Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

я не казала щомісяця. Знаю, знаю.
    Дівчата, а хто пробував тоналку ВІШІ? Сільки вона тепер коштує? Маю Мері Кей (закінчується), але кажуть Віші краща, але от ціна здається більша.

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Кать велике дякую за інфу, ти мене можна сказати спинила по дорозі за покупкою. Сьогодні планувала похід в ДЦ і хотіла собі придбати цю штуку. Вона так гарно в рекламі виглядає...

3. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Та це порівняно з іншими шампунями !Будете мати можливісь,почитайте склад якогось свого шампуню і цього дитячого!В Джонсонсі більше натуральних компонентів!
    А щодо олійки,то не факт ,що це була не підробка!В нас на Україні такого добра тьма!Якщо чесно,я навіть незнаю який компонент міг викликати в дитини алергію,там всього їх три,в деяких олійках чотири! І то два з них це натуральні компоненти!Швидше всього це дійсно була підробка!І щиро кажучи мені також ця олійка зовсім неподобається,таке враження,що вона водою розбавлена!Спройте Бюбхен,ми з самого народження тільки цією косметикою і користуємось!:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Яруська

Яруська Well-Known Member

І ми. І не дільки діти, але й на маму розраховуєм. А їх крем "захисний від морозу" при моїй холодовій алергії, то взимку просто спасіння.

• Подобається Подобається x 4
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я нею користуюсь, мені дуже підходить, коштує 150 грн, в деяких аптеках - 165. Ось такий, для проблемної шкіри [​IMG]

Останнє редагування: 20 Жовтень 2009
  6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я користуюсь таким - AERA TEINT [​IMG]
    для нормальної та мішаної шкіри, добре лягає, зовсім не залишається на одязі і не відчутний на шкірі, намає відчуття засобу на обличі. Але мені на зиму трохи засухий. Мінус - є тільки три відтінки. Останній раз купляла за 138 грн.

• Подобається Подобається x 7
  7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А ну роскажи що це за крем і чи він добре зволожує?

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це з дитячої серії Бюбхен, я не впевнена, що він зволожує взагалі, бо розрахований на мороз як захист. В аптеках продається.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я теж таку мала. Впринципі добра. Але відтінків мало. Мені один був засвітлий, а вже трохи темніший-затемний...

10. Vasylynka

Vasylynka Well-Known Member

Так,так! Я також про себе не забуваю:))))) А запах неповторний!Вся продукція дуже класна! І креми ,і шампуні,і гелі дя ванни! Але треба бути обережними з підробками,і купляти ті шампуні де українською мовою ні слова не пише! Я вже в цьому переконалась! І не тільки з фірмою Бюбхен...:girl_smile:

11. veroni4ka

Я мішаю тоналкку з денним кремом- косметолог порадила. А свій не пробували? Чи він ріденький?

Ще хотіла спитати про тоналку ВІШІ - там дозатор є?

Останнє редагування модератором: 20 Жовтень 2009
  12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В Норматенті нема, то трохи мінус.

13. veroni4ka

Зрозуміла - там просто тюбик. Я мала на увазі скляну баночку

14. katrinka

katrinka Well-Known Member

дівчата ВІШІ де купуєте??? де дешевше, здавайте точки!!!

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

я в аптеці DS. В мене там знижка є. Може десь і дешевше є, але не маю як шукати...

• Подобається Подобається x 2
  16. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

а де ви купляли? яка ціна пудри?

17. ri-a

ri-a Active Member

Літом на виставці у Львові купила собі лак Gestil Style, в житті кращого непробувала, волосся не липне, гарно розчісується після використання, і саме головне для мене невикликає алергію.
    Дівчата, може хто бачив, чи знає де можна у Львові купити, бо мій вже закінчується.
    Була на сайті фірми, але телефонів там немає.
    фото

• Подобається Подобається x 3
  18. Fleur

Fleur Well-Known Member

Вже другий тиждень користуюсь відновлювальним кремом для обличчя фірми DECUBAL (продається в аптеках), він для сухої шкіри і шкіри схильної до алергій зовсім не містить парабенів, що для мене дуже важливо. Порадила мені його лікар дерматолог, літом не купувала бо тоді в мене нормальна шкіра а на зиму завжди стає сухою. Враження найкращі :girl_in_love: шкірка гладенька, пружна, ніякої сухості , почервоніння також значно зменшились. Користуюсь тільки на ніч, в день сонце захисний крем , який гарно зволожує. Крем у тюбику з дозатором.

19. ірен

ірен Well-Known Member

А скільки такий кремчик вартує???

20. Fleur

Fleur Well-Known Member

Купувала за 80 грн в аптеці на Сихові назви не пригадую, а от в аптеці ДЦ бачила за 70 грн.
    Побачила рекламу і пригадала про креми для обличчя фірми OLAY, вони зовсім не дорогі результат дійсно буде, як в рекламі але вони місять дуже високу концентрацію парабенів які викликають звикання, мій косметолог мене застерігала від таких кремів для молодої шкіри , бо коли прийде вік боротись із глибокими зморшками тоді вже нічого не підійде.

Статус теми:
Закрита.