Косметика. Хто- яку??..

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??..

Мери Кей подобається, хоч і не користуюся зараз, бо то треба визвонювати до дистрибюторів, скорше в магазинчик забігти... люблю Лореаль - туш, а от змивка макіяжу мені не підходить, Гарньєр - все у ньому класно - і по догляду за волоссям і за тілом і лицем... от тільки для лиця мені не підходять, мені Clean&Clear треба для профілактики, шкіра комбінована, трошки проблемна(

Недавно відкрила для себе Нінель - не дуже вражає, але враження таке, ніби косметика повністю на натуральній основі - тональний не стягує лице і не робить з нього "маску", туш не робить віїї склеїними....

2. luna

luna New Member

Привіт. Підкажіть хорошого косметолога у м. Львові. Можливо хтось знає косметологів і по косметиці мірра. Дякую

3. Х11

Х11 миється в бані

Багіра, в Мери Кей є дуже класна змивка макіяжу, до того ж зараз з великою знижкою,догляд за проблемною шкірою обличчя можна підібрати спеціально для вас і нікуди не треба дзвонити.Якщо цікавить, напишіть в приват :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дуже хороша косметика, я собі купила помаду, блиск для губ, 2 олівці для очей, тональний! Ну страшенно задоволена

5. bora

bora Well-Known Member

В Мері кей мені подобається те, що можна все на собі спробувати...Але..нерідко косметика- емоційна покупка, тому не дивно, що Мері кея маю небагато. Критично ставлюсь до їхнього тонального, не подобається остання палітра тіней, помади їхні не можу підібрати (раніше були цікавіші як на мене). А от сяючі рум"яна-пудра - це щось безподобне. Подобаються ще їхні - туш, олівці, змивки (в т.ч. супер - для очей), кісточки для макіяжу. (Я - не дистриб"ютор:) Тільки знайома з ними.)

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

А ті румяна-пудра які у вас? Бронзові чи рожеві? І футляр ви собі теж купили?

Чим саме вони вам подобаються?

7. bora

bora Well-Known Member

Бронзові, літо все ж. Футляр - не купувала, і так сумка торохкотить від решти футлярів).
    Пояснити чим подобаються? Обличчя сяє, при чім дуже благородно виглядають такі рум"на на загарі, так як я не люблю ефекту щік "матрьошок". Я б сказала такий собі стар-ефект вони мають - природньо і ненав"язливо підкреслюють скули.

Приміром ось - я впевнена, що і вона скористалась цією пудрою на фото (ну не мері кея, але ефект такий самий, значить схожого гатунку)
    http://times.ua/img/material/resize_530_1590/b/1/7/sheron_stoun_19420_32.jpg

• Подобається Подобається x 2
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я користуюся в основному Л'Ореалем (або Ревлоном іноді, під настрій), бо моя шкіра не всі бренди на собі витримує.
    Від Мері Кей відчувала страшну втому, шкіра ставала ніби пластмасова і дуже тяжка. Хоча очищувальні маски мені дуже сподобалася.
    Випробовую тепер туш та тіні від Estee Lauder. Дуже мені подобаються тіні. А помада не сподобалася. Хоч вона легка і зволожуюча, але от щось не те і все.
    Останніми місяцями трохи міняю імідж. Повикидала із гардеробу темні речі, повносила багато червоного та вишневого. І вчора собі купила лак від Ревлон (blackberry) та top coat (перекладіть мені на українську, бо я турок). То так було, під настрій. :)

О, ще напишу за GlamShine 6H, теж л'Ореаль. У мене три відтінки: Everlasting Beige, Golden Tattoo i Cinnamon Addict. Мені подобається колір двох останніх, але сам блиск досить такий густий і липкий я би сказала. Мені легко носиться лише Golden Tattoo. Cinnamon Addict подобається колір, але ота липкість на губах іноді дуже нервує. Хто би порадив блиск якої іншої фірми? І якої саме?

Останнє редагування: 9 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 1
  9. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Вії й повіки

мала блиски від Мері Кей. непогані кольори і легенгької текстури. але... та легенька текстура так само легенько і стирається...

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Не знаю, яку тему писати.
    Я відносно шамунів. Поділіться дівчата враженнями. Мені цікавить шампунь для обєму. Не бачу жодного результату від Шамту.

11. Princess

Princess Well-Known Member

от чим-чим, а блисками користуватись не можу! не подобається на губах відчуття і волосся об них мажеться, особливо як вітер :sad:

шампунь для об*єму - раджу Пантін Густе та Кріпке і Чіткі Прядки, від обидвох я отримую гарний об*єм. ще хороший Ів Роше, здається так і називається для об*єму, або для тонкого волосся - дуже кльовий!, але він дорожчий.
    Шампту пробувала колись дуже давно - враження найнегативніші :sad:

поки писала відповідь, забула про своє питання :)

не можу знайти косметики Клінік! з Брокарду мене з порогу відправили, сказали, що в них нема... де ще у Львові шукати? бо до листопада не дотягну поки в д*ютіфрі потраплю!

Останнє редагування модератором: 9 Вересень 2008
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

вчора бачила на дівчинці тональний крем від Ів Роше...
    класний дуже!
    вже собі пригледіла...

13. Olay

Olay Well-Known Member

На Гнатюка є салон краси здається "Камільфо" називається (трошки дальше за "БенетоноМ") в ньому колись купувала їх косметику

14. галичанка

галичанка Well-Known Member

В продовження теми про блиски для губ.
    А я користуюсь блиском ARTISTRY™ [​IMG]. Це один з лідерів світових продаж косметики разом з Clinique™, Lancоme™ і Estee Lauder™.

15. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Дівчата, хто зустрічав в прадвжі японську косметику компанії SANA, якщо маєте інформацію пишіть, це не стосується дівчат які живуть в далекій Гамериці...мене цікавить чи можна цю косметику купити в Україні

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Про Ів Роше... Вчора прийшла мені перша посилка. В подаруок прислали антицелюлітний крем, будем випробовувати, і сумочку. Відверто - сумочка не подобається взагалі, ну але дарованому коню в зуби не заглядають. А взагалі ніби непогана косметика, але, за доставку треба платити 15 грн.+ на пошті заплатити 12 грн. за їхні послуги =27грн. за ніщо. Хоча подарунки забездурно...:)

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ів Роше то косметика про яку рекламки часто в журнали кладуть? я чомусь завжди сумнівалася в її якості...

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Так, буває в Лізі, Отдохни і т.п., але я чула дуже багато гарних відгуків про цю косметику та й не є вона дуже дешева

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ви не знаєте чи можна її купити не через пошту?

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

можна. в магазині в районі готелю Леополіс біля площі Івана Підкови.

Статус теми:
Закрита.