Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем viltis, 29 Січень 2010.

?

Моя зарплата

1. заслужено висока

26,0%
  2. незаслужено низька

48,5%
  3. а що це?

25,5%
  1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

мож тому, що є такі працівники..
    а я задумуюсь, чому людям не подобається робота, але вони на неї ходять. чому не шукають те. що до душі. і тримаються її бо .. кожен напише свою причину..
    і взагалі робота- це те що до душі? чи там де бабла більше?

Останнє редагування: 5 Березень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ну воно то так, та риба полюбе гниє з голови.

У ситуації України зараз- основна причина- лиш би вижити. За деревами лісу не видно..

Робота- від слова "раб". І тим все сказано.
    У мене- справа Життя. Своїх клієнтів вчу того ж самого- шукати і робити.
    І так- у нас- це те, що до Душі.

• Подобається Подобається x 5
  3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Все набагато простіше. Працівники, які дозволяють з собою так поводитися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А я вже вважаю що "обоє рябоє".
    Вже в мене дві людини останнім часом (молодь) просто "не доїхали" на співбесіду і перестали брати трубку. А з людини, яка все-таки доїжджає, але має такий характер, що могла б і не приїхати не попередивши і виходять такі "працівники"

Останнє редагування: 6 Березень 2016
  5. Fast

Fast Well-Known Member

Є ще круче - доїхала, все сподобалось, в зручний час потрібно було підїхати до іншої працівниці, щоб та показала, навчила. Все - пропала. Через три дні таки додзвонились - просто передумала. Але роботодавець врерівно какашка правда? Мені такі твердження, що риба гниє з голови, що з працівників всі соки вижимають, про зарплати в конвертах ну такі "цікаві". Я була в різних категоріях - і в ролі найманого працівника, і в аспірантурі, і кадровиком, і роботодавцем. І мої керівники ніколи не були поганими. ЗП в конверті - так я сама під це підписалась, халявно роботу виконала - так, що керівник всі соки витискає? просто хоче якісно виконаної роботи. Щось сталось - завжди могла відпроситись. Всі люди просто є відповідальні і безвідповідальні. Але безвідповідальними переважно є наймані працівники. І як часто я чула (ще в ролі найманого працівника) сидить, нічого не робить тільки гроші гребе, які проблеми - придумай ідею, впровадь і сиди нічого не роби :)

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Дівчата, тим тьотінька все одно на Ваші скарги, бо їх не звільнять все одно. На їх місце бажаючих нема, на ЗП в тисячку.

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Сумніваюся що бажаючих нема. Он в статистиці теж щось таке платять, а ви б бачили який там конкурс. То кілька років тому було, правда, але сумнівпюся що щось змінилося.
    Ну і не так вже й всеодно, бо коли на пошті мене добряче вивили з себе і я попросила покликати начальника мені швиденько все зробили, ну бубніла там собі під ніс щось, але зробила.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ну це взагалі українська проблема: ну чого ту вчительку-виховательку напрягати, вони ж ітак за копійки працюють? лікарці треба віддячити, бо в неї маленька зарплата.... і пішло-поїхало. І всіх ми жаліємо, бо в них мала зарплата. Знаєте, в кого мала зарплата і йому її не вистачає -- то йде на базар торгувати, або на заробітки їде. А раз люди працюють на тисячу -- значить можуть це собі дозволити.

Я, наприклад, знаю купу людей із дуже не бідних сімей, які закінчили медінститут. І вони реально хочуть працювати БЕЗ ХАБАРІВ, бо кажуть, що їм достатньо того, що батьки чи чоловік заробляє. Тому не хоч працювати за тисячу -- гуляй, знайдуться бажаючі. А як ті бажаючі реально будуть класно працювати, то і зарплату їм піднімуть

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

угу. в 60 відділенні колись завідуюча прямо сказала: " Можете скаржитися куди завгодно. У мене на відділенні і так мінус 2 працівника". До речі, я таки скаржилася. І та працівниця все-рівно як працювала, так і працює. І на 53 відділенні теж колись одна жіночка влаштовувала скандал, і там теж прямими текстом завідуюча сказала, що нічим не зарадять, бо в неї теж давно і безнадійно недокомплект навіть по штатному розпису. Тому при всьому бажанні- соррі, бажаючих немає і немає кому працювати.

10. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

То напевне у всіх відділеннях така штука, 66-те теж рулить! Там скандал скандалить і скандалом поганяє....

11. iragonzales

iragonzales В декреті

Цікаво, що вони робитимуть коли закінчаться батьківські гроші.....так от через років 20, думаю зарплата тисяча стане для них ПРИЄМНИМ відкриттям.....І звісно, дуже легко бути крутим , коли за спиною "плечі", і розказувати казочки...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я щось не зрозуміла вашої логіки. То що їм тоді? Взагалі не працювати і не вчитись, бо є батьківські гроші? Бо до чого тут "круті", якщо вони готові працювати? Чи відразу не вирізнятись із натовпу -- і почати брати хабарі? Ну бо чого: батьківські гроші колись закінчаться, треба і свій статок калатити? Чи може діти багатих людей не можуть бути лікарями-вчителями? Вони мусять відразу в бізнес? Бо їм по статусу не положено на тисячу працювати? Я вважаю, що якраз діти іх заможних сімей, якщо вони не "мажори" і правильно виховані -- можуть щось змінити у цій країні. Якщо захочуть... Бо маючи незаможних батьків, які фінансово нічим допомогти не можуть, важко працюючи, щоб заробити на себе (можливо вже на молоду сім"ю) -- якось не маєш часу думати про зміни в державі. А ці діти мають цей час і цю можливість. Зрештою, у всьому світі є таке поняття, як інтелігенція. І це не обов"язково поети і художники. Як на мене це люди, які можуть не вкалувати в три зміни, а витрачати час на якусь суспільну діяльність

