Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Якщо суха і чутлива шкіра - то можу порадити попробувати крем La Roche-Posey з гами Nutritic. Я його пробувала на своїй комб шкірі з пробнічка, то він мені зажирний, в прямому смислі. По структурі нагадує Nivea Soft, ну а якість звичайно... :girl_in_dreams: Це така живильна захисна емульсія, яка містить комплекс біоліпідів, що зміцнюють природній бар"єр шкіри, і навіть написано, що його випробувано в умовах найхолоднішої зими на Землі :girl_curtsey: Я з ним проходила цілий день на морозі, то мені навіть тоді було трохи зажирно, і шкіра зовсім не мерзла. Аж до самого вечора, дуже довготривалий ефект, аж поки не змила. Думаю, що цей крем підійде навіть найсухішій шкірі.
    З Avene отримала в подарунок лосьйон для очищення Lotion nettoyante для дуже чутливої шкіри. В мене шкіра не є дуже чутлива, тому в повній мірі оцінити його не змогла. Але цей лосьойон дуже ніжній, і такий делікатний... Тільки ввечері ним очищую іноді, то шкіра після нього мов у немовляти, така гладенька... супер, ще чоловіка заставляю гладити для свого задоволення :girl_claping: навіть крему не треба.:girl_curtsey:
    О, це про мене. Як купила після Uriage водичку Avene для різноманітності, то здавалось,шо в балончику Avene звичайна вода чи що?, тільки даремно гроші викинула. А Uriage така насичена, мені дуже підходила.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене є ці пробники, але, по-перше скептично до пробників взагалі ставлюсь (пробників кремів), бо перші 2 дні мені новий крем завжди підходе:), а по-друге я питалась про Weleda денний крем з серії для молодої шкіри ,бо думала Ви його маєте на увазі. Мене насторожив вміст спирту, він ж сушить шкіру і спричиняє старіння...
    В мене зараз закінчується баночка "медова мрія льтра комфорт" крем для обличчя NUXE (купувала за порадою в D.S.), перший тиждень була дуже задоволена, шкіра така ніжна була і зволожена,перший місяць було добре-нормально, а зараз ефекту не відчуваю і комфорту особливого теж...не знаю вже що робити, що тільки не пробувала...

3. mikykysya

mikykysya New Member

Дівчатка, привіт усім, розкажіть, може хтось користувався ізраільською косметикою Mon Platin?

4. DarkNess

DarkNess New Member

До доброго привикається швидко... Експериментуйте. Нова річ завжди приносить задоволення і приємні емоції хоч і на деякий час :girl_claping:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то правда:) принаймі в мене так і є
    та не хочеться дуже експерементувати, бо то тільки здається, що то просто, а все ж має свої наслідки рано чи пізно, тому мене той спирт в Веледі і турбує.

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А мені запах цього крему не сподобався :sad:. Не змогла з ним ходити,одразу змила.

7. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Це запах хвойної олії, я теж спробувавши двояке відчуття отримала,але коли прочитала то заспокоїлась. Правда треба було б ще чоловіка спитати чи запах гарний чи ні.:)

8. Олюська

Олюська Well-Known Member

Скажіть мені, чи можна наносити макіяж в такій послідовності: консилер-основа під макіяж-мінеральна пудра чи основа-консилер-мінеральна пудра? Коротше так, щоб обійтись без тоналки

9. Pola

Pola New Member

Спочатку основа для макіяжу,потім консилер,а тоді пудра(можна перед пудрою ще тоналку наносити,але це вже за бажанням).

10. redfox

redfox New Member

я пользуюсь в основном макс фактор, пудра - диор, то еесть то, что на лицо стараюсь подбирать покачественнее, а вот тени, блеск д губ - как понравится, но в последнее время использую кларинс - оч нра!

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Бачу в КОСМО та ДЦ з"явилась косметика FRESH LOOK. Хтось користувався нею?Які відгуки?

12. bioland7

Fresh Look це ізраїльська марка, в Європі її не продають.:sad:

13. DarkNess

DarkNess New Member

Вкотре попався до рук рекламний каталог Ів Роше, написано шо франц косметика. Хтось таке замовляв? Бо ціни там доволі дитячі, як на франц косметику? Мені просто цікаво шо воно собою являє? Каталог трохи нагадує ейвонівський. А може я й помиляюсь.

14. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Я інколи замовляю, шампуні там непогані, маю крем під очі з серії Біо культура - дуже подобається, серія з ромашкою і гелі для душу теж нормальні, посилка мені приходить з німеччини, на баночках ні слова по російськи, не знаю чи то франц. косметика але як на мене краще за ейвон чи оріфлейм.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

ну чому ж, вже продають :) в ДЦ і КОСМО :)

16. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Я не знаю де виробляється Ів Роше український, але це справді французька марка, яка досить поширена у Франції. Це косметика на натур. основі і францужанки нею дуже задоволені. Я теж користуюся деякими продуктами. А щодо цін, то напишіть мені скільки то коштує на Україні і я тут подивлюся, щоб порівняти.

17. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Моя подруга покупала средство для снятия макияжа, ей понравилось, сама я пока не пробовала. Вообще израильская косметика есть очень хорошая, особенно тени:girl_smile:

18. bioland7

Якщо вона така добра,то чому її в Зх.Європі не продають. Якби була така добра, то напевно давно там продавали.:)

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Вчора я стала щасливою володаркою класний тіней NARS, помади SHISEIDO і 2 лаків для нігтів LALBERJO...тіні просто казка!!!!!!!!!! такої якості я ще не мала!!!!!

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

ого. де купила стільки добра?

Статус теми:
Закрита.