Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kira Nessis

Kira Nessis Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Я уже 2 года пользуюсь блеском для губ "BeYu" lip gloss, он продается только в "Парадоксе" на пр. Свободы и больше нигде я его не могла найти. Он просто чудесный, очень качественный (made in Germany), и много замечательных оттенков, которые можно менять в зависимости от времени года и событий. Вся остальная косметика этой фирмы у них дорогая, но блеск 54 грн. А блеск - супер!

• Подобається Подобається x 3
  2. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Сьогодні придбала собі жовтеньку туш Мейбеллін... щіточка суперова, вії такі виразні від неї...

а блиски в них, як на мене, найкращі... такі блискучі, ніби й справді з діамантиками, але водночас так природньо і спокусливо виглядають... три рази підряд купую, при тому, що зазвичай люблю щось новеньке...

пробувала лореалівські блиски... якісь вони липкі... але це моє, суб"єктивне бачення...

• Подобається Подобається x 4
  3. Lonely

Lonely Мрії збуваються ;)

Із декоративної косметики цієї фірми у мене була туш для вій і блиск для губ. Туш мені взагалі не сподобалася, блиск теж посередній (на мою думку).
    А от різноманітні гелі для душу, креми і скраби для тіла, рук, ніг мені дуже подобаються. Користуюся ними уже більше року і дуже задоволена. :)

• Подобається Подобається x 1
  4. IceQueen

IceQueen Well-Known Member

А я на тому тижні купила собі тіні Мейбелін (ті, що чотири кольори в коробочці). Дуже задоволена. Взяла зелену гаму, кольори дуже природньо виглядають, не незрозумілі яскраво зелені, а сіро-оливкові, особливо гарно буде для сірих, зелених і зелено-карих очей, і тримаются добре, не збігаються.

5. bora

bora Well-Known Member

А я його купувала в Магнусі на першому поверсі.

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А там філіал парадоксу :)

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

Сьогодні бачила косметику "Манхеттен", якою хтось цікавився.. в приміщенні супермаркету Фуршет на Б.Хмельницького... там є окремий типу магазинчик з косметикою.. але не знаю наскільки вона справжня...

• Подобається Подобається x 5
  8. mayscream

mayscream Well-Known Member

Я саморобне не купляла,але розкажу один "прикол".Маю дуже "цікаву" шкіру,якій ну дууже важко з кремом вгодити.Рішилася в січні на вітамінний кремчик від Матіса,який придбала в Брокарді за 385грн.Лишилась максимально задоволена якістю і сумісністю з моєю шкірою.Нещодавно чарівна баночка скінчилась,тільки не було зайвих 400 грн. під рукою.Перечитала купу косметичних форумів та ризикнула придбати крем від Лореаль "Щаслива шкіра".І...моя шкіра дійсно щаслива;-)І структура крему і запах дууже подібні до Матісу,різниться тільки колір та формфактор баночки.А шкіра почуває себе так само прекрасно як і з Матісом.Єдина різниця - вартість:385 і 75грн;-)

• Подобається Подобається x 5
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

і янадаю лореалю перевагу:) дуже подобається.. моя шкіра теж ну дуже капризна...

10. Siania

Siania Love Life

Дівчата, а пробував хтось креми від Aven? В мене деколи плями червоні на лиці((( кажуть там є крем для чутливої шкіри заспокійливий і робить колір рівномірний. Порадьте чи дійсно варто його брати?

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А в мене шкіра дуже суха. Тобто постійне зволоження - щоденна нагальна потреба. Літом добре підходить термальна вода Авен та Віши + легкий зволожуючий крем. А цієї зими ніяк не могла зупинитись на чомусь одному - нічого не підходило.:confused: Віши, Лореаль, навіть Елізабет Арден. А підійшло суперово звичайний зволожуючий крем від Нівеї в тюбику за 16 грн. :clapping: Задоволена......:y:

• Подобається Подобається x 6
  12. mayscream

mayscream Well-Known Member

Мені Авен для чутливої не підійшов - утворювалась якась плівка на обличчі,пори забивалися.Що цікаво,що чоловікові з його гіперчутливою шкірою він був просто ідеальний))Все індивідуально,і навряд чи чужий досвід стане у пригоді)

• Подобається Подобається x 2
  13. Галченя

Галченя Well-Known Member

Не сприйміть за рекламу:xaxa:. Роки 2 назад купляла їхній крем для рук і була дуже задоволена. А зараз замовила в знайомої крем для обличчя. Тому й вирішила знайти інформацію, якою ділюсь з вами:)

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

Сяня в мене багато продукції Авен, і в моїх коліжанок теж. але від почервонінь не користуюся. усім решта задоволена на 100%.

15. Tasia

Tasia Well-Known Member

Галченя,а в того Біокона тільки медична-гігієнічна косметика, так я розумію, чи декоративна теж є?
    А загалом цікаво, треба собі десь подивитися... Вона дорога?

16. Галченя

Галченя Well-Known Member

Косметика на диво дешева. Крем для рук коштував приблизно 6 грн. А от щодо декоративної, то чесно кажучи, не знаю:confused:

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

мені теж біоконівська продукція подобається :)

18. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Моя колежанка користується Авенівським кремом від куперозу (почервонінь) загалом вже 2 роки поспіль. Задоволена дуже,каже що то її єдиний порятунок.

19. kati

kati Well-Known Member

Я теж хочу все спробувати авен, але ніяк не дійду до тих аптек....дівчата а яка цінова категорія цієї косметики?

20. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Каті, Авен приблизно 150-300 гривень. Я купую в мережі "Едельвейс" виходить навіть дешевше, аніж безпосередньо у фармпредставника

Статус теми:
Закрита.