Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Deidra

Deidra Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Aloe Ice Crystal Day Cream/Night Cream

• Подобається Подобається x 1
  2. ri-a

ri-a Active Member

Косметику мені підбирає мій косметолог, бо маю дуже чутливу шкіру, непідходять креми і сироватки, відразу шкіра червоніє, вже майже пів року користуюсь косметикою для обличчя Аліса Бюті, це прфесійна косметика, порекомендував мій косметолог, немає жодої алергічної реакції, шкіра на обличчі зволожена і підтягнута, маю спеціальний крем для алергічної шкіри, сироватку при куперозі (тоненькі кровоносні судинки) і спеціальний гель довкола очей і губ, який виробляє колаген і робить підтяжку.
    Колись користувалась Шішейдо японська косметика, купляла в магазині, а виявилось що вона і мені давала алергію на обличчя, бо вона гормональна.

3. Linet

Linet Well-Known Member

Скажіть будь-ласка а границі в віці у цій косметиці є Аліса Бюті. І як можна придбати.

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Маю пудру від Avene...дууже задоволена...так гарно і майже непомітно виглядає...

• Подобається Подобається x 4
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я вже давно таку маю.:girl_curtsey::girl_curtsey: вже літню замовила

• Подобається Подобається x 2
  6. ri-a

ri-a Active Member

7. Лянка

Лянка Well-Known Member

А можна контакти Вашого косметолога?

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дівчата, маю якусь підлу проблему. Все життя була в мене нормальна шкіра. Тепер на чолі і біля носа жирна до неможливості. Аж зранку неприємно на себе в дзеркало дивитися :girl_cray::girl_cray:
    При чому і волосся, і шкіра лишилися нормальними. А там просто якийсь завал. Зробила собі лосьйон з відвару ромашки - ноль на масу.
    І що то робити? :girl_cray::girl_cray:

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

щоб ви не робили не спішіть... краще якісь народні засоби... бо гарньєри, лореалі, нівеа чи дорожчі завжди встигнете, а потім мати пересушену шкіру, то ще гірше... то я на себе всяке мастила, а тепер шкіра жирна і водночас потребує зволоження...

10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я би порадила такі засоби:
    Щодня
    1. ARTISTRY essentials Пінка для очищення нормальної та жирної шкіри
    Сама використовую її щодня.
    Не містить олій і допомагає запобігти масному вилискуванню, видаляючи надлишок шкірного жиру, не пересушуючи шкіри
    Містить натуральний очищувальний складник на основі вівса
    Містить комплекс «Потрійний баланс» (TRI-BALANCE)

2. ARTISTRY essentials Тонік для підтримання балансу шкіри
    Двофазний тонік
    Технологія мікро-губки для нормалізації виділення поверхневого шкірного жиру
    Збагачений натуральними складниками: коренем чорноголовника та сливою какаду

3. ARTISTRY essentials Лосьйон для підтримання балансу шкіри

2-3 рази на тиждень
    ARTISTRY Essentials Очищувальна маска для пор обличчя
    Кремоподібна маска на основі мінеральної глини. Легкий збадьорюючий запах квіток медвяної роси. Мінеральні солі цинку, міді та магнію. Схвалений NUTRILITETM екстракт женьшеню. Протестована на алергійні та дерматологічні протипоказання.

Висотує з пор надлишок шкіряного жиру та бруд, залишаючи шкіру ретельно очищеною. Допомагає регулювати виділення поверхневого жиру, завдяки чому шкіра не вилискує. Помітно звужує пори. Дарує відчуття чистоти і свіжості. Містить складники, необхідні для догляду за жирною шкірою, що забезпечують їй здоров’я і красу. Відома своїми в’яжучими властивостями. Підходить для чутливої шкіри.

Хто хоче, можна попробувати ці засоби :girl_smile:, але то треба нам здибатись вдома, щоб можна було намазити, змити :girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 3
  11. Юська

Юська Well-Known Member

в мене теж збірна!!! миючі ,тоніки,маски,скраби засоби мері кей,туш лореаль,пудра артрісті,румяна пупа...:girl_spruce_up:

12. Лянка

Лянка Well-Known Member

Порадьте будь ласка якийсь хороший денний кремчик, який би захищав протягом дня від шкідливих сонячних променів:girl_flirt:

13. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Я купила крем матуючий, не дуже дорогий, але нічого. В ДЦ . Це Біокон, серія Хірудо Дерм, якась нова. Креми і тоніки в дозаторі. В мене матуючий зволожуючий.
    Думаю, що ромашку краще попити для нормалізації секреції сальних залоз, а ще кропиву можна - не зашкодить.:girl_claping:

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчатка може вже хтось писав, але напишіть хто мав туш Інглод, що то за штука?

15. levandivka

levandivka З яйцями...

В Оріфлеймі на складі з'явився (нарешті :tanksmile: )

16. Лянка

Лянка Well-Known Member

Мені вже 28, біля очей почали з"являтись зморшки. Пора обирати кремчик під очі. Але боюсь натрапити на такий, що нашкодить. Хто яким користується? Допоможіть обрати будь ласка:girl_flirt:

17. Сянька

Сянька Well-Known Member

Я користуюся від Урьяжу, дуже ним задовлена, мені його порадила косметолог (від зморшок під очима і щоб підживити шкіру навколо). :girl_spruce_up:

18. kati

kati Well-Known Member

фігня:girl_sad: чесно:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Спасибі бо вже думала купляти:girl_spruce_up:

20. kati

kati Well-Known Member

я пробувала все з інглод. Тіні, помади,лаки-:y::y:, олівці, ьлиски, пудра,туш- фігня рідчайша.
    А, румяна теж нічо

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.