Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем viltis, 29 Січень 2010.

?

Моя зарплата

1. заслужено висока

26,0%
  2. незаслужено низька

48,5%
  3. а що це?

25,5%
  1. Anagramka

Anagramka Member

Відповідь: Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

А навіщо тоді вам виходити на меншу зарплату, ніж в чоловіка? Невигідно...

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Є свої причини...
    Хоча точно нічого ще не знаю, написала лиш про зарплату яка от у нас вона станом на тепер виявляється.:sad:

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

А так, я все знаю, розумію і буду шукати кращі варіанти звісно і мала я в носі пхатися на другий кінець міста за таку зарплату, але для цього потрібно раз- згадати забуте, все таки всі 5 років декрету я не логістикою займалась)), плюс в планах підтягнути англійську, бо таки добряче призабула, хоч в свій час могла майже вільно спілкуватись...

І по темі, мене дійсно здивувало, що зарплата за останні стільки років майже не змінилась, але може треба тішитись, що вона не знизилась))) хоч роботи там ніколи мало не було, от і написала свою думку. Ну і не треба мене вичитувати, я всьо розумію, просто ситуація зараз така. Хоч я і не певна як там далі складеться...

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Жанна, а де вона змінилась?:confused: В моїй сфері так само абсолютно нічого не змінилося , ніде, ні в школах, ні в консі, ні в філармонії...

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сумно, зате наскільки виросли ціни...:girl_impossible:

Ну, але я не нию, просто дивуюсь.
    Вже як є.

6. Megan

Megan Well-Known Member

Жанна, якщо для вашої сім'ї то вихід, то звичайно виходьте. Тут не гроші головне. З часом згадаєте все, шлете резюме всюди де тільки можна, щось та й попадеться. Принаймні не в другому кінці міста.

А як з Андрійчиком і гв плануєте? То я просто для себе питаю...

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Всьо, дівчатка, то вже не в цю тему. Не хочу офтопити.:girl_bye2:

8. Megan

Megan Well-Known Member

Та то ясно. Якщо є вихід, то значить тре скористатись. Я власне за гв питаю...

Ну отой офф витріть, не тре то всім читати. Хто знає, той вже давно все зрозумів. Успіхів вам........…

9. Vittoriya

10. Megan

Megan Well-Known Member

Ну по-перше я не питала чи jalla збирається відлучати.
    По-друге, я хочу знати для себе, бо в нас дітки +- одного віку, і я навіть уявити не можу як би мені прийшлось йти на роботу зараз. Але то я. Тому я і спитала, що мені цікавий чийсь досвід.
    По-третє, я знаю, що Жанна не збирається відлучати, тому мене власне цікавить графік, наприклад вкладання спати. Ясно, що в неї така ситуація, але, власне, мені цікава практика.
    По-четверте: ваше гв і ваша робота ще в майбутньому, дай Бог, щоб у вас все вдалося, і все задумане здійснилось, але, як показує життя, не завжди обставини складаються так, як ми хочемо...
    По-п'яте, якесь таке відчуття в мене, що ви на мої дописи реагуєте надто гостро... Може мені здається...

11. Vittoriya

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

13. Vittoriya

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Так, 1500 та це ще й з податками - це дуже мала зп, нереально мала... особливо для теперішніх цін. Та навіть для секретаря без конкретних навичок пропонують від 2000. А логісту з досвідом роботи з часом само собою можна буде щось краще підшукати.

15. Megan

Megan Well-Known Member

Та, вічна проблема, начальники роблять вигляд, що платять, працівники роблять вигляд, що працюють. Щось таки в тому є, але ота перша частина більш правдивіша від другої. Бо робити мусиш, а ще й чийогось накидають...
    От думаю собі про мою роботу, точніше про те, що її вже нема. Страшно стає, не хочу бути вдома, хочу бути поміж людей. З другого боку з моєю спеціальністю/ досвідом підходящу роботу можна знайти у Львові. І от як то поєднати? Доїзд до Львова недешевий + довго. Шодєлать? Деколи отак сяду, думаю, потім думаю, що ще далеко до роботи, а іноді страх якийсь чи шо.....

