Косметика з каталогів у Львові (обговорення!)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем summersun, 12 Липень 2007.

1. Melody

Melody Well-Known Member

Відповідь: Avon у Львові

То правда, "Ейвон" в Україні і за кордоном - дві різні речі.
    Декоративна косметика, яку я купила в Україні, дуже мене розчарувала. Туш засихає відразу, ще й очі печуть. Олівець розлазиться. А креми хороші. І до парфумів не маю претензій :)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я в Україні дуже різну косметику перепробувала. Особливо туш. Якось ніщо не вразило.

3. dArt

dArt Well-Known Member

Лилия, просто из за недобросовестной политики некоторых сетевых компаний у многих украинских потребилей выробатолось стойкое противие к сетевым кампаниям, а соответственно к их дистрибьюторам.

4. Liliyah Romanova

Я це розумію. Але закликів зі сторони представника Ейвону не було жодних. Була просто суха інформація. Чи людину можна каменувати лише за те, чим вона займається і куди належить?

• Подобається Подобається x 1
  5. Mattilainen

Mattilainen New Member

Не ругайте Avon - хорошая массмаркет-продукция. Гельчики для душа серии Senses весьма хороши. Афтешейвы и EDT - тоже весьма приемлимы для каждодневного применения. Стойкость средняя, но ведь и не элитка это. :) Соотношение "цена - качество" выдержано вполне.

6. Meg

Meg Well-Known Member

Та нє,прості олівці за 50 коп. погані.Тільки кухінорки по 1.50.
    А щодо базарної косметики-це,звичайно,ризиковано,але деколи все ж різниці немає.

7. Liliyah Romanova

Я мала на увазі звичайні, з канцтоварів. То ви вже їх випробовували?;) :D:D:D

8. Meg

Meg Well-Known Member

:D :D :D :D
    Я якраз про них!;)
    Просто я коли малюю,рука вся чорна-як шахтар!:o :D

9. bora

bora Well-Known Member

Негатив - за рекламу. Людина тут, щоб заробляти гроші, то принаймні мала б подумати як зробити це у форматі.
    А чому усіх тут дивує, що у Львові розливають креми?)) А по вашому де то має все робитись?) Купа франц. парфумів виготовляють в Мавританії, там кількакілометрові площі під такі фабрики. Для здешевлення їхньої вартості. Місцеві аборигени літрами їх обмінюють)).
    Те саме стосується техніки чи навіть авто. Годинники роблять не тільки у Швейцарії, а "Соні" - не лише в Японії. Хоч певно, що я більше довірятиму африканській якості ніж нашій.) І не треба закидувати тут про підтримку нац.виробників.)) Я починаю з себе- свою роботу я роблю якісно, з цього починається кожного особистий патріотизм.
    Просто Ейвон і сама навіть не претендує на звання Найнатуральнішої косметики, а я дуже прискіпливо відношусь до складу такого товару. Певно вона незрівнянно безпечніша за ятковий товар, але ну не може вона зрівнятись з Діором чи Колістаром по дієвості та твого вигляду (що стос. декоративки). Це вибір кожного. Але хто цінує якість рано чи пізно прийде у фірмовий магазин і після Шанелі вже не зможе користуватися Ейвоном. Це як порівнювати мерседес та жигулі. І на тих і на інших їздять прилюбенько.)) І власник одного авто певно не гірший за власника другого.))
    Зі своїх студентських тестувань признаю, що Мері Кей стоїть на щабель вище.

10. spm1950

spm1950 миється в бані

Мені мій лікар рекомендував його дня ніг, і не більше.

Останнє редагування модератором: 23 Листопад 2009
  11. dArt

dArt Well-Known Member

Вы имеете ввиду в Мерикее такой крем красного цвета? От трещин на пятках просто супер, постоянно его у жены тыряю, за что потом жестоко расплачиваюсь на Пивденном :)

12. Liliyah Romanova

Як на мене, то великої різниці немає. Пробувала.

Щодо декоративної, як ви висловилися, косметики, то я таким фактично не користуюся, тому мені, мабуть, все одно. А креми мені подобаються. :) Колись дуже любила польську косметику від Ziaja. Вона була дешева, але дуже приємна для шкіри. :) Так що то все на відчуття.

13. Мих

Мих Well-Known Member

при чому вид торгівлі до кремів та лесбіянок?

14. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

вже не памятаю, то із контексту випливало і паралельних Ваших дописів (одночасних)про лесбіянок.(дорога ложка к обєду)

15. Мих

Мих Well-Known Member

проїхали, нє?

16. Meg

Meg Well-Known Member

І все ж,я вже готова була викинути гро на брелок-порося(в мене тобі особлива любов до поросят була,все по вині одного бенду)))))і мені не вистарчило.юНу обідно,нє?Більше на таке не піду.

17. Zaja

Zaja Загублений

21.07.2007 19:51
    Meg І все ж,я вже готова була викинути гро на брелок-порося(в мене тобі особлива любов до поросят була,все по вині одного бенду)))))і мені не вистарчило.юНу обідно,нє?Більше на таке не піду.

Meg, то Вам не подобається косметика Ейвон лише тому, що Ві зажали грошей на якийсь брелок???????

18. Liliyah Romanova

19. syavych

syavych Well-Known Member

Ну і назва, ледь дочитав до кінця :D

20. Zaja

Zaja Загублений

Я чомусь завжди була впевнена, що косметика існує для того, щоб нею користуватись, а не намагатись читати назви продукту!
    Взагалі, косметика Єйвон та Оріфлейм, не настільки погана, як її тут називали! Не кожна жінка може дозволити собі дорогу косметику!
    А ці компанії дають таким жінкам можливість користуватись більш-менш якісною продукцією, а не "простими олівцями за 50коп.", як хтось тут сказав!