Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

виявляється, що мені не можна:)
    тінюшки не вжилися з тоналкою - всьо злізло так швидко, наче його і не було
    а поправити оту розмазню взагалі нереально:wacko:

• Подобається Подобається x 3
  2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дівчата, порадьте мну, молодій і недосвідченій.
    Маю подарункову картку в Брокар, тре використати. Духи мну непотрібні, користуюсь я ними рііііідко. А от щось з косметики (типу пінки-тоніку-термальної водички) я б придбала.
    Шкіра нормально-комбінована.

Порадьте, а, жєби прийшла, купила, вийшла.

3. бетменша

бетменша Well-Known Member

а пудру ви не пробували? у мене теж така проблема, то я перед нанесенням накладаю на повіки пудру. звичайну компактну. мені здається, можна будь якого виробника

• Подобається Подобається x 1
  4. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

значить а вас такі повіки! і ніц з тим не зробиш! в мене коліжанка може з вечірнім макіяжем лягти спати тільки пудру змити і встає як щойно намалювалася!!! ні туш ні підводка ні тіні ніде нічьо вот-так

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Таке буває?
    Для дівчини має бути ледь не перше правило-змивати косметику наніч, мало того не тільки змивати, а й зволожувати шкіру після того

• Подобається Подобається x 5
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

співчуваю. кіко років коліжанці?

• Подобається Подобається x 2
  7. Chortenia

Кась, а Кась. А дай відповідь на моє питання, пліз :girl_curtsey:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ой думаю. .. в Брокарді дорога косметика класу люкс.

9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

О!Буває ще й не так:в мене була співробітниця(їй 33роки) так от вона(років з 20-за її словами) --УВАГА--
    В понеділок малювалась(туш,тонак) робила укладку(лак пінка начес)а в суботу це змивала і розчісувала.Неділя- для відпочинку обличчя + мила голову,ну а в понеділок все поновій.При чому туш домальовувалась зверху щодня!!!!!
    Так що в кожного свій бзік..але що хочу сказати-стан шкіри був такий "втомлений",що вона здавалась старше свого віку ..ОТ ТАКА ДИВИНА БУВАЄ:)

• Подобається Подобається x 12
  10. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

... не уявляю, заснути б не змогла. Взагалі змиваю з себе все, як тільки додому прийду, нащо обтяжувати шкіру і очи?

• Подобається Подобається x 6
  11. бетменша

бетменша Well-Known Member

і як вона після таких екзикуцій виглядає?

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ви через рядок читаєте?

13. DolceVita

Нормально виглядає! вийшла заміж чоловік її на руках носить. Він її без магуляжу ніколи не бачив

• Подобається Подобається x 2
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

:xaxa::lol: файно помилилися. головне не далеко, від правди.
    вибачте за злий жарт, але направду, навіть в найдешевших журналах пишуть про те що це надзвичайно шкідливо. шкіра і зокрема очі - дуже страждають від косметики.

• Подобається Подобається x 7
  15. DolceVita

Я не помилилася ми з мамою жартуємо про магуляж!!!
    Я знаю і взагалі на що день не малююся тільки при оказії. А після народження малого може 2 рази малювалася.
    Користуюся денним і нічним кремами тоніком і пінкою для вмивання.

• Подобається Подобається x 3
  16. bora

bora Well-Known Member

НЕ тре купляти жеби купляти) Вам же ж мусить бути щось потрібне. І зрештою - прийшла-купила-вийшла це варіант ринку, а в Брокарді можна зависнути, нахапати купу пробників, взнати купу потрібної і не дуже інформації, надухатись, надивитись..ех..то ціле дійство) В мене питання - що купити не виникає - бо маю з Брокарду купу книжечок - а там же ж як розпишуть яке все помічне, класне та унікальне) Я б і для волосся професійні речі купувала, і для шкіри - сироватки антивікові, і для очей - щоб без синячків кремчики, і декоративку (йой то на годину може затєгнутись:) о. від целюліту - вічна покупка)), і від росту волосся. і для зняття макіяжу. а олійки від сухості шкіри і гелі для тонусу. ням. але ж кожному своє. То консультант може розповісти що він вважає Вам за потрібне придбати. Ви самі ж рішення все одно приймаєте.

О, Ви Vogue не купуєте? Чи ще якийсь глянець? Вони всі мають робити огляд останніх новинок ринку косметики. А так як в Брокарді є пробники. можна прочитати, зайти запитатись за пробник в Брокарді, а потім як підійде вже придбати.

Останнє редагування: 15 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  17. Chortenia

Ех, Боро, відать нє женстчіна я.
    Страх як не люблю оті довгі ходіння-стирчання-перебирання-вислуховування в магазинах. НУ а глянець тим більше.
    Якось дуже прагматично до того ставлюсь, пошукала в неті більш-менш що то бі треба, прийшла, купила, вийшла.

От тільки ви праві. Купляти щось лише для того, щоб купити, точно не варто.
    Трохи збилась. Зайду, гляну, купляю або щось моєї улюбленої пупи, або маску для волосся. (дякую, Кася)

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

я змиваю косметику одразу, як приходжу додому...а спати з косметикою..то взагалі жахіття...я б і не заснула...відчуття якоїсь важкості на обличчі і дискомфорту...вночі шкіра повинна відпочивати....

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

100% Це ж знущання над нею. я тільки в хату одразу мию руки і змиваю мейк, навіть коли за годину маю десь іти, то для мене святе

• Подобається Подобається x 6
  20. Sara

Sara Well-Known Member

А в мене на роботі тьотка є, котра малюється ОДИН РАЗ НА ТИЖДЕНЬ :eek::eek::eek:. Я коли дізналась від неї про це, то думала, що взагалі зомлію. А саме головне вона вважає це абсолют нормально. "А что тут такого" - каже вона. Ось і таке буває:xaxa:

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.