Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Не вся конечно, как и везде. Тени мне например их нравятся, как потребителю, не разбирая их состав) А у Европы у самих есть что продавать, зачем им еще Израиль?Возможно по качеству Израиль не сравнится и не может тягаться с некоторыми европейскими производителями, ну и без политики тоже н еобойтись даже в косметике, всеж это тоже "Товар".

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я також іноді замовляю цю косметику. Але от власне шампуні їхні мені не подобаються, маю тоналку їхню, подобається, креми для тіла у них класні, бальзамчики для губ. Я маю полуничний, такий в червоній коробочці, дуже подобається.
    І мені дуже він подобається. легенький, без запаху.

3. DarkNess

DarkNess New Member

такого в каталозі нема. :girl_sad:
    хм, і такого нема :confused:
    ну, наприклад, гелі для душа - по 25 грн, шампуні - 40-45 грн, туш - 65 і 85 грн.

4. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Гелі для душу тут в районі 3 євро, шампуні - десь 3-5 євро, туші - 7-13 євро. Але тут постійно є всякі знижки і я майже завжди все купляю в пів ціни або 2 продукти за ціною одного.

5. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

в вас напевно є малиновий, це такий бальзам в скляній баночці з серії Плезіс Натюр помоєму. Там є різні каталоги, мені по почті приходять.
    В нас в бланках також є всякі подарунки і є акції 2 за ціною одного.

6. Vittoriya

Ось такий-
    Бальзаму для губ, такого як мене є не бачу, може його вже нема, бо я давно брала.
    Я якщо замовляю, то з їхнього сайту - www.yvеs-rocher.ua , мені так більш зручніше і приходить швидше.

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

Я мала на увазі інший, він у звичайній коробочці, як помада, червоного кольору, але на сайті його знайти не можу.

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

І як там ставляться до продукції Yves-Rocher?Цікаво, чи дійсно її так цінують, як там пише... Хоча магазини Yves-Rocher мені зустрічалися у багатьох європейських містах, значить популярно.

Останнє редагування модератором: 15 Лютий 2010
  7. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Звичайно, шо Шанель і Діор тут цінуються більше ніж Ів Роше, але то продукція дуже доброї якості. І в магазинах завжди море народу, і всі шось купляють, і магазин Ів Роше в кожному комерційному центрі, Думаю, що це теж знак хорошої якості продукціїї (було б погане не купляли б). Л"Ореаль і Буржуа купляють менше і коштує дешевше.
    А щодо цін, якшо порівняти укр. сайт і фр., то на французькому дешевше: наприклад туш Люмінель об"ємна на укр 75грн, а на фр 2.8, бо є знижка.

8. bioland7

bioland7 Well-Known Member

А чия це марка? І де таке щастя продається?

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Воно може і швидше через нет,але що помітила,коли замовила по пошті їх каталог,то там були акції,яких не було в неті. Напр.,на цей крем біокультура була акція,якщо купуєте один денний,то нічний в подарунок.

9. Vittoriya

просто в різний час різні акції. Щось таке подібне було і на сайті, так пригадую. А я ще маю картку в магазині,збирала печатки, там є різні рівні,дозбирала до рівня,де є кремчик для очей,отакий
    Ходила ще з грудня до ни з магазин,щоб взяти свій заслужений подарунок, а вони мені все кажуть-нема, бо на складі в Києві нема, але от кілька днів тому була в Кєві, випадково натрапила на магазин Ів-Роше, зайшла, спитала, чи можу я подарунок забрати,якщо я зі Львова. Мені сказали, що так, крем уних той був, отак вір нашим...

10. LILY

LILY Well-Known Member

дівчата хтось користувався шанелівськими кремами для обличчя?

мені знайома привезла з німеччини пробник...........слів нема, шкіра просто шикарна,реально як в малюка

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я користувалась, але тотно не згадаю назви, бо це було 3 роки тому, а потім як шукала цей крем, то вже його чомусь перестали випускати. Скажу що по якості цей крем був най-най кращим для мене , але ціна......:girl_devil:

12. ірен

ірен Well-Known Member

Запитання,до форумлянок,які мають проблеми з пігментними плямками.Якими кремами ви користуєтесь(сонцезахисними)???Бо скоро почне гарно світити сонечко,і плямки почнуть появлятися.А я найбільше цього боюся,бо за зиму гарно вибілила собі чоло.:girl_cray:

Знаю,що раніше тут десь говорили про це,але не можу знайти:girl_in_dreams:

13. Orman

Orman Модератор-бомба

є денні креми з СПФ (Віші точно такі має), то вони добрі на весну, а влітку користуюсь Garnier дитчий СПФ 50+ (але це для дійсно білошкірих :))

14. ірен

ірен Well-Known Member

Так я також білошкіра.А з скількох там років???мені 24)))

15. Orman

Orman Модератор-бомба

та треба дивитися, є для кожного віку (це я про Віші)

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

Орман, а він тобі не жирний?
    на літо я використовую сонцезахисний крем +30 з дуже легкою структурою від Оріфлейм. але тільки на плямки. якщо на все лице - то мені за жирно будь-який крем , лице тоді за годину буде як блискітка.
    на морі - сонцезахисні з вищим фактором і іншою структурою звісно.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ні, нормально - я ним все літо мазюкаюсь, а на море в вересні їду :girl_curtsey:
    в мене шкіра сухувата

18. bora

bora Well-Known Member

Я користувалась. Звісно люксівські креми і на шкірі люксівсько виглядають. Але не маю змоги зараз купувати за тисячу гривень крем. Тому замінила його дешевшими французькими марками - і різниці не відчуваю (а головне оточуючі її не бачать, перепитують якими користуюсь). Я вже писала про Матіс, Пайо, та Колістар (це здається Італія). Там не всі лінії вдалі - я беру енергетичні найлегшої текстури.

Взялась вивчати професійну косметику. Багато відгуків є тут.
    Ось Academie..Пишуть, що креми містять біоліпідні комплекси. При цьому вчені констатують, що ліпіди в кремах - гроші на вітер, бо не можуть проникати в шкіру.Як все суперечливо.

19. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дівчата, розкажіть щось про скатки....
    Які і де можна придбати у Львові, і з якого віку можна ними кристуватися...
    Ну і ефекивність... Будь-ласочка:girl_tender:

Останнє редагування модератором: 15 Лютий 2010
  20. bioland7

bioland7 Well-Known Member

напишіть який конкретний це крем, яка назва?

Статус теми:
Закрита.