Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Касю сонце я писала допис Женічці за Гідрокристаль і провтикала видали його будь ласка а в мене бу крем Авен питательний
    Коротенький опис
    Свойства:для сухой чувствительной кожи.Созданный на основе целебной термально воды АВЕН и насыщенный основными питательными и увлажняющими компонентами крем компенсирует гидролипидную недостаточность сухой чувствительной или увядающей кожи,быстро впитывается,делает кожу более мягкой и создает ощущение абсолютного комфорта.
    В тебе такий і що то за флюїд?бо я з Авен косметикою взагалі не знайома крем той був єдиним і відкрив мені очіц на світ

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

у мене був не такий. а АВЕН ГІДРАНС ОПТИМАЛЬ для комбінованої шкіри. бо на літо для сухої шкіри не беру, влітку шкіра таки жирніша.
    той крем то єдиний, що не залишав мені відчуття маски на обличчі.
    тепер шукаю йому альтернативу - розглядаю РОК ГІДРА або УРЬЯЖ Гідрокристаль Флюїд. не хочу важких кремів, шукаю легкий.

ще подумую над тим новим Лореаль - що звужує пори:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  3. Женічка

Женічка Well-Known Member

Касю,якщо потрібен легкий - то гідрокристаль не з тих, як на мене.
    зараз,в спеку, в мене поблискує обличчя,і то так конкретно,але мені від того навіть приємно (шкіра у мене мега суха, тому поблискування за щастя :girl_crazy: ) на осінню пору і на вітряну весну гідрокристаль для мене за слабкий, не зволожує достатньо, на ті випадки я собі інший пригледіла від Урьяжу.
    а з іншого боку,якщо так добре підходить крем від АВЕН,то навіщо пробувати щось інше, різниця в грошах 30 грн (якщо Урьяж 165,а АВЕН 199). на скільки тюбика стає? більш,ніж на місяць,я так думаю. вже можна 30 грн знайти :girl_spruce_up:

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

так, а мені треба крем від почервоніння обличчя...а ще б такий, щоб тон вирівнював, бо то капец з моїм фейсом..

• Подобається Подобається x 1
  5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Воно зимою в тебе червоніє чи постійно?

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

тоді таки схиляюся до РОК. бачила за 125, але думаю то наклейку з ціною забули переклеїти....:girl_in_dreams:

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Знаєте ще що мені для моєї сухої шкіри дуже підійшло аква-емульсія МІА. Вона дешева десь 30 грн. але реально класно зволожує ніколи б не подумала. І така легенька легенька
    П,С І ще одне питання дівчата хтось мав компактну пудру Мейбелін як вона напишіть будь ласка

• Подобається Подобається x 3
  8. Юська

Юська Well-Known Member

тон вирівнює мері кей я собі брала він класний,можеш попробувати він колись коштував по каталогу 180грн,а тепер незнаю,але через 2-тижні ти дійсно побачиш результат, і почервоніння зійде,

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

не знаю який він, але користувалася для проблемної шкіри ( той що від 15років) і Щаслива шкіра(що від 18) то останній набагато кращий... ому роблю висновок що на моє лице Лореаль зробив мою шкіру щасливою, але проблемну шкіру - то напевно не до нього)

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Та оріфлеймівський на 10-й день вже побачиш результат. [​IMG]

Останнє редагування: 21 Серпень 2009
  11. Kasia

Kasia Well-Known Member

це серія ДЕРМА ГЕНЕЗИС. від 25+. новинка.
    а Щасливу шкіру мала. мені заважкий пори забиває

ще забула вам відзвітувати, то тим хто має плямки пігментні.
    змінила засіб +50 (денний) на +30 від Оріфлейм (денний крем)! файний! легка структура, не порівняти з попереднім.

Останнє редагування модератором: 1 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  12. mayscream

mayscream Well-Known Member

Вже третій тиждень користуюсь новим Дермагенезисом для звуження пор: сироватка та кремчик. Результат помітний,шкіра вирівнялась і по поверхні і по кольору. Але,думаю,що воно лише для комбінованої так гарно іде,бо для сухої, як на мене, то структура важкувата. Крем під очка також з дермагенезису маю - такий собі, нічого особливого,на холодну пору року мабуть вертатимусь до Авена,бо цей,думаю,не потягне)

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

о дякую за відгук. там здається написано що цей Дермагенезис для комбінованої не баносчці нє?

певно теж АВЕН братиму..як то тєжко з тим вибором і маалими грошима...

14. бетменша

бетменша Well-Known Member

не підкажете,чи є для цієї серії Дермагенезису вікові обмеження? бо шось таке я чула,шо попередні серії були прзначені для користування з 25 років

15. mayscream

mayscream Well-Known Member

там здається написано що цей Дермагенезис для комбінованої не баносчці нє?
    На баночці жодних відміток про тип шкіри,лише "микроразглаживающий компонент+гиалуроновая кислота":girl_spruce_up:
    не підкажете,чи є для цієї серії Дермагенезису вікові обмеження? бо шось таке я чула,шо попередні серії були прзначені для користування з 25 років
    Саме так - від 25років:girl_cool:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

а десь я бачила?? може в рекламі в журналі.. але дуже дякую за відгук..

17. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

І ще одне питання дівчата хтось мав компактну пудру Мейбелін як вона напишіть будь ласка

В мене пудра Affinitone, не подобається. Нерівно лягає, помітна на шкірі на більш сухих ділянках, але, можливо не підходить саме для моєї комбінованої шкіри.

Доречі, сподобалась туш від Мейбелін в салатовому футлярі. Як на мене - той самий Телескопік, але в два рази дешевший)

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я туш Мейбелін взагалі обожнюю вона для мене найкраща!!!!!!!!!!!!!!

Вона вмовила мене на Мері Кеєвську Мінеральну поскільки віддає її майже задурно спробую як не підійде віддам нашій гримерці.

Останнє редагування модератором: 1 Вересень 2009
  19. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Хоч я не прихильниця Мері Кею,але вже другу баночку цієї пудри використала.Задоволена.І вам того ж бажаю!

Останнє редагування модератором: 31 Серпень 2009
  20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Вихвалялки

Я теж але по скільки мені треба дуже багато чого не тільки з косметики але й з одягу вирішила зекономити раптом сподобається. А лице від неї матове довго? І чи важка вона на лиці?

Статус теми:
Закрита.