• Подобається Подобається x 6
  13. iragonzales

iragonzales В декреті

@Kandya логіка проста, ті що звикли до розкоші і достатку міняти нічого не схочуть в свому житті, і коли батьківські гроші закінчаться будуть дерти найбільше.....І то не логіка а практика....А зараз вони багато говорять, а для того щоб продовжувати таку от свою політику їм доведеться бути готовим, що доведеться економити на їжі....І по практиці, не деруть як раз бідаки, бо економити на собі звикли....

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Kandya

Kandya Well-Known Member

Не погоджуюсь із жодним словом. Один приклад. Пологовий. Є лікарки звичайні, а є такі дами-дами: із украдкою щодня, макіяж, парфуми дорогі... Так от я ніколи не чула, щоб вони комусь якусь таксу говорили, щоб про гроші натякали. А оті такі рагулішкі вже в патології розказували дівчатам шо, кому і скільки.

І взагалі, якщо так все плохо-плохо-плохо і нічого не зміниться , бо
    То треба валити із країни. І то пошвидше, бо в лайні загрузнимо: кожен же хоче побільше мати!

• Подобається Подобається x 2
  15. iragonzales

iragonzales В декреті

Можете зі мною не погоджуватися, проте я знаю про що пишу....А валити, ну так, так вже всі лікарі валять.....Не Львів, але по Україні брак лікарів, навіть Київ....
    От тепер про політику держави, на міліцію на зарплати є, а на лікарів і науковців нема.....Мабуть так задумано, щоб не було в нас ні медицини ні науки....І ось так ще плюс знецінюється така праця, яка по всюди світі найпрестижніша і високоплачквана....І думаю там і є більша частота поступу науки і смертність менша....А міліція на нових крутих машинах, от так то....

16. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

@iragonzales, а Ви думаєте, що ті гроші лежать під матрасом і власник судорожно чекає поки вони закінчаться? Вони вже давно розкладені в різні " кошики" і приносять собі потихеньку як мінімум пасивний дохід.
    Всюди є люди і людиська. Є багатші лікарі, які спокійно Вас приймуть без натяку на хабар. Є багатші лікарі, які нагло хочуть бути ще багатшими. Є бідні прості лікарі, які не дозволять собі вимагати гроші в таких самих простих людей. А є прості лікарі, які простими бути не хочуть. Які за просту тисячу горбатитися не будуть. Тому або кланяйтеся і кладіть в кишеню , або працювати вони за тисячу не будуть. Все залежить від людини, а не від кількості наявних грошей і статусу батьків.
    --- дописи об"єднано, 4 Травень 2016 ---
    Та реформувати і міліцію треба було, і науку, і медицину. Та в нас майже в кожній галузі таке. (Та вся дискусія зі звичайної пошти почалася). Я до науки дотична, то хотілося щоб саме звідси почали, бо стосується моєї зарплати. Але реформувати треба все. Питання, що не має можливості все і зразу. І питання в тому, ЯК це реформується.

Останнє редагування: 4 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 8
  17. iragonzales

iragonzales В декреті

думаю залежить, коли звик на роботу на машині, то маршруточкою стане шоком.....
    Та з надійнішим кошиком може щось статися, від бідності зарікатися справа дуже невдячна....Пригадкю фільм, де один герой згадував як вешочки суспільства лазили по смітниках за часів 2 Саітової Війни...

18. Vesnyanka

@iragonzales, як маєш тисячу доларів в одному банку, то так, щось може статися. А як маєш кількадесят тисяч в різних банках. А ще може кілька квартир під здачу чи/і комерційну нерухомість. Які там ще є доходи? Та й ситуація в нас така настала, бо знецінення в три рази, то таки суттєве знецінення. Але на маршрутки простіші лікарі пересіли. Ті, що мали статки, як їздили так і їздять. Хто був наглим ( не залежно від статусу), то і залишився. Хто був совісним, таким і залишився. Та ситуація хіба ще більше показала хто ж хто.
    Про смітники і так далі. Бувають звісно випадки, але в повсякденному житті не так і часто ( щоб от так з багатіїв і в бомжі). На сході мабуть якраз такий випадок, де можна було втратити все. Але тут скільки б не мав...

• Подобається Подобається x 2
  19. iragonzales

iragonzales В декреті

Про кілька банків і статки, квартири, коли по кримінальній справі заарештують все, і татко піде за грати, ну люди добрі, я що Америку відкриваю.Або рейдерство...Як не в Україні живемо.
    Але не до того веду, ідеа, щоб медицина стала цяцькою для діток багатіїв,дуе дуже дуже нехороша думка нашого соціуму, не знаєте на що нарвемося....Гарантую, вже тоді тільки травми з лісу лишиться лічитися...
    А ще така думка, бідний нєфіг пхатися в науку і медицину, йди на базар....дуже буде приємно двом форумчанкам читати, одна дівчинка б'ється б'ється як та рибина об лід нічого добитися не може в науці і за кордоном стажується, не розуміє чрму тут вона непотрібна, а он воно що, нєфіг пхатися в науку.....

20. Vesnyanka

Останнє редагування: 4 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 5