Member

Та за спеціальністю.

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Редвумен:girl_tender:

8. Siania

Siania Love Life

Довго розказувати:)

І тим не менше це постійно порівнюють...

Ну...працювати на фабриці це не найми...але й перспективи 0

Ви знаєте, наших роботодавців би на тренінги час від часу віддавати. Є у Львові багато хороших фірм, де розуміють, щоб людина віддавалась потрібна мотивація, мотивація на роботі в більшості випадків гроші, бо ми себе продаємо на 8 годин. Заробітню плату необхідно піднімати хоча б 1 раз на рік. На жаль цього в нас не роблять((

9. Редвумен

Редвумен Active Member

Нема такого правила! Просто в нашій державі це необхідність, бо ціни ростуть швидше за ЗП. А так, то з якої радості піднімати ЗП, якщо людина робить те саме, що й рік тому? якщо щось змінилось (обсяги роботи, відповідальність, ітд), тоді ТАК - піднімаємо!
    І ще одне - не вся мотивація для працівника - то гроші. Є й інші методи мотивації людей!

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ну це питання спірне, є такі спеціальності які абсолютно виключають паралельну роботу.

я жодних пропозицій не отримувала (зразу після навчання), роботу шукала :girl_wink: (наспівуючи "я ходила, я ходила по лесам по лесам. Я искала, я искала по полям по полям ... И нашлаааа")

якраз про це сьогодні думала. Я мала таку роботу, що згодилась би отримувати на 100$ менше, але нехай би мені казали "Дякую", а так ... не вміють мотивувати інакше як грошима, то прошу дуже

та певно, що моя. Тому й констатую, бо знаю всю історію (свою). Я ж не можу за сусідку говорити :girl_wink:

Останнє редагування: 17 Лютий 2010
  11. Siania

Siania Love Life

Щоб людина ще краще працювала:)
    І ще одне - не вся мотивація для працівника - то гроші. Є й інші методи мотивації людей![/quote]
    Згідна, тому й написала що в більшості випадків

12. wenecja

wenecja New Member

це правда!

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Я навіть не памятаю чи мені хоча б раз сказали, молодець, дякую чи ти справилась добре! Хоча були ситуації до яких потрібно було докласти не аби-яких зусиль, щоб все закінчилось добре та з користю для фірми. В нас мабуть не прийнято таким способом мотивувати! Особисто для мене це дуже добра мотивація...

13. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Гроші - це дуже короткострокова мотивація, і підняття зп може навіть і не мотивація, а стимулювання. От якщо тобі підвищують зп і визнають та дякують за якісь напрацювання, тоді це мотивація, до того ж потужна.
    Люди ж, які стверджують, що погано (халявно) працюють лише тому, що мала зп, ніколи не будуть нормально працювати, незалежно від суми. Ібо завжди буде мало, і ця стимуляція за місяць-другий зникне безслідно.

14. Siania

Siania Love Life

Підтримую, але і якщо вони працюють за копійки...та мотивація за деякий час теж зникне без стимулювання...

15. Редвумен

Редвумен Active Member

Та, з нематеріальною мотивацією в нас туго. Тому, дівчата, як писала Siania
    :))

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Не допоможе. Тренінги можуть наштовхнути на якусь ідею, відкрити нові поля кругозору, але якщо директор не вважає своїх працівників активами, в які потрібно вкладати так само, як і в інші активи, то тут нічого не допоможе :)

А навіщо працювати за копійки? Якщо ви впевнені, що ваш досвід і робота (послуги), яку ви виконуєте (надаєте) не відповідають винагороді, то треба шукати іншу роботу.

Я завжди (може і тут) наводжу такий приклад: якщо ви маєте дві вищі освіти, диплом МВА і знаєте 5 мов, то якщо працюєте двірником, більше вам через це платити не будуть, бо ваші послуги більше не коштують :)

17. wenecja

wenecja New Member

Я заради роботи переїхала в інше місто. Тому, що попередня мене не влаштовувала у всіх відношеннях.

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Ваша, субєктивна думка!А про сусідку не доречно :girl_spruce_up:

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ой! така болюча тема! :)
    Згадала піраміду Маслоу і подумала: справді: інколи людина готова працювати за меншу зп, якщо її праця приносить їй задоволення. Навіть якщо керівник не має можливості мотивувати фінансово, завжди є спосіб показати людині, що вона цінна для цієї організації. Це вищий ступінь потреби людини - самореалізація!
    Я погоджуюся, що часто-густо люди, які ще нічим особливим не відзначилися на своїй "трудовій ниві", заламлюють такі вимоги до роботодавця, що огого!
    Але з іншого боку, коли я є свідком того як працедавець просто знущається над залежними від нього найманими працівниками, платить їм копійки, переводить на 0,75 ставки чи мінімальну зп - це теж якось не по-людськи.
    Але така у нас країна, такий менталітет, такі керівники. А кому зараз легко? :)

19. Furore

Furore New Member

Враховуючи те, про що йшлося декілька сторінок тому, що більшість хороших робіт по знайомствах, то це якось не співпадає з дійсністю. Тим більше, якщо в людини якась вузька спеціалізація, то буде сидіти на тому місці, цвіллю покриватись, і мусити радіти, хоча б і тому, що є.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

а спеціалізацію змінити що не дозволяє?
    Не мати на хліб з маслом, на штани, на дітей і далі сидіти бо то "по спеціальності" - це для мене якась загадка.
    Так дійсно цвіллю можна покритися ...