До речі, одним з аргументів звільнення стало наше гв. Начальниця так і сказала ( правда не мені в очі) "хай вибирає, що важливіше чи цицьки пильнувати чи роботу в такий тяжкий час"... Шкода, що я того не чула.....

16. Clementina

Clementina Well-Known Member

17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

На жаль начальникам підходить рівень такої роботи.
    Інакше б платили більше.
    Ой- попала я на днях на один бізнес тренінг.
    І там бонусом була інфа про те, як брати на роботу людей, що і кому платити, коли звільняти.
    Мати рідна- нє, я звичайно багато знала про сферу найму. Та такого я ще не чула. Зразу в голові пронеслося пів життя. І то я тільки на трьох роботах працювала(дві з яких- по місяцю під час канікул в універі).
    Вони так і думають, ага.
    Якби ви почули- як би зреагували?
    Для більшості керівників наймані працівники- то як раби. Іншого слова я наразі підібрати не можу, бо ще в шоці від почутого.

Мені повезло ще й з таким- мій безпосередній начальник свою жінку теж вдома лишив дітей доглядати. То він мене навіть підтримав, як звільнялася. І досі як бачимося- радіє. І я за нього теж. Хоча йому теж не дуже то й вистачає на життя. Звісно я б і без підтримки не вийшла б. Та то мене гріє і досі.
    Що не всі, не всі начальники погані.
    Та я як звільнялася- я була впевнена, що в разі чого я знайду нову роботу. Як на цю вдруг не візьмуть назад. То теж дуже багато дає- ота впевненість.
    Не думайте, що в мене муж багато заробляє і я собі так легко ото звільнилася.
    Ні- проблеми ті ж самі, як і у більшості українців наразі. Від зп до зп не доживаємо ще з травня.
    Та в кожного свої пріорітети.
    Маю підробіток. Інфляція і його зжирає.
    Та все так не буде. Я в це вірю тому руки і не опускаю.

18. Megan

Megan Well-Known Member

Послала би певно. Ну але то ще до того було стільки всякого, типу ти ніхто і звуть тебе ніяк. І таки так, вважають, що ми раби. Згадую, як колись цукерки купувала, то знайома продавчиня каже, що сьогодні ваша начальниця була, печенько вам на роботу брала, каже я її питаю що ще дати, а вона " та давайте будь-що, всьо зжеруть".... Думаю десь так відносяться до рабів...

І вірю, що є начальники хороші, просто я ще не знайшла тієї роботи, з хорошим начальником.
    І таки так: все так не буде!

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А ви в сусідніх гілках плчитайте скільки лікарю за пологи платять, до поганого ніхто не йде. А хорошому репетитору скільки треба заплатити? Ясно що у нас не асетак добре як хотілося.Але тут писалося про те, що скільки не працюй нічого не добєшся. А це не так.
    А в поліклініці лікар того і має копійки, бо нічого не вартий. В сусідніх гілках проіх компетентність сожна почитати. Йому з його зганнями навіть забагато платять. А в добрих лікарів завжди є і черги і гроші. Джерела одержання тих грошей то вже інша тема. Але факт лишається фактом. Доброго спеціаліста добре оплачують всюди.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А ви в сусідніх гілках плчитайте скільки лікарю за пологи платять, до поганого ніхто не йде. А хорошому репетитору скільки треба заплатити? Ясно що у нас не асетак добре як хотілося.Але тут писалося про те, що скільки не працюй нічого не добєшся. А це не так.
    А в поліклініці лікар того і має копійки, бо нічого не вартий. В сусідніх гілках проіх компетентність сожна почитати. Йому з його зганнями навіть забагато платять. А в добрих лікарів завжди є і черги і гроші. Джерела одержання тих грошей то вже інша тема. Але факт лишається фактом. Доброго спеціаліста добре оплачують всюди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1