Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Взагалі існує теорія що жінки перш за все гарно виглядають для себе і для інших жінок, бо чоловіки мало що помічають.

• Подобається Подобається x 7
  2. галичанка

галичанка Well-Known Member

В "Експресі" за цю п'ятницю є варта уваги стаття про помади. У більш ніж половині зразків помади, які перевіряла Американська організація захисту прав споживачів, виявлено свинець! Найвищий вміст свинцю є у продукції відомих брендів: "L'oreal", "Cristian Dior", "Cover Girl". Це небезпечно, бо хронічна інтоксикація свинцем пошкоджує стан нервової системи, шлунково-кишкового тракту, печінки, кров, викликає безпліддя і недоношування плоду...

3. Zoryanazirka

А я шось помади не люблю, маю кілька, але використовую дуже вже рідко - хіба під вечірній макіяж.

• Подобається Подобається x 3
  4. Straniera

Straniera Well-Known Member

Дівчатка, а де у Львові краще купляти Лореаль, крім Брокару? :)

5. Пташечка

Пташечка Active Member

Читала дописи учасників і подумала, а як щодо чоловіків, якій косметиці вони надають перевагу?
    Чоловіки на мою думку теж мають за собою доглядати, а то якщо жінки хоча б до заміжжя шикарно виглядають то є чоловіки яким всеодно як вони виглядають і коли у чоловіка руки із сухою шкірою чи обличча то кремом треба мастити, це моя думка. А що думають чоловіки?

6. Zoryanazirka

Чоловіки переважно купують засоби керуючись рекламою на ТБ :) Є звичайно вийнятки, але небагато.

• Подобається Подобається x 1
  7. Оксана

Оксана Well-Known Member

Може, це і неправильно, але мій чоловік признає:пінку до гоління, лосьйон після гоління, гель для душу+шампунь(чоловічий), дезодорант, парфуми...ну і..зубну пасту:D Коли я приходжу від косметолога і розповідаю, що і деякі чоловіки роблять чистку і манюкюр(як мінімум), то він він на мене так дивиться....:scare: , що я замовкаю...

8. Пташечка

Пташечка Active Member

А й справді, а я тут подумала, скільки ж є різної косметики для чоловіків, і від зморшок ш захисні, все що хоч. Може варта зробити салони краси для чоловіків, щоб вони знали що це суто чоловічий заклад і не соромились туди йти.
    Звичайно не треба перетворювати це на культ але варто себе і в цьому плані любити.

9. Оксана

Оксана Well-Known Member

Оце - щира правда...Часом вдягаю щось таке класне, все попідбираю одне до одного...Чоловік побачить - наробить купу компліментів..А через тиждень питаю його, в чому була вбрана і якого кольору...відповідь:"в такій суконці, а може то і спідниця, якась така рожева (насправді теракотова) - словом, класна":)

• Подобається Подобається x 1
  10. syavych

syavych Well-Known Member

Я його розумію :)

• Подобається Подобається x 2
  11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Минулого тижня прочитала на форумах пораду використовувати аевіт в якості засобу для повік... В мене якраз залишилось чотири капсули, то я вирішила, ніж добру пропадати, спробую :) Не знаю, може, в мене і галюцинації, але, здається, дві свіжі зморщечки стали згладжуватись, а я ж тільки четвертий день як користуюсь аевітом! Піду сьогодні ще куплю :)

12. volk

volk Well-Known Member

Не буду ставити Вам мінус, бо не роблю це принципово, але Ваш анекдот швидше з дуже чорного гумору

13. vanilia

vanilia Miracles are real

і я помади не люблю :) Почуаю себе незручно з помадою на губах.

Додано через 2 хвилини
    А я в Брокарді їх ніколи і не купувала :)

Брала в маленьких магазинчиках. І туш беру лореалівську в ДЦ або в магазинах невеличких.

14. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

дуже сподобалась нова туш від Lancome

15. vanilia

це яка? для об.єму?

16. Redhotchilly

я не памятаю, як вона називається... така трошки увігнена.
    це новинка.

я використовую ще: :)

17. natty

natty Well-Known Member

я цих щипців боюся, як вогню :) Колись так щипнула себе ними за повіку, мало не до крові - з того часу близько до них не підходжу. Вії, слава Аллаху, природнім способом крутяться.

До речі, це ідея: щоб трохи освіжити вздовж і впоперек обговорену тему, пропоную писати, хто які косметичні "дівайси" використовує. :)

18. vanilia

ооо, я цих щипців не люблю :)))

19. Redhotchilly

я спочатку так само щипала... а тепер- майстер)))

просто я користуюсь з косметики на кожен день тільки тушшю переважно. Ha решта нема часу і бажання, бо починаю роботу в 8 год)

20. vanilia

хех :) хвалю
    а мені нема смислу ними користуватись, та я пар разів пробувала
    в мене руки ліві щодо того :D

я теж тушшю кожен раз користуюсь. Але ще тоналкою. Помад не люблю, то тільки гігієнічною щз легким відтінком.

Статус теми:
Закрита.