Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. OKova

OKova миється в бані

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Обережніше з масками за 7 грн. Уявіть, яка її має бути собівартість, якщо врахувати шлях від виробника до магазину - залишається десь 2 грн., не більше, а що можна покласти в таку маску, а ще упаковка:8: Взагалі, як професійний косметолог, я вважаю, що купувати не попробувавши - це не правильно. Ми ж одяг чи взуття міряємо, перш ніж купити, а косметику привикли так купувати. От і виходить, що помада - не той колір, крем - пече чи жирний чи сухий... і т.д. А на рахунок маски, якщо зараз з нею добре, то це не означає, що після 2-3 місяців використання шкіра не знищиться. В дешеві креми кладуть дешеві емульгатори, які дуже руйнують клітини шкіри. Спочатку це не помітно, а потім і почервоніння, і прищики, і плями, і алергія на будь-які інші засоби. Одним словом шкіра стає штучно чутливою і тоді їй треба робити реанімацію. А це процес не одного дня.
    Якщо потрібна порада - завжди з радістю допоможу

• Подобається Подобається x 2
  2. Siania

Siania Love Life

Підкажіть який засіб ідеально підходить для шкіри з почервоніннями. що може вирівняти колір обличчя?

3. odree

odree Well-Known Member

вирівнюють колір хімічні пілінги. а для чутливої шкіри хороша косметика Avene i Uriage

• Подобається Подобається x 1
  4. Tasia

Tasia Well-Known Member

Окова, може Ви і праві, але я би ту маску і не брала, якби не користувалася косметикою від тих 100 рецептів краси постійно і завжди була задоволена. Згодна, що в дешеву косметику бозна-що кладуть, але читала багато і про то, що в дорогу теж чортзна-що напхано, а ціна формується рекламою-маркетингом-ціною марки. Це взагалі складне питання. Та і як спробуєш крем не купивши? а пробники є тільки у дорогих марок.......

• Подобається Подобається x 3
  5. Siania

Siania Love Life

а не шкідливо для шкіри робити ці хімічні пілінги?

Я вам скажу за 7 грн. може бути і як пробник!:xaxa::y:

Останнє редагування модератором: 9 Квітень 2009
  6. odree

odree Well-Known Member

то вже повинен безпосередньо подивитися косметолог. якщо у вас така чутлива шкіра, то можливо вам і не підійде. краще проконсультуватися на місці

7. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

хотіла якраз додати, ЩО ті самі пробники дорогих марок коштують навіть дорожче..

в мене знайома з алергіїєю, скільки всього вона перепробувала, навіть з -за кордону предавали. А зупинилась на наших кремах (Харків, Сан-П,ітд). І доречі звичайний дитячий крем в неї завжди в сумочці.

А зімною колись трапилась історія. Зайшла в магазинчик, вибирала крем, довгооооо. продавець жіночка з сигаретою, питає чим може допомогти після моїх пошуків, я так подивилась думаю не дивно що в неї така шкіра темна, бо курить! Далі рекомендує різні креми, я все ще сумніваюсь, потім в неї здають напевно нерви і каже: Взагалі нащо тобі крем? Он візьми собі дитячий і йди. Каже ти молода не псуй шкіру. потім питає скільки даш мені років? Я думаю ну років 40 їй з хвостом.. ще і шкіра темна, думаю ну 50. Кажу нууу 45-50.
    Виявилось їй біля 60, каже мої подруги всі в зморшках, тому що з юності любили крема косметику різну, а я, каже, все життя милом умивалась і дитячим кремом користувалась.
    і таке буває :xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  8. kati

kati Well-Known Member

буває...але вкрай рідко:)
    моя співробітниця, жінка віком моєї мами, все життя вмивається лише господарським милом...і все...жодного крему взагалі.....а лице в неї ну максимум на 35 років тяне:) Це при тому що вона важить кіло 45, тобто дуже худенька, а в худих зморшки скорше з"являються

9. ірен

ірен Well-Known Member

Підкажіть щось дієве від пігментних плям,пліззззззз

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

задайте пошук, в цій гілці дуже багато про це писали.

11. Юська

Юська Well-Known Member

купіть собі змивку мері кей дуже класна штука, явже нею 2-роки користуюсь і вії невипадають, змиває любу туш+зволожує шкіру під очима!!

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я маю змивку від Нівеї. Мої очі та шкіра на неї дуже позитивно реагують. :)
    І змиває легко й швидко. Правда, це вже від туші залежить, мабуть.

13. Галченя

Галченя Well-Known Member

Мені дарували минулого року. Стоїть досих пір:no: майже повна баночка (синього коліру, може там ще інші є:confused:). Як для мене - то не варте уваги:ninja:.

Теж купила собі змивку від Нівеї. І теж задоволена:) Туш Буржуа змивала чудово:)

Останнє редагування: 9 Квітень 2009
  14. Irusya

Irusya Well-Known Member

і я мала змивку для очей від нівеї, коли закінилась, то купила гаріньє, так ось нівея таки краща:y:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я Garnier взагалі не можу користуватися. Дуже погано шкіра реагує. І не сподобалася мені їхня продукція.

16. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Вчора косметолог порекомендувала косметику по догляду за шкірою Evene (Франція), бо маю проблему з почервонінням (потріскані капілярчики) в районі щік, казала що та косметика могла б допомогти. Але дорогувато то трішки виходить той цілий комплекс, а впевненості що допоможе немає. Може хтось щось чув, чи сам користується цими засобами. Буду вдячна.

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

AVENE. тут багато писали пошуком можна найти

18. mashka

mashka Well-Known Member

Маю дуже чутливу шкіру, тому користуватися може не будь-якою косметикою.
    Зараз у мене туш буржуа, вже третя, дуже нею задоволена Була ще хороша Іза дора, але зараз чомусь її не знаходжу. Туж колор ме - погана, швидко висихає.
    Минулого року невдало натрапила на крем для обличчя флорена. Після нього на шкірі були червоні прищі, які взялися кіркою сухою, то я тиждень на вулицю не виходила. Вийшла лиш раз за памперсами, то жінки в дитячому магазині відсахувались. Обличчя було як в Президента після отруєння. Не подобається також гараньє.
    Наразі корирстуюсь дитячими кремами.
    Помада теж або буржуа, або лореаль. Тені нінель.

19. mashka

mashka Well-Known Member

ВІші ще пробувала, молочко для змивання макіяжу класне. Урьяж також непогані креми

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене суха шкіра як на обличчі,так і на тілі.
    Урьж крем для тіла не дає мені зволоження,яке б хотілось, купила собі гідрокристаль для обличчя, зволожує,але теж не достатньо, правда краще,ніж інші креми,що я пробувала. крем для вмивання мені дуууже підійшов, ніжний, практично не сушить, термалкою їхньою інколи користуюсь, така нічого продукція їхня,мені подобається, головне,що не виклткає ніяких почервонінь і алергії.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.