Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем viltis, 29 Січень 2010.

?

Моя зарплата

1. заслужено висока

26,0%
  2. незаслужено низька

48,5%
  3. а що це?

25,5%
  1. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Ні
    --- дописи об"єднано, 15 Червень 2016 ---
    Як от Ви :)

• Подобається Подобається x 4
  2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

О, а я б виходила на ту саму зарплату, яку мала до декрету. Сподіваюся, я вам інформативно відповіла.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. raspberry

raspberry Well-Known Member

Але в доларовому еквіваленті. Бо в декрет я йшла маючи 200$, а зараз це всього 60$:girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ну то ви вже тут дуже конфіденційні речі пишете 200, 60. Достатньо просто написати " в доларовому еквіваленті" чітко і інформативно ))))

• Смішно Смішно x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. jylanda

jylanda занууууда

або просто написати, що для себе ви вже вирішили на яку зарплату згідні, без вказання сум, відмітитися так би мовити :)))

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нема такого. Бо якщо прижме, то всі принципи підуть коту під хвіст. І тоді уже не думається, що " та ніколи не буду працювати нижче цього рівня". Так можна думати, коли сидіти в хаті, в теплі на дивані і гіпотетично розмірковувати, знаючи , що завтра є що дітям їсти.
    скажу таке, що 5000 грн для Львова - це не така і норма :). Інакше не було би стільки бажаючих працювати на менші кошти, і не було би стільки вакансій, які досить швидко закриваються, і де зарплатня менше 5000. Кадровик в одній із структур Меду має аж 3000 грн "брудними". Оклад в 3500 ( ніяких доплат в конверті там немає)пропонують нач. відділу кадрів п-ва з чисельністю працівників 200+. Бухгалтерам на виробництві пропонують по 3500-4500,а головним - АЖ 6000 грн. І закривають вакансії. Плюс врахуйте, що чимало посад оплачуються реально по мінімальній ставці , а далі - це %. І тут місяць на місцяць тоді схожий не буде. Бо в кращому випадку- дотягнется до 5000, в гіршому- буде гола мінімалка.

п.с. а ще врахуйте, що зараз купа роботодавців хочуть в одній особі сумістити кілька посад. І щоб кадри вела, і первинну бухгалтерію закривала, і офіс-менеджером була. Так, тоді 5000 грн на 3 ділити :)

Останнє редагування: 16 Червень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Не жартую. 400 доларів. Де є така зарплата в СА? А світова компанія не призначає з/п, її ініціюють в головному офісі в Україні, і певно не дуже стараються мотивувати, як за рік багато людей пішло. І обіди навіть відмінили. Банально - але..

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Враховуючи, що ціни ростуть щодня, а газ он почула, що вже хочуть поступово по 16 планувати..то божевілля,й 1000 долярів то мало.

9. Siania

Siania Love Life

Я в шокове)))
    Ви добивали форумлянку щоб вона написала КОНКРЕТНУ суму, а самі пишите що це надто інтимне питання, коли вам задають ваше ж питання))))
    І ще й тут зі всіх дурних робите, що вони різниці не бачать у запитаннях.
    Дівчата, не пишіть нічого, бо люди от так вибивають інформацію, невідомо для чого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ви напевно говорите про львівський офіс. але то нічого, що Oracle викупив уже існуючу компанію і почав впроваджувати свої правила, на даний момент в тому офісі працює багато працівників з різних куточків України і чомусь програмістам вище сіньйора не проблема що немає обіду ;)
    хто такий СА не знаю (думаю системний адмін), але я знаю про зарплати девелоуперів, ту суму яку ви назвали відповідає джуніку, пройшов співбесіду на вищий рівень - маєш вищу зарплату, зараз в апрайзері все конкретно розписано що треба знати, щоб відбувся перегляд зарплати.

Зажрались...ну не знаю, мені покищо політика Oracle найбільше подобається. Тратять багато грошей на всяку розтаможку, податки - ну так роблять у цивілізованому світі.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене подруга працює за 300 зараз, початківець правда, ще за 500 знаю,
    до скачка долара знайома мала тисячу, 2 роки стажу, зараз не знаю що і як, бо переїхала
    дуже попит високий, навіть на платні курси тестерів в IT компаніях конкуренція))
    подруга в декреті хоче перекваліфікуватися з СА в інший напрямок IT, щоб виходити на роботу на привабливіші умови

12. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

То зветься "хитрозробленість", м'яко кажучи. Дуже по-бабськи, а не по-жіночому, як тут писали.

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Апрайзел вже тричі проходили, підняли зарплати лише кільком людям, а зате більше десяти вже пішли, бо пропонують по 2500 за те, де він тут має 1300. Звісно, і 1300 комусь за щастя, не в тому річ. Людина працює, маючи мотивацію, а якщо на черговому мітінгу кажуть "ну гроші то не все, чому саме бабло має бути мотивацією??" Як на мене, безтолкове формулювання. І так, всі ті обіди, безкоштовні басейни, якісь корпоративи, окрім перегляду з/п теж мотивують. А то обіди тимчасово зняли (вже як більше року те тимчасове тягнеться), річні преміі теж, з/п мали переглянути двічі - поки тиша. А люди насправді йдуть, де кращі умови. Я думаю, як американський офіс ще не зацікавився чому? Бо повторюсь: то в головному офісі чомусь не дають тому ходу, бо це парафія місцевого начальства відстоювати інтереси підлеглих ( в сенсі, начальників відділів).

14. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Думаю,що більшість мають в межах 2500-3000грн. Звичайно,що це надзвичайно мало.Жити на таку зп нереально(якщо чоловік не забезпечує сім'ю від і до),лише виживати.
    Ця цифра має бути мінімум удвічі більшою,щоб так сяк протриматися.
    В ідеалі від 8000-10000. Це без шику,просто щоб комфортно почуватися,мати можливість хоча б раз у місяць потішити себе обновкою,купувати дитині цукерки,не дивлячись у першу чергу на ціну і т.д.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  15. Almariel

Almariel Well-Known Member

Як мінімум 2 випадки треба розглядати: а. Якщо нема фінансової скрути, то для душі я би пішла на 5000грн, б. Якщо жити лише на мою зарплату, то тисяч 10 точно треба мати.

• Подобається Подобається x 2
  16. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Як мінімум три випадки :) Ще важливо чи є власне житло, чи оренда (як варіант іпотека) "з'їдає" як мінімум півзарплати :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 16 Червень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Rona

Rona Мама-йожик

Якщо є діти, то того мало. Діти вчаться, ходять на гуртки, їм треба одягатися, взуватися, нормально харчуватися. Або мати де брати городину безкоштовно, тоді сяк-так.

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

З нашими новими комунальними тарифами то скоро і тисяч 10 на родину як є діти буде мало.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Натрапила на статтю стосовно того, яка зп є необхідною для нормального життя, так тут і 20 і 100 000 називають. Але ж більшість таких сум не заробляє.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

Знаєте, дивлюсь як живуть люди, все частіше виникає питання - а звідки вони беруть гроші на то все? Ніби отримую стільки скільки вони, але чогось багато чого собі дозволити не можу.